- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Less-is-More
-
canım hangi ülkedesin sen geliyorum hemen.Balkanlardan bildiriyorum , burada boyle birsey yok mahvederler valla adami
Basbakanin sitesinde oturuyoruz biz , dun aksam 10 dakika sadece 10 dakika onlarca insan geldi kapiya , bagirdilar cagirdilar protesto edip sessizce gittiler
Meger basbakan kendisine 1400 eur tutarinda mont almis onu protesto etmisler
Kapida da sadece 2 tane polis duruyordu koruma amacli , kimse kimseyi rahatsiz etmemeye itina ediyor burada , buyrun sizde gelin , guzel bir kacis olur
Abartmiyorum, her iki-uc dkda bir tane geciyor. Hatta su an yeni bir melodi duyuyorum. Degisik bir parti sanirim :)Allah allah burda niye öyle bişeyle karsılaşmadım
Bi de yasaklanmıştı sanki o secim arabaları yada ben mi öyle hatırlıyorum.
Bogazinda kalsinKahvaltıya gelmiş
SanslisinizBizim burada kimin belediye başkanı seçileceği belli olduğu için hiç kimse tanıtım filan yapmıyor
Ayy allah yardımcınız olsunAbartmiyorum, her iki-uc dkda bir tane geciyor. Hatta su an yeni bir melodi duyuyorum. Degisik bir parti sanirim :)
Yaaa hiç sorma valla partinin hangisi olduğunu bilsen aynı şeyleri söyler miydin acabaSanslisiniz
Katiliyorum , insallah sizlerin yetistirecegi cocuklar bunu degistirebilirMalesef. Ne yazik ki gunden gune daha da kotuye gidiyor. Saygi, tahammul, hosgoru adina birsey kalmadi toplumumuzda.
Cok demokratik bir ulke oldugumuzdan butun bunlarYaaa hiç sorma valla partinin hangisi olduğunu bilsen aynı şeyleri söyler miydin acaba
İsmi h ile başlıyor 3 harfli diyorum sen anlaCok demokratik bir ulke oldugumuzdan butun bunlartahmin ediyorum canim, elden birsey gelmiyor.
Oyle basinda bekliyorum uyanip da aglamasin diye. Neyse ki bir saati gecti uykusu, sukur bunu da atlattik. Daha uyansa da sorun olmazAyy allah yardımcınız olsun
Bebegim cok küçükken gecerdi ve her gecmesinde uyanırdı yavrum.içimden nasıl sövüp sayardım,o günler geldi aklıma
Oooo mikemmel. Yine iyisiniz bu secimde deİsmi h ile başlıyor 3 harfli diyorum sen anla
Ee muhtarlar da iyi para kazanıyor artık seçimi kazanmak için ailece çalışıyorlar. Politikayı çözmüşlerKapiya eşiyle gelen muhtar adayimiz var pazar gunu sabah 10 da
Insallah da gormezsiniz. Oyle gereksiz ve sinir bozucu kiİzmirden bildiriyorum burda henüz görmedik seçim aracı.
2 ay filan kalabiliyorlar sonra devlet olaya el koyup kayyum atıyor zaten . Eee öyle olunca hiç bir parti çaba içinde değil biliyorlar ki kazanamazlar zatenOooo mikemmel. Yine iyisiniz bu secimde de
Neyse heveslerini alsinlar bosver :)2 ay filan kalabiliyorlar sonra devlet olaya el koyup kayyum atıyor zaten . Eee öyle olunca hiç bir parti çaba içinde değil biliyorlar ki kazanamazlar zaten
23 nisanda cumhurbaşkanı bir çocuğa koltuğunu devir ediyor ya buda onun gibi oluyor işteNeyse heveslerini alsinlar bosver :)
Aynen. Baskancilik oyunu :)23 nisanda cumhurbaşkanı bir çocuğa koltuğunu devir ediyor ya buda onun gibi oluyor işte
Muhtarlarda da bir hareket yok gelen giden filan . Kime oy verilir bilmem kimseyi tanıdığımız yokAynen. Baskancilik oyunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?