Gurbette tek başına covid geçirmek

Allah şifa versin inşallah.

Bende ayni durumdayim tek fark 2 de cocuk bakiyorum birini emziriyorum.. esim var ama o da covid.. hatta olili cocugumda ayni sekilde covid.. biri henüz 3 aylik.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. cok zor gerçekten..

Bende ayni durumdayim tek fark 2 de cocuk bakiyorum birini emziriyorum.. esim var ama o da covid.. hatta olili cocugumda ayni sekilde covid.. biri henüz 3 aylik.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. cok zor gerçekten..
Bende bebegim 2bucuk aylikken covid olmustum emziriyordum cok sukur koku ve tat harici bise olmadi
Siz nasil hissediyosunuz

Bende bebegim 2bucuk aylikken covid olmustum emziriyordum cok sukur koku ve tat harici bise olmadi
Siz nasil hissediyosunuz
Öksürük ve halsizlik var onun disinda koku ve tat alamiyorum hic.. suan da da bas agrim var uyuyamadim ağrıdan.. parol ictim yatiyorum.. size ilac vermisler miydi kullandiniz mi? Yada vitamin takviyesi?

Acil şifalar dilerim kardeşim

Dualarım sizinle inşallah iyi olursunuz. Stres yapmayın bol vitamin takviyesi alın ve dinlenin inşallah rahat bi şekilde atlatırsınız

Öksürük ve halsizlik var onun disinda koku ve tat alamiyorum hic.. suan da da bas agrim var uyuyamadim ağrıdan.. parol ictim yatiyorum.. size ilac vermisler miydi kullandiniz mi? Yada vitamin takviyesi?
Bende koku ve tat yoktu baska biseyim olmadi
Yasadigim ulkede ilac verilmiyo
Esim 3gun wc ihtiyacini surunerek gidiyodu ona ragmen ilac verilmedi
Vitaminde vermediler
Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…