Gurbete evlendiğinize pişman mısınız?

ben de gurbete evlendim..
ilk zamanlar nasıl da zor gelmişti bana da...
belki dedim geçer zamanlar.geçmior ama... :43:
öyle anlar oluor ,alıp başımı gidesim bile gelior...
ünv.de de gurbetteydim...alışkınım dedim bende.ama öyle değilmiş meğer..
gidilmior evlendikten sonra...gittiğinde de doyamıorum bile anneme babama...
babam ameliyat oldu,işten izin alamadığımdan gidemedim...
annem rahatsız buaralar.nasıl da istiorum onun yanında olup,destek olabilmeyi..
geçen gün eşime ;
eğer dedim bana birşey olur da vefat edersem,
-annem ,babam beni görmeden ,defnetmesinler... :59:
kardeşimle de konuştum:
-annem yada babam vefat ettiğinde be yetişemezsem eğer nolursun ben gelmeden,onları son kez görmeden defnettirme..tek isteğim bu senden.dedim... :59:
kızdı bana.nasıl laf abla bunlar dedi.. :43:
öyle işte dedim.kime ne zaman ne olacağı belli mi olur...
böyle hasta olduklarını duyduğumda yüreğim acıor...birşey oturuor sanki.... :14:
zor işte çok zor şu gurbet..eşimle aram çok ii.allah'a şükür..
ama annemin babamın kardeşimin yeri çook ayrı...
öyle an oluor,burnumda tütüorlar...
hergün konuşurum annemle,ama onu görebilmenin yerini hiçbişi tutmuor..
hep birtarafım yarım.aklım hep onlarda..
Rabbim anne babalarımıza sağlık versin...
bizlere de sabır !

bencede o kadar zorki, aileden, dahada önemlisi geçmişinden uzak olmak, orda bi sokağa çıksam, çarşıya insem adım başı tanıdık, güleryüz. ama ya burası öylemi komşular iyi akşamlar bile demeye üşeniyor, adım başı para. o kadar özlüyorumki rahat yaşamı, sakinliği, kocam bir iş bulsa orda uçarak gitcem. Allah'ım duy sesimi

Evet hemde cok pismanimmmmmmm cokkkkkkk
esimle mutluyum tabiki ama insan ailesini kardesini ne bilem candan kandan birilerine ihtiycai oluyor bazen
cok isterdim ailemin benim evime gelmesini onlarla kahvalti yapmayi ne bilem herseyi isterdim ofssssss

aynen bende snein gibi dusunuyorum..evlendigim gibi bosna hersege geldm..bende bi senedir ailemle nette goruşuyorum.aslında uzakta olmaktan pişman degilim cunku kendi ailen oldugu gibi erkegin ailesindende uzaksın ve kocanla daha rahatsın boyle..ama cook zor annemi kardeşlerimi babamıı cook ozluyorumm..vatan memleket adreside cabası..off off mecbur sabır edicez başka ne çare vaar??:59:

ben pişman degilim nasıl olsa eşime söledigimde ailemin yanına götürüyo saolsun beni sevdigim yanımda sonunda tek olsam neyse rabbime şükürler olsunki öle bi sorunumuz yok olmasında istemem eşim memur yani yoksa gurbetlik elbette yabancı memleket zor aileden uzaksın kimsey tanımıyosun anca eşimin görev arkadslarının eşleri bide komşularım ama yinede cok şükür iyi bi memleketteyiz dogudayız rabbim gurbettiki tüm arkadsların yar ve yardımcısı olsun inşallahhh :16:

Son düzenleme:
Back
X