- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #12.401
Nanemmmm kuzum ellerine saglik nasilsin bebisimEki Görüntüle 2030428
Hadi kizlarr caya buyurun tavsan kani bunlar
Eki Görüntüle 2030429
Eee tabiki ikramsiz olmazz@kanadali35 hadi bakalim tam senlik bu sofra kusum
Disipline Girmis BirKadin kanka buyur Mazef sadicim sensiz olmaz @NIKITA @aaynaa @TopraKahveBob basbelasiyim hadi kizlarr buyurun
Nanemmmm kuzum ellerine saglik nasilsin bebisimEki Görüntüle 2030428
Eki Görüntüle 2030429
Disipline Girmis BirKadin kanka buyur Mazef sadicim sensiz olmaz @NIKITA @aaynaa @TopraKahveBob basbelasiyim hadi kizlarr buyurun
BebususmmmmmBi tahminim var ama.. Noldu diye sorsam? Ayrıca, hakketten niye tatile beraber gittinizki? İyi niyetli mazo, pişman ettirdiler seni dimi?
Bendaa seni özledim de milletin derdiyle dertlenmeyi boşver gel iki muhabbet ederizNe yapalim ayoll bdv de dertler derya olmuss bende bir sandallsavrulup kalmisim oyy oyy
Ozlemisim kiz seniine habersin bakayim
Gece gece yapılır mı beEki Görüntüle 2030428
Eki Görüntüle 2030429
Kizim bak burdan sana bir dalarimmMune abla kendi topigine uğramayan topik sahiplerine karşı bir yaptırimimız yokmu. naneelimoonn a verilebilecek bir cezamiz olmalı. Yada hep söylediği yalana bir cozum bulalım. Bana bildirim gelmiyor bahanesi ekşidi artik
Bak bana hemen bildirim geldi, çünkü dün akşam yazdım topiğe. Uzun süre yazmayınca gelmiyor.Kizim bak burdan sana bir dalarimmne ugrasiyosun kiz benimle derdin nedir
Bide yalanci diyor
Gelmiyor anacim etiketlemediginiz zaman bildirim gelmiyor yahuuMune takip ettigim konulardan geliyor bildirim, ama burdan etiket haric gelmiyor ya yalanci olduk simdide iyimi kurtar beni
Simdi diyeceksin etiket sartmi gir topigine sahap cik haklisin o vakit
Sagol minnosumNanemmmm kuzum ellerine saglik nasilsin bebisim
Hee bak onu de anlarimBak bana hemen bildirim geldi, çünkü dün akşam yazdım topiğe. Uzun süre yazmayınca gelmiyor.
Yani burdan anlıyoruz ki topiğe geldiğin yok
Ramazana girince bıraktım. Hala daha başlayamadımHee bak onu de anlarim
Evet ugramiyodum valla ne yalan soyliyim canim
Kanka senin squat ne oldu devammi bdv den orayada gelemedim
Valla ya hic sorma gitsin bdv beni mahvetti iligimi kemigimi kuruttu yawBendaa seni özledim de milletin derdiyle dertlenmeyi boşver gel iki muhabbet ederiznasılsın bağam
Masallah kanka aynen devam etRamazana girince bıraktım. Hala daha başlayamadımama dikkat ediyorum. Deli gibi yürüyoruz eşimle. İnşallah başlıcam tekrar spora sen ne alemdesin?
Allah hayirli kapilar acsin kuzumm:))Iyi geceler kuzu bende bugün misafirim vardı kpss çalışıyorum işte mayısta sınavım var
Sen nasılsın
Doğru söze ne denir canimmmmBak bana hemen bildirim geldi, çünkü dün akşam yazdım topiğe. Uzun süre yazmayınca gelmiyor.
Yani burdan anlıyoruz ki topiğe geldiğin yok
Tasla beni taslaa sen tirmala beni kasi beniiDoğru söze ne denir canimmmm
Lan kendi topigine gelmen için bildirimmi lazimTasla beni taslaa sen tirmala beni kasi benii
Tabiki lazim degil canim, bdvye dustum iste cikamadim yawLan kendi topigine gelmen için bildirimmi lazim
Brokoli yap. Brüksel lahanası al. Evde mutlaka kabak olsun. Çorban mutlaka olsun. Patlicanla yemekler yap. Musakka olur patlatması olurKizlar bana soyle degisik yemek tarifleri veririmisiniz ya,haftaya kizkardesim geliyor turkiye'den kendisi eti pek sevengillerden degil benim tam tersim
Nasil menuler hazirlamaliyim acaba diye dusunuyorum da azcik yardim edin bana hamarat hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?