- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.191
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #10.301
Ya kim o? Hem beni birine benzetiyorsunuz hem söylemiyorsunuzHee anladim
Aynen banada onu hatirlatti valla:)bu arada hic ortalikta gozukmuyor
Yirim seniYa kim o? Hem beni birine benzetiyorsunuz hem söylemiyorsunuz
Ay bulunda benim gibi şaka kaldıranı bulun , şuYirim seni
Kiz hani dun mazefe alinganlik yaptin ya,o davranisini birine benzettik bir uye vardi eskilerden herseye alinirdi ve hic saka kaldirmazdi:)sende oyle alinganlik yapinca onu hatirlatti bize
Peki sen benden niye kaciyorsunsende onu soyle bakim bana
Genel olarak demedi zaten sirf o davranisina gore soyledi onu:))
Bende ilacını içtin mi derken mazefe sormuştum zatenGenel olarak demedi zaten sirf o davranisina gore soyledi onu:))
Sakaci oldugunu biliyorum zaten cicim
Ben ilac icmiyorum kuzumtelden giriyorum ve netten pek anlamiyorum ya onume gelen yere yaziyorum
Ee kiz dun aksam gectiniz ya dalganizi ilacmi ictin kafami yaptin diyeBende ilacını içtin mi derken mazefe sormuştum zaten
Napalım seni de böyle kabul ettik , seviyoruz sıkıntı yok
Yoğunum
Ne haber kuzum ?hic ugramiyorsun direksiyon sinavin vardi en son ne yaptin nasil gecti?Yoğunum
O şuan tıkınmakla meşgulNe haber kuzum ?hic ugramiyorsun direksiyon sinavin vardi en son ne yaptin nasil gecti?
Himm afiyet olsun o zamanO şuan tıkınmakla meşgul
eferim , iyi halt yedinDoğruları söyledim diye :)))
aklim sizde gercekten canim, pek firsat olmuyor eskisi gibi. isimden oluyorum ve bu performansima yansiyor malesefNeden hiç gelmiyorsun
Yazılı sınava girdim ve 1 puanla kaçırdım kazanamadım.Ne haber kuzum ?hic ugramiyorsun direksiyon sinavin vardi en son ne yaptin nasil gecti?
Mantı vardı :)O şuan tıkınmakla meşgul
aklim sizde gercekten canim, pek firsat olmuyor eskisi gibi. isimden oluyorum ve bu performansima yansiyor malesefevden bakmaya calisiyorum , firsat oldukca .
sen nasilsin fistik? anlat azcik?
Afiyet olsun kankaYazılı sınava girdim ve 1 puanla kaçırdım kazanamadım.Tekrar 11 şubata giricem sınava.
Mantı vardı :)
Afiyet olsun kuzumYazılı sınava girdim ve 1 puanla kaçırdım kazanamadım.Tekrar 11 şubata giricem sınava.
Mantı vardı :)
Az yedim ama dikkat ediyorum :)Afiyet olsun kankahiç sevmezsin zaten dimi
Valla çok ağladım sorAfiyet olsun kuzum
Cok gecmis olsun canim hic uzulme bi dahakine kesin kazanirsin:)basarilar dilerim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?