GURBETCiLER DURAGI:)

Mune abla kendi topigine uğramayan topik sahiplerine karşı bir yaptırimimız yokmu. naneelimoonn a verilebilecek bir cezamiz olmalı. Yada hep söylediği yalana bir cozum bulalım. Bana bildirim gelmiyor bahanesi ekşidi artik

Ne yapalim ayoll bdv de dertler derya olmuss bende bir sandallsavrulup kalmisim oyy oyy
Ozlemisim kiz seniine habersin bakayim
Bendaa seni özledim de milletin derdiyle dertlenmeyi boşver gel iki muhabbet ederiz nasılsın bağam

Kizim bak burdan sana bir dalarimmne ugrasiyosun kiz benimle derdin nedir

Bide yalanci diyor
Gelmiyor anacim etiketlemediginiz zaman bildirim gelmiyor yahuu Mune takip ettigim konulardan geliyor bildirim, ama burdan etiket haric gelmiyor ya yalanci olduk simdide iyimi kurtar beni

Simdi diyeceksin etiket sartmi gir topigine sahap cik haklisin o vakit

Bak bana hemen bildirim geldi, çünkü dün akşam yazdım topiğe. Uzun süre yazmayınca gelmiyor.

Yani burdan anlıyoruz ki topiğe geldiğin yok

Hee bak onu de anlarim
Evet ugramiyodum valla ne yalan soyliyim canim
Kanka senin squat ne oldu devammi bdv den orayada gelemedim
Ramazana girince bıraktım. Hala daha başlayamadım ama dikkat ediyorum. Deli gibi yürüyoruz eşimle. İnşallah başlıcam tekrar spora sen ne alemdesin?

Ramazana girince bıraktım. Hala daha başlayamadım ama dikkat ediyorum. Deli gibi yürüyoruz eşimle. İnşallah başlıcam tekrar spora sen ne alemdesin?
Masallah kanka aynen devam et

Valla bende evde deli gibi cocuklarin pesinde kosuyorum
Non stop
Firsat buldukca yuruyorum ama o iyi geliyor,sicak havalar malum istahimda kesildi baya kilo almadim yani cok sukur

Kizlar bana soyle degisik yemek tarifleri veririmisiniz ya,haftaya kizkardesim geliyor turkiye'den kendisi eti pek sevengillerden degil benim tam tersim
Nasil menuler hazirlamaliyim acaba diye dusunuyorum da azcik yardim edin bana hamarat hatunlar

Kizlar bana soyle degisik yemek tarifleri veririmisiniz ya,haftaya kizkardesim geliyor turkiye'den kendisi eti pek sevengillerden degil benim tam tersim
Nasil menuler hazirlamaliyim acaba diye dusunuyorum da azcik yardim edin bana hamarat hatunlar
Brokoli yap. Brüksel lahanası al. Evde mutlaka kabak olsun. Çorban mutlaka olsun. Patlicanla yemekler yap. Musakka olur patlatması olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…