Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kıslar epeyidir yazamadım nasılsınız dostlarım :)

tesekkürler canim iyiyim süküro isler hic bitmez allah bitirmesin yasiyoruz yapacagizbende isten geldim alisveris falan derken yemek yaptim yedik topla anca oturdum ayni seyler hep
tabi canim ne sakincasi olacak gelirim ara sira bende tamam canimcim
merhaba kıslar epeyidir yazamadım nasılsınız dostlarım :)
merhabalar bacum iyiyiz allaha sükür sen nasilsin

topişde kimseler yokmu huhuuuuuu
busem cim ben buraya geliyorum sen gidiyosun ama neyse bir sekilde karsilasiyoruz.
haklisin canim.hic bitmiyor.burada sadece,ise git,evde ki isler hayat böyle geciyor.dogru dürüst insan yüzü göremiyosun.malesef demi.herkes calisiyor.hep ayni.valla gel canim.iyi olur.ama burada da görüselim.gurbetligi,kaderimizi burada konusabiliyoruz,ancak.......

Son düzenleme:
bu topigide boslamayin sakin canim ben herzaman burda olacagim biz gurbetciyiz bizim topigimiz bu sorunlarimizi icimizin dolgunluklarini bu topikte paylasacagiz hepsine yeteriz allahin izniyle firsat buldukca

iyi geceler yeni bir günle gönlünüz güzelliklerle acilsin hayirli sabahlariniz olsunkaydirigubbakcemile3

kıslarrr hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım bugün ?hava süper bende süperim herkez süper sizde süpersinizzzz oooo maşallahhhhhkaydirigubbakcemile3

bu topigide boslamayin sakin canim ben herzaman burda olacagim biz gurbetciyiz bizim topigimiz bu sorunlarimizi icimizin dolgunluklarini bu topikte paylasacagiz hepsine yeteriz allahin izniyle firsat buldukca
yok canim.burayi boslarmiyiz.burasi bizim kader yerimiz.ama nedense konuyu acan cemre arkads yok ortalikta....

iyi geceler insallah hayirli sabahlariniz olsun canlarkaydirigubbakcemile3

canlar günaydın Cumanız mübarek olsunn Allah dualarımızı kabul etsina.s.

hayirli cumalar arkadaslar, busem amin canim insallahkaydirigubbakcemile3

bende geldim, arkadaslarim nasilsiniz.bugün hava kapali.bir kacgün ne güzeldi.millet askililari bile giymisti.insaallah bu yaz hava güzel olur.gecen yaz hic yaz görmedik biliyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…