Tüp Bebek Merkezleri Gürkan arıkan ı tavsiye eden tedavi olan var mı

Bende gürkan beyin hastasıyım. Adetimin ikinci günü tedaviye başlıyoruz. Gerçekten gürkan bey çok ilgili. Böyle zor bir süreçte desteğini hissettim. ilgisi ve desteği beni çok motive etti. ben gayet memnunum kendisinden. Herşey güzel olur inşallah. :)

Bu basligi yeni gordum ilk yazan icin gecmis oldu ama belki baskalari okur ben gurkan beyin hastasiyim iyiki de oyleymisim dr u seviyorum cok sukur hamileyim Allah saglikla devam etmeyi nasip etsin.

Bu basligi yeni gordum ilk yazan icin gecmis oldu ama belki baskalari okur ben gurkan beyin hastasiyim iyiki de oyleymisim dr u seviyorum cok sukur hamileyim Allah saglikla devam etmeyi nasip etsin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bende gürkan beyden çok memnunum. İnşallah kısa zamanda bende güzel haberlerimi veririm. Allah yardımcımız olsun.

Yakin zamanda doktor arayisi icinde olan varsa onlara yardimci olabilmek adina yaziyorum gurkan arikan artik bahcecide degilmis gaziosmanpasada bir arastirma hastanesinde hizmete devam edecekmis web sitesinden bulabilirsiniz hatta apple ve android icin uygulama yapmis telefona ondirip ona sorular soruyor videolar izliyorsunuz randevuyu da ordan aliyorsunuz gercekten kendini cok cok gelistiren bir dr. Benim bebegim iki aylik oldu Allah hepinize nasip etsin hep duamdasiniz ins birilerine yardimci olabilmek umuduyla yazdim buraya da haaa unutuyordum en onemlisi gurlan arikanin calistigi hastanede rapor geciyormus hatta kendileri de rapor cikariyormus.

Tesekürler.Üşenmeyip ,Bu hassas surecten gecen bayanlara yasadıklarinizi paylastıginiz ve fikir verdiginiz icin.Bu arada cok sevindim tedavinizin basarili olduguna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…