gurbette olan gelinlere soruyorum...

2 saatlik mesafe çok da bir mesafe değilmiş,ama benim imkanım olsa 2 ayda bir değil daha sık ziyaret etmek isterdim..

bence fazla bile kalıyorsunuz. ben 10 saatlik uzaklıktayim yilda 1 kere 1 ay veya 40 günlüğüne gidiyorum. kışın da okuldu cocuktu aman hasta olmasin vs derken memlekete gitme hakkımı yaz mevsiminden yana kullaniyorum.i
memnunum sıkıntı yok

Ben aileme 15 saat uzağım. En son geçen Temmuz gittim. Çok mu zor geliyor. Valla o yolu çekmek daha zor geliyor. Bu konu da bi genelleme yapmak yanlış olur.. Sizin aile bağlarınız çok kuvvetlidir, özlersiniz. Benim değildir, sene de 1 yeter.

6 ayda bir gidiyordun zamanla alisiyor insan..

Bunun belli bir zaman aralığı olamaz ki
Ozlemisimdir,şartlar elverişlidir,gider kalırım ne kadar istersem
Bunun için ne kocama ne de başkasına hesap vermem gerekmeZ

İyi bence canım ben de iki saatlik mesafesinde o kadar gitmedim yani

Bir ise girip calismaya basladiginda sadece senelik iznin olacak eşinin izniyle ayni zamanda kullanman gerekecek eğer onunla beraber tatil yapmak istiyorsan, 10 yilini doldurmamis memurun izni 20 gün, bu süre içinde bir yilin stresini atmak için denize vs gideceksin hemde her iki tarafi ziyaret edeceksin , bayramlar 9 gün izin olsun da yıllık izni kullanmayim diye dua edeceksin ... vs vs bunlar benden bir örnek.. gayette fazlaca görüyorsun aileni tadını çıkar

Bunun neresi gurbet yahu benim okulum 1 saatlik mesafedeydi gidiş dönüş 2 saatim yolda geçerdi her gün. Bence günübirlik bile gidilir. Çok uzak değil yani de eşim gönderiyor olayına takıldım. Ailenizi görmek için eşinizden izin mi alıyorsunuz?

Vanda oturuyorum eşimin işi gereği.
Bazen 1 hafta içinde 2 defa geliyorum bazen cnm istemiyo 6 ay uğramıyorm. Kafa nereye biz orayaaaaa

2 ayda bir 1 hafta üniversitede bile mümkün olmuyor, baya uzun bir süre kalıyormuşunuz. Zaten iki saatlik bir yolsa ayda bir gidip sadece hafta sonu kalabilirsiniz bence. Bir de ailenizi görmek için izne ihtiyacınız yok, gün saymak falan da saçma aslında, bu problemi eşinizle çözün bence.

:)) düğünmden snra el öpmesini yaptım sonrasında 1 sene geçti öyle gittim. Gerçk gurbettyim çnkü:) yurdumun dışında. İkinci gidişimde 2 seneyi bulcak maalsf. Ama Türkye olsam bi bayram bide arada olmak üzere 6 ayda bir yetrli bence

Bunun için bir kural yok caniniz isterse gidersiniz istemezse bir sene gitmezsiniz
beni burada şu ifade rahatsız etti kocam beni şu kadar zamanda gönderiyor
o gondermezse nolacak peki

Ne zaman istersen gidip görürsün de ben asla iki ayda bir bir hafta eşimden ayrı kalmazdım. Beraber gidin iki ayda bir haftasonu kalın dönün bence. Bence eşinizden çok ayrı kalıyorsunuz ama tabi sizin ilişkiniz. Ben kimse için bunu yapamazdım.
İki saat de gurbet sayılmaz çok yakın.

Siz de gurbetteyseniz herkes hasretinden erir biter yani.

Ben Turkiyeden ucakla 11 saatte gidilen bir ulkede yasiyorum , Cin'deyim.
Senede 2 kere gormeye calisiyorum, ucak biletleri pahali, calisiyorum iznim kisitli.
Sizin yerinizde olsam her ay gorurdum, hatta 3 haftada bir.

Arabayla 2 saatlik mesafe gurbet degildir :), hatta asya yakasi- avrupa yakasi bi yere gitseniz trafiite 3 saati gectigi olur. Keske benim ucakla 2 saat surse raziyim, 2 ayda bir haftasonu gelirdim.

Sadece ben degil esimde ailesine gurbette.
Iki ailede ayni sehirde ve arada 13 saat var.
Biz hastalik,cok yakinin dugunu vs olmadigi surece bayramdan bayrama gidiyoruz.
Bir iki kez de onlar gelir.yeterli..

Bazı şeyleri kendinize ne kadar problem yaparsanız hayat sizin için o kadar karmaşıklaşır. Mesleğim nedeniyle ailem izmirde ben van da aramızda uçakla bile iki saat olan mesafede ailemi sadece bayramdan bayrama ve yaz tatillerinde gördüm ! Dert etmedim . Evlendim yine işim gereği ve bazı prosedürlerden dolayı bırak eilemi eşimden bile 7 saat mesafedeyim ve bu şekilde git gellerle hayat yaşıyorum . Yine dert etmiyorum . Kocanız iki ayda bir hemde bir hafta kalmanıza izin veriyormuş daha ne istiyorsunuz .?Herhafta bir haftalığına ailenizde kalmayı mı

Bence bunun günü yok canim ister gidersin 2 saat çok uzak mesafe değil biz 7saatlik mesafedeyiz 3 yada 4gün iznimiz varsa gidiyoruz ara ara ama uzun izinleri stercih ediyoruz yada ben çok ozlersem gidip geliyoruz 2 günlüğüne

Cok bile gidiyorsun bence esini sıkıstirma onuda gidemezsin bebn 22 yasindayim ailem sivas ta ben istanbulda 9ay oldu annemi gormeyeli dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…