- 25 Haziran 2016
- 7.568
- 13.513
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Bi kere soyledim ama sanki inanmadi.bundan oncede şey diyodu sizin dun misafirleriniz mi vardi gurultu geliyor gibisinden.anlattim ama inanmiyor benceBende de aynı problem var. Ama tüm komşular bu gürültünün nereden geldiğini biliyorlar. Son olarak polis çağırdım az da olsa problemimiz çözüldü en azından şimdi gece 3 te süpürge yapmıyor. Denk geldiğinde sorun ne olacak ki
Balkonlarin korkuluklari olur ya onlari yikiyor ve haliyle tum su benim balkonumdagidiyor olabilir.
sirkelemeyi kendi çabamla anladım da. balkon şişi ne onu çözemedim..
gidiyor olabilir.
sirkelemeyi kendi çabamla anladım da. balkon şişi ne onu çözemedim..
İnanmazsa inanmasın o zaman gerçeği siz biliyorsunuz. Ben apartman panosuna yazmıştım bir de utansınlar diye.Bi kere soyledim ama sanki inanmadi.bundan oncede şey diyodu sizin dun misafirleriniz mi vardi gurultu geliyor gibisinden.anlattim ama inanmiyor bence
Balkonlarin korkuluklari olur ya onlari yikiyor ve haliyle tum su benim balkonumda
Cok cirkef biri polisi cagirmayi dusundum ama onuda anlamaz.İnanmazsa inanmasın o zaman gerçeği siz biliyorsunuz. Ben apartman panosuna yazmıştım bir de utansınlar diye.
Yonetim uyariyor herkes ondan sikayetci.ev sahibi oldugu icin pek bisey yapmiyorlarşiş mi deniyor onlara ilk defa duydum.
şikayet edin yönetim falan yok mu?
demir oluyor ya balkonlarda o.
Çamaşır asmak için olanlar değil.
İmkanım vardı, anladım (sanırım)
Yonetim uyariyor herkes ondan sikayetci.ev sahibi oldugu icin pek bisey yapmiyorlar
temizlik hastasi muhtemelenHerkese iyi aksamlar
Benim derdimde ust komsum.sagolsun 3 yildir evimden nefret ettirdi.defalarca uyarmama ragmen hali sirkeleme,balkon şişlerini hortumla yikama,evindeki butun çopu balkonuma atma ve en onemlisi asla bitmek bilmeyen gurultu.surekli gurultu var sanki evde koşu yarismasi var.gece 1 de temizlik yapiyor ama ne temizlik sanirsin parkeleri sokuyor.defalarca uyardim aam nafile hala ayni.ne guzellikten anliyor ne sertlikten.
Artik ona alistim ama kafama taktigim konu baska.benim alt komsuma bu sesler gidiyor mu?cunku bizden bilmesini istemem samimiyetimiz olmadigi icin soramiyorum da.boyle bisey olabilir mi
Ev sahibi de olsa bunu yapmaya hakkı yok kanunen. Mutlaka çağırın polisi o çirkefse siz de çirkef olun bu konuda sizi çok çok iyi anlıyorum. Sağolsun benim üst komşum bütün çirkefliği yaptırdı bana. "Seni o balkondan atarım aşağıya" bile dedirtti yani banaCok cirkef biri polisi cagirmayi dusundum ama onuda anlamaz.
Yok benimkinin yaptigi tek sey inkar etmek ne desem ben yapmadim diyor.haliyi gordum diyorum yok ben degilim sen yanlis gormussundur diyor.Ev sahibi de olsa bunu yapmaya hakkı yok kanunen. Mutlaka çağırın polisi o çirkefse siz de çirkef olun bu konuda sizi çok çok iyi anlıyorum. Sağolsun benim üst komşum bütün çirkefliği yaptırdı bana. "Seni o balkondan atarım aşağıya" bile dedirtti yani bana
Ne deniliyor bilmiyorum ki bende şiş dedimbenim balkonun da şişi varmış haberim yokmuş:)
Seni balkondan atarım diyin o zaman susuyolarYok benimkinin yaptigi tek sey inkar etmek ne desem ben yapmadim diyor.haliyi gordum diyorum yok ben degilim sen yanlis gormussundur diyor.
Başlığı okuyunca karnınız gurulduyor sandım
Yok soyleyemem onunla muhattap olmak istemiyorum.bi kac defa evine davet etti gitmedim.cok tuhaf biriSeni balkondan atarım diyin o zaman susuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?