GURBETCiLER DURAGI:)

nanecim sen nasilsin konusmayali? evlatlarin nasil?
Bir naifhanim goruyorum da cikaramadim yatanisiyoruz galiba ama nick degismis:)
iyiyim cok sukur,evlatlarim da iyiler okula basladi hepicigi bende ise basladim bu arada is hayatina dalis yaptimminiklerle beraberim yabanci oldugum bir ortam degilcalismak guzel vesselam:)
Sen nasilsin bakalim cikaramadigim naifhatun

nikita ben . Duzeltecegim nickimi canim,haklisin. Cok bakamiyorum foruma biraz kabahatliyim o konuda. Iyiyim Sagolasin...ayni tas ayni hamam .

nikita ben . Duzeltecegim nickimi canim,haklisin. Cok bakamiyorum foruma biraz kabahatliyim o konuda. Iyiyim Sagolasin...ayni tas ayni hamam .
Anaa:))kizz benimde gozlerim seni ariyordu nerelerde diyordum meger gozumun onundeymissin
Oyle uzun uzadiya uyeleri incelemiyorum ki bende bilemedim yani:)
Allah iyilik saglik versin kuzum gerisi onemli degil,su akar yatagini bulur

Anaa:))kizz benimde gozlerim seni ariyordu nerelerde diyordum meger gozumun onundeymissin
Oyle uzun uzadiya uyeleri incelemiyorum ki bende bilemedim yani:)
Allah iyilik saglik versin kuzum gerisi onemli degil,su akar yatagini bulur
degistim nickimi yine ama... eskisini alamadim, birileri kullaniyormus, bak okadar gülen oldu nickcigime ama baskalarida tercih etmis

Atanirsin insallah kuzum allah buyuktur elbet bir kapi acar,iyiyim bende cok sukur bu ay basinda ise basladim calisiyorum iste iyi gidiyor cok sukur:)
hayırlı olsun işin canım inşallah darısı başıma ilanları takip ediyorum bakalım ne zaman alım olacak hayırlsı şimdi de beklene süreci benim içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…