Allah şifa versin, moralinizi bozmayın, inşallah hafif geçirir, atlatirisiniz, şimdi imkanlar çok daha fazla, market kapıda, yemek kapıda.Biliyorum herkes covidi tek başına geçiriyor. Ama ben ailemden 1400km uzakta gurbetteyim. Bugün test verdim, kapıma bir şeyler bırakacak komşum var ama yapayalnızım. Sonuç negatif mi pozitif mi bilmiyorum ama pozitif olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç covid geçirmedim ama covid yüzünden cenazemiz oldu. Size saçma gelebilir ama korkuyorum bazen nefesim kesiliyor aileme kötü olduğumu söylemiyorum. Konuşurken yoruluyorum. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz lütfen dua eder misiniz..
Rabbim sifa versin insallah. Kendi vasina olmak zor olmali evet ama eger stres yaparsan bu hastalik daha da basiyor insani canim... Biraz dinlenecegini dusun ve bol bol yat. Alisverisi de online marketlerden yaparsin en kotu. Rabbim sifani versin insallah duam seninleBiliyorum herkes covidi tek başına geçiriyor. Ama ben ailemden 1400km uzakta gurbetteyim. Bugün test verdim, kapıma bir şeyler bırakacak komşum var ama yapayalnızım. Sonuç negatif mi pozitif mi bilmiyorum ama pozitif olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç covid geçirmedim ama covid yüzünden cenazemiz oldu. Size saçma gelebilir ama korkuyorum bazen nefesim kesiliyor aileme kötü olduğumu söylemiyorum. Konuşurken yoruluyorum. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz lütfen dua eder misiniz..
Allah razı olsun. Negatif haberi alsam oyle iyi gelecek kiİnşallah negatifsinizdir, pozitifsede hafif ve kolayca atlatirsiniz umarim.
Görüntülü konuşmak istemiyorum görmesinler böyleCok gecmis olsun. Korku surecinizi zorlastirir sadece. Ben de ailemden 600 km uzakta sadece arkadaslarimin ve is arkadaslarimin oldugu sehirde tek basima gecirdim ve inanin agir bir gripti sadece. Gerci ben o ara cok suursuz konusuyodum, olsam da 2 hafta yatsam falan diye ve oldumkorkmayin. Meditasyon falan yapin. Arkadaslar kapima surekli bir sey biraktilar. O bayaa destek oldu bana manevi anlamda. Goruntulu gorusun ailenizle.
Aminn hamilelerin duası kabul olurmuş Allah razı olsunRabbim şifa versin. Güçlü olun ki çabucak atlatın
Inşallah cabucak geçer size de cok gecmis olsunAllah şifa versin, moralinizi bozmayın, inşallah hafif geçirir, atlatirisiniz, şimdi imkanlar çok daha fazla, market kapıda, yemek kapıda.
biz de beş kişilik ailemizle karantinadayiz, gurbetteyiz sizin gibi, sagolsun soran eden de çok oldu ama uygulamaları kullanarak kimseden bir şey istemedik. hatta benden daha güzel seçiyorlar meyve sebzeyi
cocuklar da olduğu için deliliğe vurduk çoğu zaman, dans ettik, oyun oynadık, mecbur morali yüksek tuttuk. siz de sevdiğiniz kitap varsa okuyun, film, dizi izleyin. zihninizi oyalayın.
biz aile fertleri ile aralıklı geçirdik, ben en son oldum kovit, karantinam bittiğinde evde kovitli süre 4 hafta olacak. başta negatif olmama ragmen çıkmadım dışarıya, kimseye sebep olmayayım diye. 1 ay olacak, ama çoğu gitti azı kaldı diyoruz. sizin en fazla 15 günde geçecek. çabucak geçer inşallah.
Yok be valla daha iyi oluyo. İyiyim diye rol keserken gorusme bittiginde iyi oluyosunuz gercektenGörüntülü konuşmak istemiyorum görmesinler böyleBenim de arkadaşlarım bırakır ama benim istediğim anne çorbası sanırım Allah razı olsun
Sonuc ciktimi ?Allah razı olsun. Negatif haberi alsam oyle iyi gelecek ki
Korkma canım.Hep herşy çok güzel olacak, atlatacağım de.İnan geçicek.Koronayı ilk duyduğumda bi panık yaşadım daha yeni kürtaj olmuştum onu atlatamadan bidi korona.Ciğerlerime inmişti ilk duyduğumda çocuklarıma bakıp ağladım.Allahım beni onlara bağışla dedil ama hiç bırakmadım kendimi sende bırakma.Ciğerlerine de inebilir biraz zorda geçebilir ama geçicek.Hep herşey düzelecek ben çok güçlüyüm de ve kendini bırakma.Çok yatmamaya çalış yemeklerini güzelce ye zorla kendini.Biliyorum herkes covidi tek başına geçiriyor. Ama ben ailemden 1400km uzakta gurbetteyim. Bugün test verdim, kapıma bir şeyler bırakacak komşum var ama yapayalnızım. Sonuç negatif mi pozitif mi bilmiyorum ama pozitif olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç covid geçirmedim ama covid yüzünden cenazemiz oldu. Size saçma gelebilir ama korkuyorum bazen nefesim kesiliyor aileme kötü olduğumu söylemiyorum. Konuşurken yoruluyorum. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz lütfen dua eder misiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?