- 25 Ocak 2011
- 541
- 471
- 323
- Konu Sahibi melekmelok
-
2 saatlik mesafe çok da bir mesafe değilmiş,ama benim imkanım olsa 2 ayda bir değil daha sık ziyaret etmek isterdim..merhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim. Ailemle aramda 2 saatlik bir yol var. Ben İstanbul ailem trakyada oturuyor. arabamız yok. şuanlık çalışmıyorum. evde sigara sararak eşime destek olmaya çalışıyorum. gurbette olan güzel gelinler sizce aileme ne kadarda bir gitmeliyim. eşim 2 ayda bir gönderiyor 1 hafta kalıyorum. sizce normalmi yoksa azmı siz nasıl yapıyorsunuz. bu aileyi görme konusu baba evinden çıktıktan sonra ne kadarda bir olmalı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
6 ayda bir gidiyordun zamanla alisiyor insan..merhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim. Ailemle aramda 2 saatlik bir yol var. Ben İstanbul ailem trakyada oturuyor. arabamız yok. şuanlık çalışmıyorum. evde sigara sararak eşime destek olmaya çalışıyorum. gurbette olan güzel gelinler sizce aileme ne kadarda bir gitmeliyim. eşim 2 ayda bir gönderiyor 1 hafta kalıyorum. sizce normalmi yoksa azmı siz nasıl yapıyorsunuz. bu aileyi görme konusu baba evinden çıktıktan sonra ne kadarda bir olmalı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
İyi bence canım ben de iki saatlik mesafesinde o kadar gitmedim yanimerhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim. Ailemle aramda 2 saatlik bir yol var. Ben İstanbul ailem trakyada oturuyor. arabamız yok. şuanlık çalışmıyorum. evde sigara sararak eşime destek olmaya çalışıyorum. gurbette olan güzel gelinler sizce aileme ne kadarda bir gitmeliyim. eşim 2 ayda bir gönderiyor 1 hafta kalıyorum. sizce normalmi yoksa azmı siz nasıl yapıyorsunuz. bu aileyi görme konusu baba evinden çıktıktan sonra ne kadarda bir olmalı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bir ise girip calismaya basladiginda sadece senelik iznin olacak eşinin izniyle ayni zamanda kullanman gerekecek eğer onunla beraber tatil yapmak istiyorsan, 10 yilini doldurmamis memurun izni 20 gün, bu süre içinde bir yilin stresini atmak için denize vs gideceksin hemde her iki tarafi ziyaret edeceksin , bayramlar 9 gün izin olsun da yıllık izni kullanmayim diye dua edeceksin ... vs vs bunlar benden bir örnek.. gayette fazlaca görüyorsun aileni tadını çıkarmerhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim. Ailemle aramda 2 saatlik bir yol var. Ben İstanbul ailem trakyada oturuyor. arabamız yok. şuanlık çalışmıyorum. evde sigara sararak eşime destek olmaya çalışıyorum. gurbette olan güzel gelinler sizce aileme ne kadarda bir gitmeliyim. eşim 2 ayda bir gönderiyor 1 hafta kalıyorum. sizce normalmi yoksa azmı siz nasıl yapıyorsunuz. bu aileyi görme konusu baba evinden çıktıktan sonra ne kadarda bir olmalı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
:)) düğünmden snra el öpmesini yaptım sonrasında 1 sene geçti öyle gittim. Gerçk gurbettyim çnkü:) yurdumun dışında. İkinci gidişimde 2 seneyi bulcak maalsf. Ama Türkye olsam bi bayram bide arada olmak üzere 6 ayda bir yetrli bencemerhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim. Ailemle aramda 2 saatlik bir yol var. Ben İstanbul ailem trakyada oturuyor. arabamız yok. şuanlık çalışmıyorum. evde sigara sararak eşime destek olmaya çalışıyorum. gurbette olan güzel gelinler sizce aileme ne kadarda bir gitmeliyim. eşim 2 ayda bir gönderiyor 1 hafta kalıyorum. sizce normalmi yoksa azmı siz nasıl yapıyorsunuz. bu aileyi görme konusu baba evinden çıktıktan sonra ne kadarda bir olmalı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ne zaman istersen gidip görürsün de ben asla iki ayda bir bir hafta eşimden ayrı kalmazdım. Beraber gidin iki ayda bir haftasonu kalın dönün bence. Bence eşinizden çok ayrı kalıyorsunuz ama tabi sizin ilişkiniz. Ben kimse için bunu yapamazdım.merhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim. Ailemle aramda 2 saatlik bir yol var. Ben İstanbul ailem trakyada oturuyor. arabamız yok. şuanlık çalışmıyorum. evde sigara sararak eşime destek olmaya çalışıyorum. gurbette olan güzel gelinler sizce aileme ne kadarda bir gitmeliyim. eşim 2 ayda bir gönderiyor 1 hafta kalıyorum. sizce normalmi yoksa azmı siz nasıl yapıyorsunuz. bu aileyi görme konusu baba evinden çıktıktan sonra ne kadarda bir olmalı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Cok bile gidiyorsun bence esini sıkıstirma onuda gidemezsin bebn 22 yasindayim ailem sivas ta ben istanbulda 9ay oldumerhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim. Ailemle aramda 2 saatlik bir yol var. Ben İstanbul ailem trakyada oturuyor. arabamız yok. şuanlık çalışmıyorum. evde sigara sararak eşime destek olmaya çalışıyorum. gurbette olan güzel gelinler sizce aileme ne kadarda bir gitmeliyim. eşim 2 ayda bir gönderiyor 1 hafta kalıyorum. sizce normalmi yoksa azmı siz nasıl yapıyorsunuz. bu aileyi görme konusu baba evinden çıktıktan sonra ne kadarda bir olmalı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?