- 1 Kasım 2016
- 8
- 1
- 86
- 30
- Konu Sahibi farstudent
-
İptal etmee :)
Geçen yıl ben de yaşadım bunu
Farklı şehirde olmak başka farklı ülkede olmak başkaymış
Durduk yerde içleniyordum, metroda, caddede, orada burada gözlerim sulanıyordu :)
Çok klişe olacak ama döndüğünde çok güzel hatırlayacaksın o günleri
Şu an "neyini güzel hatırlayacağım bunun" diyorsundur
Ama öyle olmuyor
Arkadaş edinebildin mi?
Neresindesin Amerikanın, neler yapıyorsun :) Anlat biraz
Arkadaşsızlıktan gibi geldi bana şimdi yanında kafa dengi biri olsa varyaaa... Daha gideli cok olmamış zaten ara tatilde gidince iptal etme istegin uçar gidet otada dogru arkadas edin devami gelir
Arkadaş edinip farklı ortamlara girmelisin. tek başına altından kalkamazsın bu durumun.
Haklisiniz ama cok zorlaniyorum. .Kesinlikle dönme, tadını çıkar :)
18 yıldır gurbetteyim. Hala alışamadım sevmiyorum sevmeyeceğim. Vatan gibisi yok. Çoluk çocuğumuzun eğitimi nedeniyle burada duruyoruz. Hergün memleket özlemiyle yaşamak zor. Çeken bilir
Kolaylıklar dilerim size de.
sakın yarıda bırakma delimisin.Cok bunaldim konusmaya cok ihtiyacim var bu sebeble buraya kayit oldum. Eminim gurbette olup derdimi paylasan vardir.
Ben almanyada üniversite 21 yasinda ögrencisiyim. Okulumun programina basvurup amerikaya geldim 1 seneligine.
ve iki bucuk aydir burdayim ve hersey cok güzel okuluma felan cabuk adapte oldum.
Ama evimi cok özlüyorum annemi babami. Onlarada birsey diyemiyorum, ben inat edipte geldim ailemde önümü kesmek istemedi ama onlarda cok üzülüyorlar.
Annem her telfonu kapattiginda sanki icim parcalaniyor.. cok özlüyorum. Bilakis aksamlari, eve geldigimde saat farkindan dolayi kimseye ulasamiyorum. Özlemin verdigi acidanda uyuyamiyorum.
Iki sömester icin kayitliyim ama ciddi ciddi birinci sömesterden sonra iptal edip almanyaya aileme dönmeyi düsünüyorum. Bunu istemiyorum, elimdeki büyük sans biliyorum ama nasil geciricem bu vakti bilmiyorum. Siz nasil bu hasreti yendiniz. Burda daha fazla yalniz da kaliyorum evde vesair buda beni etkiliyor. Aliskin degilim.
Yalniz nasil kaliteli vakit gecirilir nasil mutlu olunur bunu bilen varsa buyursun lütfen.
tesekkür ederim
Cok bunaldim konusmaya cok ihtiyacim var bu sebeble buraya kayit oldum. Eminim gurbette olup derdimi paylasan vardir.
Ben almanyada üniversite 21 yasinda ögrencisiyim. Okulumun programina basvurup amerikaya geldim 1 seneligine.
ve iki bucuk aydir burdayim ve hersey cok güzel okuluma felan cabuk adapte oldum.
Ama evimi cok özlüyorum annemi babami. Onlarada birsey diyemiyorum, ben inat edipte geldim ailemde önümü kesmek istemedi ama onlarda cok üzülüyorlar.
Annem her telfonu kapattiginda sanki icim parcalaniyor.. cok özlüyorum. Bilakis aksamlari, eve geldigimde saat farkindan dolayi kimseye ulasamiyorum. Özlemin verdigi acidanda uyuyamiyorum.
Iki sömester icin kayitliyim ama ciddi ciddi birinci sömesterden sonra iptal edip almanyaya aileme dönmeyi düsünüyorum. Bunu istemiyorum, elimdeki büyük sans biliyorum ama nasil geciricem bu vakti bilmiyorum. Siz nasil bu hasreti yendiniz. Burda daha fazla yalniz da kaliyorum evde vesair buda beni etkiliyor. Aliskin degilim.
Yalniz nasil kaliteli vakit gecirilir nasil mutlu olunur bunu bilen varsa buyursun lütfen.
tesekkür ederim
.. Problem edindim. Arkadaslarim yaptigim seyleri duyup görünce özeniyor. Okul olmadigi günler ya oyun gecesi düzenliyoruz. Hafta sonu mutlaka geziyoruz.. Tatilde yaklasiyor buyuk bir arkadas grubu ile baska bir semte gidecegiz.. Dayanilmayacak gibi degil dönmek istemedigime eminim. Ikinci dönem icin seyahat planlari ve spor kulibleri hazir. Fakat Evde bir saat bile yamliz oldugum anda aklima geliyorlar. Hafta ici haliyle 9 dan 10 dan sonra evde oluyorum. Aradigimda daha kötü oldugu icin aramayi bile azalttim her ikinci ücüncü gün ariyorum. Ama bugun gibi bir özlem bastimi icim cok burkuluyor canim cok yaniyor cok bos hissediyorum.Sen hala arkadas edinmedinmi kendine ? Evde ve internet basinda oturarak vakit geciremezsin cevre edinemezsin. Gecici bi süre ordasin ve yapman gereken bi sürü aktivite, bir sürü görmen gereken yer var. Kendine acimayi birak ve zamanini degerlendir
Oh Olabilir bilmiyordum. Türkcem cok iyi degil. ,8saat farki var. Hafta ici okul cok uzun oldugundan ben eve varana kadar uyumus oluyorlar.Ben sürekli skyplesiyorum arkadaslarimla artik abarttik skype acikken ütü temizlik falan yapiyoruz :)
eger erken uyumuyorlarsa sende skype ac ?
Ps: ebeveyn anne baba demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?