perşembe günü benmde randevum var siz gitmiş mydnz gürkan hocaya sonuç nasıldıArkadaşlar merhaba;
Daha önce Gürkan Bozdağ a giden varmı bebek için yardımlarınızı rica ediyorum
evet cnm 2. denemem olucak randevu almak biraz zor oldu ama yoğunluktan dolayı 1. yi özelde denedim şimdi gürkan hocayla görüşcem,sizin sonuç nasıldıAa ben gittim çok iyi bi doktor iyi bi insan. Tedavi sürecini uzatmıyor bir sonraki aşamaya çabuk geçiyor süreç hızlı işliyor yani. Hacettepe hastanesine mi gideceksiniz
evet bizim transferi o yapmıştı ama aradan neredeyse 10 yıl geçtiArkadaşlar merhaba;
Daha önce Gürkan Bozdağ a giden varmı bebek için yardımlarınızı rica ediyorum
öyle mi nasıldı peki hocanın tedavisi olumlu sonuç aldınız mıevet bizim transferi o yapmıştı ama aradan neredeyse 10 yıl geçti
tedaviyi o yapmadı tarık aksu yapmıştı o sadece takip ve transfer yaptı.9 yasında kızım var şu anda.öyle mi nasıldı peki hocanın tedavisi olumlu sonuç aldınız mı
maşallah Allah bağışlasın darısı bize inşallahtedaviyi o yapmadı tarık aksu yapmıştı o sadece takip ve transfer yaptı.9 yasında kızım var şu anda.
Ben 1 ay klomen kullandım adet olmadim adet söktürücü verip iğneye geçti ve çok şükür şimdi 14 aylık oğlum var oraya gelenlerdende ünlü bi doktor sehir dışından gelenler oluyor gibi şeyler duymuştum insallah olumlu sonuç alırsınızevet cnm 2. denemem olucak randevu almak biraz zor oldu ama yoğunluktan dolayı 1. yi özelde denedim şimdi gürkan hocayla görüşcem,sizin sonuç nasıldı
Insallah canim allah yardimcin olsun bende pko vardi oyuzden tedavi oldumaminnn inşallah artık özeldekilerin hepsi işi ticarete dökmüş maddi manevi bizi düşünmüo hasta gözüyle bakmıo müşteri gözüyle bakıo o yüzden gürkan hocaya gitmeyi düşünüyorum olumsuz hiç bir şey de okumadım duymadım amh değeri düşüklüğü nedeniyle tüp bebek tedavisi olucam inşallah güzel olur sonucum
anladım cnm perşembe gürkan hocaya gidince özel ve devlet hastanesi arasındaki farkı görücem inşallah bu sefer Rabbimin izniyle olurInsallah canim allah yardimcin olsun bende pko vardi oyuzden tedavi oldum
Ayy ne güzel kavuşmussun yavruna Allah bağışlasın cnm sorularına istediğin zmn yanıt alabildin mi hocayla iletişim nasıldı ilgilenio mu tüm işlemlerle özelde genelde hemşireleri gördüm doktordan çok toplamda 2 kez gördüm doktoru düşünBen 2016 nisan ayında transfer oldum yumurta toplama ve transferi gürkan hoca yaptı cok sukur simdi bebeğim 1 yaşında darısı size olsun
bu dönemde hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacımız oluyor bunu da en iyi yapacak olan yer hastane ve doktorumuz toplam da ilaçlarla birlikte ne kadar masraf çıkıyo cnm pekiEvet genelde hemşirelerle muhattabiz onlar doktorla tek tek hasta üzerinden toplantı yapıyor hemşireler bize aktarıyor dozun ayarlanması falan hemşireler söylüyor doktor yogun. Ama aklınıza yatmazsa sıraya girip doktorla konuşabilirsiniz hiç içini karartma özel olup da ilgilenmeyen de çok önemli olan sonuç. Basari oranı yüksek. Pek çok özel rant kapısına çevirmiş en azından burda öyle bir durum yok. Tup bebek hastalarına toleranslilar.
2500 diye hatirliyorumbu dönemde hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacımız oluyor bunu da en iyi yapacak olan yer hastane ve doktorumuz toplam da ilaçlarla birlikte ne kadar masraf çıkıyo cnm peki
fiyatta çok uygun toplam süre olarak ne kadar sürdü tedavi peki özelde 22 günde tüm işlemler bitmiş ve malesef negatif sonuç almıştım2500 diye hatirliyorum
Konu onun icin acilmis zaten. Yorum yazanlarin coguda gitmis canimArkadaşlar gürkan beye giden varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?