- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.191
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #10.361
Hic o taraklarda bezin yok senin sende haklisinOlabilir ama gizliyse soyleyemem
Bdvlerde gezcem diye bakmadın temizlemedin tuvalette böcekler cirit atıyor salonun tavanı örümcek dolu yaşanmaz artık burdaAyyhh kokmus sensinn kokonaapehh
Uleÿnn kuru kuru iftara gelllBdvlerde gezcem diye bakmadın temizlemedin tuvalette böcekler cirit atıyor salonun tavanı örümcek dolu yaşanmaz artık burdaDisipline Girmis BirKadin bitlendi bu topik yüzünden ikram desen sıfır en son ikramliklarinin içinden fare poku çıktı niye gelelim buraya
Arkadaşım benden ne istiyorsunBdvlerde gezcem diye bakmadın temizlemedin tuvalette böcekler cirit atıyor salonun tavanı örümcek dolu yaşanmaz artık burdaDisipline Girmis BirKadin bitlendi bu topik yüzünden ikram desen sıfır en son ikramliklarinin içinden fare poku çıktı niye gelelim buraya
Uleÿnn kuru kuru iftara gelllmadonna bitlendiyse bide kendine bak belli olmaz sadic
Kızım içeri almadan önce herkesi bit ilacıyla yıkadım seni böcek ilacıyla yıkadım tertemiz benim mekanimUleÿnn kuru kuru iftara gelllmadonna bitlendiyse bide kendine bak belli olmaz sadic
Kız sana bişey mı diyor senin suçunmu var pis naneli yüzünden kapatın biti senArkadaşım benden ne istiyorsunbitliymişim peh
Ay bana böyle şeyler söylemeyin kasinirim benKız sana bişey mı diyor senin suçunmu var pis naneli yüzünden kapatın biti sen
Ayhh diyorum bende bu koku nerden geliyor hain sadicKızım içeri almadan önce herkesi bit ilacıyla yıkadım seni böcek ilacıyla yıkadım tertemiz benim mekanim
Pirelerden hiç bahsetmeyim o zamanAy bana böyle şeyler söylemeyin kasinirim ben
Koş gel kız mekanimaAyhh diyorum bende bu koku nerden geliyor hain sadichayy ben senin mekaninaa ...........
En yakin eczaneye kos madonnaAy bana böyle şeyler söylemeyin kasinirim ben
Senin sadicinEn yakin eczaneye kos madonnabu kadin ne pisligimi birakti ne bitimi irezill kadinnn bi temiz yiyecek benden habari yok
Ule n bi daha gelirsem o mekanina iki olsunKoş gel kız mekanimaama yıkanda gel millet kokudan kaçıyor sonra
Çok fenasın mazef. Senden korkulurOlabilir ama gizliyse soyleyemem
Hee benim sadicim valla hem severin hem doverinSenin sadicin
Aboooww bu neki daha yeni basliyorÇok fenasın mazef. Senden korkulur
Bilmiyorlar anacim bizim samimiyetimiziHee benim sadicim valla hem severin hem doverin
Hee sadic bilmezlerr nerden bilsinlerBilmiyorlar anacim bizim samimiyetimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?