Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezlerigürgan clinikte tup bebek deneyip olumlu sonuç alanlar
vallahi canım benim eşim azospermiydi tese yoluyla sperm bulundu iki emriyo kondu fakat tutmadı ,bir yıl sonra ikinci deneme için gittigimizde timur bey bize açık bir şekilde şuanda olmayacagını bile bile boşuna yapmıyalım biraz bekliyelim daha gençsiniz dedi çünkü bizdee bulunan sperm elonge spermmiş yani gelişmemiş yani senin anlayacağın ben güveniyorum ve dedikleri gibi bekliyorum.sizde3 sorun neydi canım benim bi arkadaşım var onunda eşi azospermi ve ilk denemesinde hamile kaldı yani şans meselesi vede kısmet canım sen bilirsin ama tavsiye ederim sende anlat canım bana sorununu o zaman daha iyi konuşuruz...sevgilerhihoyyyt
giremedim canım yeni okudum eşimin sperm sayısı 5 10 milyon 3 .denenmem olcak ne yapcamı bilemiyorum arkadaşın ordamı yaptırdı karar veremiyorum canım sıkılıyo
giremedim canım yeni okudum eşimin sperm sayısı 5 10 milyon 3 .denenmem olcak ne yapcamı bilemiyorum arkadaşın ordamı yaptırdı karar veremiyorum canım sıkılıyo