- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #1.421
Ee boyunu dimedinki bebisimBoy 1.50kiz 6 kilo benim kilomun yarisi demek
He cocuklarda top diye beni yuvarlar evdeEe boyunu dimedinki bebisimamann eni boyu bir yasar gidersin ne olcek
Keşkee öyle olsa :))Aman o gobis degildir turk kasidir
Burda tanistik canim hepimiz. Ben turkiyedeyimolur mu hiç gerçekten kimse yok sandım:)
kızlar birbirinizi tanıyor gibisiniz ,yorumlara baktım biraz ama çok sayfa var..
Ben turkiyedeyim. 29yasindayim. 22aylik bi oglum ve 3 aylik bi kizim var. Evli mutlu 2 cocukluyum:)herkes fransada mı yaşıyor nerelerindesiniz? yaş kaç ,evli, bekar vs?:) meraktayımm
ben evliyim minnak kızım var 2.5 yaşında:)
Oyledir oyle. Bende tostopikim suan ama verecem:)Keşkee öyle olsa :))
He cocuklarda top diye beni yuvarlar evde
:) tostopik ?Oyledir oyle. Bende tostopikim suan ama verecem:)
Masallah masallahBen turkiyedeyim. 29yasindayim. 22aylik bi oglum ve 3 aylik bi kizim var. Evli mutlu 2 cocukluyum:)
Iste o siradaki kadinlar gibiyim ben. Ama ortmen hanim gibi olcam. Hayalmi kuruyomkiEki Görüntüle 1776861 bizde yiyerek formda kaliyoz kanka))
Ben fransa evli 4 cocuklu mutlu bir ev garisiyimherkes fransada mı yaşıyor nerelerindesiniz? yaş kaç ,evli, bekar vs?:) meraktayımm
ben evliyim minnak kızım var 2.5 yaşında:)
Evet tostopikim. Kucucuk ficicik ici dolu yag ficisiyim:):) tostopik ?
Hayal degil bebisim niye olsun sen ortmenden daha guzel olacan bi kereIste o siradaki kadinlar gibiyim ben. Ama ortmen hanim gibi olcam. Hayalmi kuruyomki
Evet tostopikim. Kucucuk ficicik ici dolu yag ficisiyim:)
Ablamsin. Ben buyuklerime saygi duyarim. Al senin olsun yarisma. Bu arada ne icin yarisiyoz yaBen fransa evli 4 cocuklu mutlu bir ev garisiyim34 yasindayim 1.62 boy 54 kiloyum basak burcuyum yarismaci arkidislere basari dilemiyom ben kazanicimm
SoylememALLAH yardımcın olsun o zaman. Boy ve kilon kaç ?
Ben ogretmenim zati:) azcikda fazlaliklarimi verdimmi o ogretmen halt eder yanimda:)Hayal degil bebisim niye olsun sen ortmenden daha guzel olacan bi kerehem sen yeni dogum yapmisin kizim tabiki bu kilolar normal..hemen bozma morelini
Peki.Soylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?