- Konu Sahibi cemrem
-
tesekkürler canim iyiyim süküro isler hic bitmez allah bitirmesin yasiyoruz yapacagizbende isten geldim alisveris falan derken yemek yaptim yedik topla anca oturdum ayni seyler hepben iyiyim canim.sen nasilsin.ayy yeni girdim nete isler bitmiyo ki,kosusturuyorum valla.neyse ki bitti de oturabildim.biliyosun hepimizin yaptiklari sey,yika,ütüle,temizle,yemekti asti derken günlerimiz gelip geciyor,sen neler yaptin biitoosumcum............
tabi canim ne sakincasi olacak gelirim ara sira bende tamam canimcimbiitosumcum bir link adi veriyorum.burada ki arkadaslar sen de dahil orada da bulusalim.bi sakincasi yoktur herhalde.cünkü orasi geyik muhabbet yeri.gayet eglenceli olacak tamam mi canim...........http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/271904-butun-kisslarr-toplanalim-muhabbetlerimizi-burada-yapalim-kaynasalim.html
merhabalar bacum iyiyiz allaha sükür sen nasilsinmerhaba kıslar epeyidir yazamadım nasılsınız dostlarım :)
biitosumcum bir link adi veriyorum.burada ki arkadaslar sen de dahil orada da bulusalim.bi sakincasi yoktur herhalde.cünkü orasi geyik muhabbet yeri.gayet eglenceli olacak tamam mi canim...........http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/271904-butun-kisslarr-toplanalim-muhabbetlerimizi-burada-yapalim-kaynasalim.html
busem cim ben buraya geliyorum sen gidiyosun ama neyse bir sekilde karsilasiyoruz.topişde kimseler yokmu huhuuuuuu
haklisin canim.hic bitmiyor.burada sadece,ise git,evde ki isler hayat böyle geciyor.dogru dürüst insan yüzü göremiyosun.malesef demi.herkes calisiyor.hep ayni.valla gel canim.iyi olur.ama burada da görüselim.gurbetligi,kaderimizi burada konusabiliyoruz,ancak.......tesekkürler canim iyiyim süküro isler hic bitmez allah bitirmesin yasiyoruz yapacagizbende isten geldim alisveris falan derken yemek yaptim yedik topla anca oturdum ayni seyler hep.
tabi canim ne sakincasi olacak gelirim ara sira bende tamam canimcim
merhabalar bacum iyiyiz allaha sükür sen nasilsin
selamlar herkezeeeeeekaydirigubbakcemile3
yok canim.burayi boslarmiyiz.burasi bizim kader yerimiz.ama nedense konuyu acan cemre arkads yok ortalikta....bu topigide boslamayin sakin canim ben herzaman burda olacagim biz gurbetciyiz bizim topigimiz bu sorunlarimizi icimizin dolgunluklarini bu topikte paylasacagiz hepsine yeteriz allahin izniyle firsat buldukca
iyiyimcanim tesekkürler kaydirigubbakcemile3bitosummm nasılsın canımmma.s.
evet canim öyle neden gelmiyor acabaCADIARZUyok canim.burayi boslarmiyiz.burasi bizim kader yerimiz.ama nedense konuyu acan cemre arkads yok ortalikta....
selam kizlar nasilsiniz kimseler gelmiyormu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?