• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurultucu komsu sorunsali...

var böyleleri çoook hakkı var gibi rahatsız etmeye utanmadan bide zeytinyağ gibi su üstüne çıkıyor senin çocuğunun aklı ermiyorken yaptığı şeyi suratına çarpacak kadar kalitesizmiş demek kendi aklı erdiği halde yapıyor çocuk bu çok normal yaramazlık etmesi benimde tepemde var Allah düşman başına vermesin böyle komşuyu!

şikayet edin gitsin insan yerine koyduğunuza değmez. olur bazen gecede çalıştırırsın sabahta zorda kalırsın falan filan ama insan kapısına gelenden özür diler en azından.

Bir duzeltme yapiyorum kizlar, saat sabah 06 da baslamis supurmeye,ben cok yorgun oldugum icin duymadim,kayinvalidem duymus.
Hergun aynisini yapiyor ama yine de uste cikiyor.
Kiziyorum kendime niye demedim ufacik cocugun sesini soyleyecegine,kendi sesini kis hergun kavga gurultu diye
Acayip sinirli yim hala gecmedi sinirim,
Arsiz guclu olunca,hakli suclu olurmus misali.yuzune bakilacak insanlar degiller.
Butun bina sikayetci.8 daire var toplamda 4 daire kiraciyiz ustumdeki de dahil.
Gecen gunde attigi pislikler benim altimdaknin balkonuna dusmus.cikip yukari seslenmis ama ustumdeki arsiz genr bagirarak uste cikip.sindirmis kadincagizi.
Erkenden cop cikarir merdivenler cay olur,kediler copu.dagitir,bina girisindeki komsum surekli supurur,
Bu ustumdeki de ne pis bina boyle pis.bir bina gormedim diye soyleniyor.
Erkenden cikardigi copler dagilinca 1 kez bile supurmedigi halde....
Artik hasta birimi yoksa cokmu arsiz ben karar veremedim...
Bildigim hic ama.hic susmadigi ve hergun esinden siddet gordugu (asla tasvip etmiyirum)
Ve komsulara karsi son derece arsiz ve bencil oldugu.
Cok titiz oldugunu vurguladi bilac kere....
Titizlik baskalarina zarar vermek degildir.kimse onun tozunu gurultusunu cekmek zorunda degil...
Birdahaki isim direk polis i aramak olucak...

şikayet edin gitsin insan yerine koyduğunuza değmez. olur bazen gecede çalıştırırsın sabahta zorda kalırsın falan filan ama insan kapısına gelenden özür diler en azından.
Ya zaten iyi biri olsa.bende kapisina gitmem ki,dusunun cocugum ses yapiyor.die balkondan kizmis cocuga....su anda 5,5 yasinda,bahsettigi zamanlar 3
5 yasinda idi kuzum.ustelik sesli gurultucu.biri degil gayet sakin buyuyen erkek cocugu demeye bin sahit ister bir cocuk

Birde demiyor mu.sizin keyfinizi mi bekleyecegim,hem suclu hemde tavirlara bak...saygisiz her turlu

Böyle manyaklarla anlaşmak çok zor, taşınma imkanınız var mı?
Benim de evde yığınla sorunum var, üstte oturan bi manyak var, abuk sabuk saatlerde (gece geç saatler ve sabah erken saatler) televizyonu açar sonuna kadar, kaç kere uyardık anlamadı. Şimdi bir de kızı mı ne gelmiş onda kalıyor, sabahın köründe afedersiniz eşekler gibi anırıyor resmen. Yani ben bu insanları anlamıyorum bunlar bu evlerde ne yapıyorlar böyle saçma sapan? Ben de taşınmayı çok istiyorum ama evdekiler yanaşmıyor, halbu ki evin her tarafı dökülüyor resmen. En son duvarlarda da kafam kadar çatlaklar oluştu, dün gece de duvarın içinden acayip sesler geliyordu, e yeter ama artık dedim. Evdekiler hiçbir haltı dikkate almıyorlar, dünya kadar tamir işlemi istiyor aslında ev. Her gün duvardaki çatlakları görmekten psikolojim bozuldu. Komşuyu söylüyorum, onunla mı uğraşıcaz diyorlar. Çatlakları söylüyorum, onunla mı uğraşacaz bişey olmaz diyorlar. Duvardan ses geliyor diyorum sen takıntılısın diyorlar. Korkmuyorlar da hiçbir şeyden, deli olucam. Herkes gece uyuyor ben yusuf yusuf... Ben bunları nasıl ikna edebilirim taşınmaya? Komşusundan da çatlağından da bıktım yemin ederim. İnsan getirir bi ustayı sorar bunlar nedir, ne oluyor diye, yok. Ev sahibine haber ver bari, o da yok. Kimse ciddiye almıyor, bi ben miyim manyak?

Uzun lafın kısası, kafanızın rahatlığı için taşınabiliyorsanız taşının bence.

Her hafta sonu sabahın köründe matkap çalıştırın siz de. Eğer kapınıza gelirse bakın siz bize bu çileyi çektiriyorsunuz aylardır nasıl oluyormuş diye sorun.

Ya benim üst katta da bir aile oturuyor.Kadın 20 li yaşlarında 2 çocuğu var,2 kayınvalidesi bir de kocası derken allahın her günü kavga gürültü.balkon zaten valla temizlemek istemiyorum sürekli bir şey silkeliyorlar.hayır anlamıyoum arkadaş 2+1 eve 6-7 kişi sığıyorsunuz,üstüne her gün bir okadar komşu toplayıp tepiniyorsunuz,her gece 12-1 de kavga edip uyandırıyorsunuz ne yapalım nasıl sakin olalım yahu:KK62:

En önemli sorunu unutmuşum ya bir de haftasonları gündüz gece hep matkap çalıştırırlar ne yapıyolar bilemiyorum.

Sende geceleri eline sopa al cat cut vur peteklere vs o sana gelsin sende ona de petekleri temizluorum temizlik icin sizin keyfinizi mi beklicem diye salaklar ya acayip sinir oluyorum ben o tipelere sirf o yüzden bahceli eve tasindim oh mis kafa rahat

Ben kapısına gidince senin keyfini mi bekliyecegim dediği anda şahit neyin yoksa etrafta sacindan bir tomar hatıra alırdım.

Böyle okudukça kendimden utanıyorum resmen :( iki kızımda düz duvara tırmanan cinsinden ne ağlamaları biter,ne kapılara vurmaları özellikle büyük.evi sürekli batırırlar günde 3 kez süpürge açarım tahammülümün son damlasına kadar ağlarlar en son ben carıldarım valla alt komşu şikayet etse bizi yeridir :(

Böyle okudukça kendimden utanıyorum resmen :KK43: iki kızımda düz duvara tırmanan cinsinden ne ağlamaları biter,ne kapılara vurmaları özellikle büyük.evi sürekli batırırlar günde 3 kez süpürge açarım tahammülümün son damlasına kadar ağlarlar en son ben carıldarım valla alt komşu şikayet etse bizi yeridir :KK43:
Ben bu konulara çok sinir olurum ama çocuklu aileye asla birsey demem.cocuk sonuçta. Baglayacak haliniz yok.cocuk şikayet edilir mi ya.
Ama süpürge işini 11:00-19:00 arasında yapsaniz iyi olur aslında. Yani sizden kaynaklanan gürültüleri en aza indirin.

Ben bu konulara çok sinir olurum ama çocuklu aileye asla birsey demem.cocuk sonuçta. Baglayacak haliniz yok.cocuk şikayet edilir mi ya.
Ama süpürge işini 11:00-19:00 arasında yapsaniz iyi olur aslında. Yani sizden kaynaklanan gürültüleri en aza indirin.
Büyük kızım sorunlu çocuk maalesef çok hırçın şimdi birde şekeri olduğunu öğrendik yemek istiyor yiyemedikçe deliriyor tabi kardeşte ondan görüyor. Süpürgem sessiz olanlardan sesi yok gibi ama o zaman da devri düştüğü için çekim gücü düşüyor eh bizin ev anca temizlenir saat 12 de süpürdüm güya şuan evde yürümeye yer yok :) benim kızların düzelmesi gerek komşudan önce ben sıyırcam az kaldı :)

Polis değil belediye ye şikayet ediliyor böyle durumlarda ve de anında zabıta geliyor uyarı yapıyor birdaha olursa iyi miktarda ceza kesiyor bilginize

benim alttakide sorunlu bir gün tutamayıp kendimi saçını başını yolacağım o olacak.

Büyük kızım sorunlu çocuk maalesef çok hırçın şimdi birde şekeri olduğunu öğrendik yemek istiyor yiyemedikçe deliriyor tabi kardeşte ondan görüyor. Süpürgem sessiz olanlardan sesi yok gibi ama o zaman da devri düştüğü için çekim gücü düşüyor eh bizin ev anca temizlenir saat 12 de süpürdüm güya şuan evde yürümeye yer yok :) benim kızların düzelmesi gerek komşudan önce ben sıyırcam az kaldı :)
Geçmiş olsun.bence hiç sorun etmeyin komşu filan.sizin derdiniz size yetmiş. Gelip de çocuğunuz çok ses çıkardı diyenleri hiç anlamam ben ne yapsın ya dışarı mi atsın. Bakın apartman kurallarina çok önem veririm gürültüye çok gıcık olurum ama bir kere bile çocuk sesi söz konusu etmedim.
Şekeri varmış şeker kızın zaten bildiğim kadarıyla asabiyet yapar çocuk ister abur cubur yavrum yiyemeyince ağlar normal yani.caninizi sıkmayin çık geçmiş olsun.

Merhaba hanimlar 2 yildir bu binada oturuyorum,
Ustum dublex,bizden sonra birileri tasindi.ne kavgalari be gurultuleri ne.de ustume silkelemedikleri kalmadi.kadin anaokulunda yardimci ogretmen....
Bikac kere uyardim,temiz titizim ben dedi.
Ben calisiyorum yasli kv tam balkonu yikiyor hooop onun tozlari.
Her gece hemen her gece kavgalari bunaltti.yinede hic bu konuda uyarmadim.
Neyse balkona silkelemeyi birakti camlara gecti,evde kil cocuk ofamda tirnak kesiği susam tozu vs.gene bisey demeden temizledik.
Ama arkadaslar bu kadinin haftasonlari 8 demeden supurge acip evi kaldirma huyu var.tahammul edilecek gibi degil.
Bu sabah ta onun gurultysuyle uyandim.baktim saat tam 8.biraz bekledim ama.devam.ciktim yukari temizlik icin erken bi saat degilmi dedim
Ne alakasi var mevludum var sizin keyfinizi mi bekliycez vs vs dedi
Her hafta bunu yapiyorsun dedim
Siz.ne.bicim.insanlarsiniz ne muhasebet ya,sen kendini gormuyorsun heralde.diyor
(3,5 yasindaydi o zmn oglum bikaclere kapilara vurup agladi o zaman :) onu diyor....cocuk ne yapabilirim dedim susturabilirsin diyor.2 3 kere oyle aglamisti da.
Hanim dogum yapti,mevludu varmis benim keyfimi mi bekliyecekmis....
Bu binadakiler de bi.tuhaf diyor....
Ya bakin ,evet temizlik icin erken bi saat dese,ama mevludum var idare et dese,insanlik olmedi,ama kizginligim ukala tavrina ve.ufacik ogluma camur atmasina...
Sizce.bundan.sonra nasil bir yol izlemeliyim,ukala bencilin teki,
Hayir arkadaslar anlayissiz biri asla degilim,ama her hafta sonu bunu yapmasi ne.kadar dogru,
Bizde yeri geliyor kavgalarindan uykudan uyaniyoruz ,ama o benim evladimi one surdu...zaten evde durdugum yok calisiyorum
Haftasonlari biraz anlayis.haklimiz degilmi,
Illa polis mi cagirmaliyiz....
ne yani titiz diye milleti pisliğemi boğacak...

Geçmiş olsun.bence hiç sorun etmeyin komşu filan.sizin derdiniz size yetmiş. Gelip de çocuğunuz çok ses çıkardı diyenleri hiç anlamam ben ne yapsın ya dışarı mi atsın. Bakın apartman kurallarina çok önem veririm gürültüye çok gıcık olurum ama bir kere bile çocuk sesi söz konusu etmedim.
Şekeri varmış şeker kızın zaten bildiğim kadarıyla asabiyet yapar çocuk ister abur cubur yavrum yiyemeyince ağlar normal yani.caninizi sıkmayin çık geçmiş olsun.
Bende çok dikkat ederim gece çamaşır makinası açmam terlik giymiyorum ki aşağıya sesi gitmesin ama işte kızlarrr çok fena çokkk :)
Şeker in asabiyeti çok fazla oluyor sürekli ağlıyor şekeri düşsün yandık evde kırıp dökmedik bırakmıyor ilaç içtiği halde. Küçük te ondan görüyor hey allah ım huni taktım geziyorum artık :) canları sağolsun evlat işte kırsada döksede kıyılmıyor. Bardakları kırdı gideyim de süpüreyim :)

en iyi yöntem karşılık vermek bu bencil tiplere.al oklavayı vur tavana,gecenin bi yarısı son ses televizyon izle,onun sana attığı pisliği git kapısının önüne koy.ya nefret ediyorum apartman adabını bilmeyen insanlardan...

Back
X