- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
Belki büyük bir dert gelmeyecek size ama evlat olunca dert ediyor insan. Gurbetteyim eşimin memleketinde. Eşimin ailesi ilgisiz ilgilenebilecek olanlar çalışıyor zaten. Kızımn ilkokulu şimdiden kafamda sorun olarak dönüp duruyor. Öğle arası yanında olamayacağız eşim uzak bi kasaba ortaokulunda bende köy okulunda öğretmeniz.
Aşağıdakilerdn hangisi mantıklı sizce
-Evimizin olduğu semt iyi değil baya sıkıntılı bu yüzden iyi bi semtte kiraya çıkıp öğlen yemeği için bakıcı bulmak
-Özel okula göndermek
-Çalıştığım köy okuluna götürmek ki semtimden daha problemli bi okul
-İyi bir okula verip oturduğum yerden bi bakıcı bulup her öğlen yemek yedirip yanında durmasını sağlamak ki bunun için birini bulmak zor gibi.Servis alsa götürebileceği bir akraba da yok o taraflarda.
Semtim ve çalıştığım okul gerçekten çok kötü arkadaşlar küçümsemek olarak algılamayın başarı olayını geçtim ahlak ve terbiye olarak çocuklar maalesef çok kötü.
Aşağıdakilerdn hangisi mantıklı sizce
-Evimizin olduğu semt iyi değil baya sıkıntılı bu yüzden iyi bi semtte kiraya çıkıp öğlen yemeği için bakıcı bulmak
-Özel okula göndermek
-Çalıştığım köy okuluna götürmek ki semtimden daha problemli bi okul
-İyi bir okula verip oturduğum yerden bi bakıcı bulup her öğlen yemek yedirip yanında durmasını sağlamak ki bunun için birini bulmak zor gibi.Servis alsa götürebileceği bir akraba da yok o taraflarda.
Semtim ve çalıştığım okul gerçekten çok kötü arkadaşlar küçümsemek olarak algılamayın başarı olayını geçtim ahlak ve terbiye olarak çocuklar maalesef çok kötü.