• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurultucu komsu sorunsali...

Böyle okudukça kendimden utanıyorum resmen :KK43: iki kızımda düz duvara tırmanan cinsinden ne ağlamaları biter,ne kapılara vurmaları özellikle büyük.evi sürekli batırırlar günde 3 kez süpürge açarım tahammülümün son damlasına kadar ağlarlar en son ben carıldarım valla alt komşu şikayet etse bizi yeridir :KK43:
Cocuk icin asla laf edemem,kimsenin kapisina da gitmedim gitmem de.kendi terbiyesizligimi de cocugu ortaya atip kapatmak cok basitce bir davranis,
Uzmeyin kendinizi,hasta.cocugunuz a da cok gecmis olsun,

Birdaha yapsin kesinlikle sikayet edecegim,biz ses etmedikce,kendni hic bilmiyor,birde topuklu ayakkabi ile gezme olayi da var.
Polis değil belediye ye şikayet ediliyor böyle durumlarda ve de anında zabıta geliyor uyarı yapıyor birdaha olursa iyi miktarda ceza kesiyor bilginize

ne yani titiz diye milleti pisliğemi boğacak...
3 4 ay is arama.donemim oldu bu donemlerde.ayak ustu lafladigim oldu bicok kere titizliginden dem vurdu hanim...
Ustume silkelemesini soyledigimde hergun carsaf silkelemeden yapamam dedi.yasli kayinvalidem zorla temizliyor bu hoooop pislikleri.asagi.
Simdilerde birakti gibi bunu ama bu sefer salon cami berbat oluyor

en iyi yöntem karşılık vermek bu bencil tiplere.al oklavayı vur tavana,gecenin bi yarısı son ses televizyon izle,onun sana attığı pisliği git kapısının önüne koy.ya nefret ediyorum apartman adabını bilmeyen insanlardan...
2 3 kere cocugum agladi kapilari yumrukladi diye laf yapti ya terbiyesiz.
Cocuk bu ne yapabilirim dedigimde
Susturabbilirsin dedi
Kendisi yeni.dogum yapti,
Umarim benim oglumu kinadigi basina gelir.
Bikackere de balkonda.sesi var diye kizmis ogluma.5 yasindaki cocuk ne anlar,
Hergece ettigi kavgalardan o kadar bunaldim ki.ama.asla cirkinlesip yuzune vurmadim bunlari.
Allahtan 2 3 ay.sonra tasinacagim,kurtulurum insallah

2 3 kere cocugum agladi kapilari yumrukladi diye laf yapti ya terbiyesiz.
Cocuk bu ne yapabilirim dedigimde
Susturabbilirsin dedi
Kendisi yeni.dogum yapti,
Umarim benim oglumu kinadigi basina gelir.
Bikackere de balkonda.sesi var diye kizmis ogluma.5 yasindaki cocuk ne anlar,
Hergece ettigi kavgalardan o kadar bunaldim ki.ama.asla cirkinlesip yuzune vurmadim bunlari.
Allahtan 2 3 ay.sonra tasinacagim,kurtulurum insallah
çocuk gürültüsü kabul edilebilir bir şey.çocuk bu ya robot değil ya.benim sözüm aşağıya halı,klim,masa örtüsü silkenler;sabahın köründe ya da gecenin bir yarısında temizliğe girişenler;günün her saati matkap çalıştıranlar;tadilat yapmadan önce komşularına bir kusura bakmayın biraz gürültü olacak demeyenler;gecenin bir yarısı ya da karga kahvaltı etmeden evi televizyon veya müzik gürültüsü ile dolduranlar...ay çok doluyum ben bu konuda:)

Merhaba hanimlar 2 yildir bu binada oturuyorum,
Ustum dublex,bizden sonra birileri tasindi.ne kavgalari be gurultuleri ne.de ustume silkelemedikleri kalmadi.kadin anaokulunda yardimci ogretmen....
Bikac kere uyardim,temiz titizim ben dedi.
Ben calisiyorum yasli kv tam balkonu yikiyor hooop onun tozlari.
Her gece hemen her gece kavgalari bunaltti.yinede hic bu konuda uyarmadim.
Neyse balkona silkelemeyi birakti camlara gecti,evde kil cocuk ofamda tirnak kesiği susam tozu vs.gene bisey demeden temizledik.
Ama arkadaslar bu kadinin haftasonlari 8 demeden supurge acip evi kaldirma huyu var.tahammul edilecek gibi degil.
Bu sabah ta onun gurultysuyle uyandim.baktim saat tam 8.biraz bekledim ama.devam.ciktim yukari temizlik icin erken bi saat degilmi dedim
Ne alakasi var mevludum var sizin keyfinizi mi bekliycez vs vs dedi
Her hafta bunu yapiyorsun dedim
Siz.ne.bicim.insanlarsiniz ne muhasebet ya,sen kendini gormuyorsun heralde.diyor
(3,5 yasindaydi o zmn oglum bikaclere kapilara vurup agladi o zaman :) onu diyor....cocuk ne yapabilirim dedim susturabilirsin diyor.2 3 kere oyle aglamisti da.
Hanim dogum yapti,mevludu varmis benim keyfimi mi bekliyecekmis....
Bu binadakiler de bi.tuhaf diyor....
Ya bakin ,evet temizlik icin erken bi saat dese,ama mevludum var idare et dese,insanlik olmedi,ama kizginligim ukala tavrina ve.ufacik ogluma camur atmasina...
Sizce.bundan.sonra nasil bir yol izlemeliyim,ukala bencilin teki,
Hayir arkadaslar anlayissiz biri asla degilim,ama her hafta sonu bunu yapmasi ne.kadar dogru,
Bizde yeri geliyor kavgalarindan uykudan uyaniyoruz ,ama o benim evladimi one surdu...zaten evde durdugum yok calisiyorum
Haftasonlari biraz anlayis.haklimiz degilmi,
Illa polis mi cagirmaliyiz....
Malesef evet ille polis cagirmak gerekiyor memleket okuz dolu cunku
Ben de karsi blokta yasayayan suriyelileri sikayet edicem biktim cunku

Ise gitmek icin kalktm,saat sabah 06:40 ta supurge yapilir mi yahu,vallaha da yapti....boylesini Hicbir uyari paklamaz,evde uyuyan cocugum var,bazen de esim gece vardiyasindan geliyor,hep ayni dusuncesiz insan

hiç beklemeyin şikayette bulunun.
başedemezsiniz.
şikayet etmediğiniz sürece devamı gelecektir.

Benim komşum dün akşam 10dan 12ye kadar matkap çekip bağırış çağırış eşliğinde tadilat yaptı, oğlum matkap sesinden okadar korktu ki gece boyu koala gibi yapışıp kaldı bana, daha önceden camdan aşağı kondom atmışlığı falan da var, geçen gecede saat 1i geçmiş kapı çalıyo ısrarla, neymiş halıları balkonumuza düşmüş yahu o saatte uyuyo olabileceğimiz aklınıza gelmiyo mu, kaçıyo mu halı, kapıyı açmak zorundasın, açana kadar vurur da vururlar aman ayıp açmıyolar gideyim de demezler,sen balkonda otururken ya da çamaşırın varken hortumla aşağı su tutarlar trabzanlardan aşağı, bişey desen onun balkonu, o yıkıyor sanane ki...

Buraya ilk taşındığımızda kumandamız bozuldu sizinkini alabilir miyiz dediler, kumanda yaa, biz napcaz size verirsek dedim ha oldu o zaman dedi gitti anlatsam roman olur

oturuğunuz bina kat katlı? her katta kaç ev var? binaya kural koymanız lazım şu günler halı çırpma felan gibi bide binanızda koridorunuzda dışarı bakan camınız varsa silkelencek tozlu şeyşeri orda silkelesin kural olarak binaya koyun öyle bişi yoksa bina sakinleri le belirli bir cam ayarlayın eğer aşağıdaki cam açıksa ev sahibine uyarıda bulunarak camı kapatırmısınız felan desin böyle kendini bilmez insanlar çok var kendi sesleri binayı yıkar ama sizin çıkarttığınız bir ses onlara batar çok rahat gevşek ve ukala bir insan çıkmış üst komşunuz Allah yardımcınız olsun binaya kural koyun bir kağıda yazın ve herkesin uymasının zorulu olduğu bir kural olduğunu belirtin

Benim komşum dün akşam 10dan 12ye kadar matkap çekip bağırış çağırış eşliğinde tadilat yaptı, oğlum matkap sesinden okadar korktu ki gece boyu koala gibi yapışıp kaldı bana, daha önceden camdan aşağı kondom atmışlığı falan da var, geçen gecede saat 1i geçmiş kapı çalıyo ısrarla, neymiş halıları balkonumuza düşmüş yahu o saatte uyuyo olabileceğimiz aklınıza gelmiyo mu, kaçıyo mu halı, kapıyı açmak zorundasın, açana kadar vurur da vururlar aman ayıp açmıyolar gideyim de demezler,sen balkonda otururken ya da çamaşırın varken hortumla aşağı su tutarlar trabzanlardan aşağı, bişey desen onun balkonu, o yıkıyor sanane ki...

Buraya ilk taşındığımızda kumandamız bozuldu sizinkini alabilir miyiz dediler, kumanda yaa, biz napcaz size verirsek dedim ha oldu o zaman dedi gitti anlatsam roman olur
pardonda ohaaaa diyorum sizin komşunuza kondom nedir yaaa bu nasıl bişi gecenin bir saati kapı çalmalar gereksiz lüzumsuz bişey yüzünden. sizde bir kural koydurun oturduğunuz apartman bina vesaire neyse bir kural koyun yanii belirli günler olsun yıkama günleri camdan bişey atmak yasak olsun eğer yapmıyorsa camdan attığı herşeyin resmini çek yaptığı terbiyesizliği belgele yüzüne çat çat vur herşeyi empati yoksunu insanlar yaa..

Merhaba hanimlar 2 yildir bu binada oturuyorum,
Ustum dublex,bizden sonra birileri tasindi.ne kavgalari be gurultuleri ne.de ustume silkelemedikleri kalmadi.kadin anaokulunda yardimci ogretmen....
Bikac kere uyardim,temiz titizim ben dedi.
Ben calisiyorum yasli kv tam balkonu yikiyor hooop onun tozlari.
Her gece hemen her gece kavgalari bunaltti.yinede hic bu konuda uyarmadim.
Neyse balkona silkelemeyi birakti camlara gecti,evde kil cocuk ofamda tirnak kesiği susam tozu vs.gene bisey demeden temizledik.
Ama arkadaslar bu kadinin haftasonlari 8 demeden supurge acip evi kaldirma huyu var.tahammul edilecek gibi degil.
Bu sabah ta onun gurultysuyle uyandim.baktim saat tam 8.biraz bekledim ama.devam.ciktim yukari temizlik icin erken bi saat degilmi dedim
Ne alakasi var mevludum var sizin keyfinizi mi bekliycez vs vs dedi
Her hafta bunu yapiyorsun dedim
Siz.ne.bicim.insanlarsiniz ne muhasebet ya,sen kendini gormuyorsun heralde.diyor
(3,5 yasindaydi o zmn oglum bikaclere kapilara vurup agladi o zaman :) onu diyor....cocuk ne yapabilirim dedim susturabilirsin diyor.2 3 kere oyle aglamisti da.
Hanim dogum yapti,mevludu varmis benim keyfimi mi bekliyecekmis....
Bu binadakiler de bi.tuhaf diyor....
Ya bakin ,evet temizlik icin erken bi saat dese,ama mevludum var idare et dese,insanlik olmedi,ama kizginligim ukala tavrina ve.ufacik ogluma camur atmasina...
Sizce.bundan.sonra nasil bir yol izlemeliyim,ukala bencilin teki,
Hayir arkadaslar anlayissiz biri asla degilim,ama her hafta sonu bunu yapmasi ne.kadar dogru,
Bizde yeri geliyor kavgalarindan uykudan uyaniyoruz ,ama o benim evladimi one surdu...zaten evde durdugum yok calisiyorum
Haftasonlari biraz anlayis.haklimiz degilmi,
Illa polis mi cagirmaliyiz....
bızede var bır tane her aksam 21:30 -22:00 gıı baslar supurgeye,bazen kafamdan asagı bırseyler sılkeledıgıde oluyor, kaç kez uyardık kadın anlamıyor laftan yetmedı esıne-ev sahıbıne-yonetıcıye soyledık..
kabahatlar kanununa gore bellı saatlerde gurult yapmanın cezası var 50 tl kadar ama polıs bu tarz seylerle pek ılgılenmıyor, ben polıste cagırdım karakola gelıp şıkayette bulunmanız lazım dedıler sadece...
ama sulh hukuk mahkemesıne apartmandan bır ıkı de sahıt bulursanız dava acabılırsınız..

Back
X