Tüp Bebek Merkezleri gürgan clinic tedavi görenler paylaşalım

eylerdogan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
161
249
103
arkadaşlar şu an timur hocada tedavi görenler paylaşalım lütfen (seni çok ösledim bebeğim)

arkadaşım ben 2007 yılında tedavi görmüştüm orada fakat sonuç negatiff benim erkek infertilitesiydi sizde sorun ne bilmiyorum timur bey iyi bi hoca eğer o ilgilenirse bol şans

arkadaşlar merhaba ben gürgan klinikte 2 micro denemem oldu.birincisi negatif oldu .ikincisi düşükle sonuçlandı.klinik ya da hastane seçmek gerçekten çok zor bi iş.bizim sıkıntımız erkek infertlitesi.dondurulmuş birde blast embriyomuz var.bazı sebeplerden dolayı ara verdik.yoğun bir klinik.çok fazla ilgi beklememek gerekiyor.bir sıkıntıda ilk olarak hemşirelerle konuşuluyor.istediğin anda doktora ulaşamıyorsun ama sonunda doktorla konuşabiliyorsun.benim timur bey diye bir ısrarım olmadı aygül hanımıda başarılı buluyorum.timur beyi sadece ilk görüşmede ve ikinci mikro denememde transferimde gördüm.birde bol bol televizyonlarda

arkadaşım ben 2007 yılında tedavi görmüştüm orada fakat sonuç negatiff benim erkek infertilitesiydi sizde sorun ne bilmiyorum timur bey iyi bi hoca eğer o ilgilenirse bol şans

teşekürler canım ben henüz tedaviye başlamadım merkez araştırıyorum 3 başarısız tüp bebek denemem var bizimkide erkek infertilitesi ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

merhaba ewet haklısın merkez seçmek çok zor zaten önemli olan sadece doktor değil ekip işi çok önemli bence umarım hepimizin hakkında hayırlı olan merkeze yönlendirsin RABBİM

bende gürgan clinikte ıvm yöntemini uygulamayı düşünüyorum. aranızda hiç ıvm yöntemi uygulayan yani ilaçsız tüp bebek yapmayı deneyen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…