Merhaba Simay,
Sanada buyuk gecmis olsun arkadasim, ailenin ayninda olmasinin mutlaka avantajlari vardir cnaim, sevindim senin adina... Rahatsizligini tam olarak bilmiyorum arkadasim rabbim sifa versin, ama arastircam... Daha senin bu ugurdaki ilk mucadelerin, yilma YOLA devam... Arkadasim guven doktorlarina benimde ayni ilk denememde hormon degerlerim cok yuksekti doktor kendisi soyledi cunku yas 21 dayadilar ilaci asiri yumurtlama oldu keske benimkinide iptal etseydiler ama devam ettiler ve Negativ'le sonuclandi hicc uzulme canim bunda'da bir hayir vardir mutlaka...Degerlerinin normale dpnmesini bekliyorlar canim, gec olsun guv olmasin, o kadar agridan sonra birde transferin olsa ve Negativ sonuc alsan, birde ilk denmen oldu icin cok Aci oluyor kendmden biliyorum....
Benim basimdan Turkiye'de iki tupbebek denemesi gecti arkadasim, Kisaca bahsedeyim... Benim esimin gecirdi bir ameliyat yuzunden sperm disa gelmiyor idrar kesesine geri gidiyor bu yuzden tup bebek tedavisi tek cozum gibi bizim icin, rabbim bir mucize nasip etmedikten sorna,, BAna Canada'da esimin dokturu 70 bin canada Dolari civari demis, buda cok yuksek bir fiyat oldu icin benim dokturumun tavsiyesi ile Turkiye'de bir doktor'a gittim. Yesilkoy'de International Hospital Egin Oral, Hersey cok guzel, cok gencisin, sperm kaliteli, sonuclar hairka jhergunku duydumuz sozler, sansiniz cok yuksek, bizimde tabiki ilke deneme cok heycanliyiz keisn olcak gibi boyle hayal kuruyoruz, 12 gun resmen istrahat ettim allahim ailemden binkere azi olsun,,, Test sonucunu almaya yalniz gittim cunku esimde askerlikle ilgili islemler vardi onlarla mesguldu, Ben sonucu aldim gibi yesil kyo sahiline attim kendmi hickira hickira agliyorum boyle :)Herneyse, ilk'i olmadi dondulmus 13 tane Embriyom vardi Canada'ya geldikten 6 ay sonra tkrar turkiye'ye gittim, Doktor degismisti... Ismini hatirlamiyorum simdi cok zahmetsiz bir tedaviydi, ama bu sefer benim icin stresliydi cunku ailem disidna kimse bilmiyordu tedavi gordumu, Sorulan sorulardan bikmistim Nicin yatiyosun, Yatmayami geldin sen, neyin var, Tabiki hakli olarak biryerde soruyolardi... Kan vermeye gittim, ondan sonra babamla eve geri donerekn, hemsire aradi, HAmilesiniz Tebrik ederim... Ben sokta hemen hungur hunugr yine telefona sarildim esim'i yurdisini aradaim, GEce 2, ben aglamktan filan konusamiyorum... tabi soyledim oda cok sevindi, Babam bu arada gaz koyuyo arabaya Cnaim babam beni agliyo gorunce birden boynu bukuldu, Sandi yine olmadi,,, eve geldim annem oyle teseli ediyo kizim olur olsun uzulme filan, Anne ahmileyim diyom kadin duymuyor bile. EEE sallak kizim daha e agliyon gulsene dedi... ( Gulmem uzun surmedi ayri mesele) Ben uc aylik iacimi filan aldim Sonuctan bir hafta sonra Canada'ya donus vakti geldi, geldikten bir afta sonrada dusukle sonuclandi...
2 yil ara verdim, okuluma verdim kendimi... Hakkini hela et arkadasim, ben tedavi surecimden cok farkli selere kaymisim,, Canim simdi sorsan desenki tavsiye edermisin turkiye'de bir tedavi, iyi bir merkezde kesinlikle bisey diyemem benim basima bu geldi diye baskasinin basina gelcek diyede bir kanun yok, orda insanin moreli daha yuksek oluyor her ne kadar bunaltici sorular olsada, doktorlar daha cok gven veriyor her ne kadar seni kazikladiklarini dusunsende ama Cok umutlandiriyo doktorlar turkiede en azindan benimki oyleydi, yurdisindada tedavi gormus birisi olarak ayziyorumki cok farkli bir tedavi sureci var, ilaclar filan her ne kadar ebnzer olsada, burda sana su kadar sansin bile var demiyolar, yumurtanin kalitesi bile olsa hic belli olmaz diyolar, en bastan PSikiyatrisle seni gorusturmeden ahzir olduna inanmadan manevi olarak tedaviye baslamiyolar, trasnferden sonra hastanede filan tutmuyolar, Turkiye'de hatirliyorum beni sedyeyle odamdan alip, sedyeyle odama geri goturmuslerdi , burda ttansfer masasina kadar kendim yurudum, transferden sonra yuruyerek,dinlencem sandalye'ye gittim sadece 30 dakika bekle idrar'a ciktiktan sorna gidebbilirsiniz dediler... LOL ya ben cok ayzmisim bu aksmalik yeter bu kadar