Gürültüden rahatsız olan komsum

Polisin çağıranın o komşu olduğuna dair net bir kanıt yok elinizde. Evet polis çağırmak kendin uyarıya gelmemek abartılı bir durum ama komşunuz size gelseymiş de belli bir şey değişmeyecekmiş. Çocuk bu gürültü yapar kabul edilebilir bir durum değil. Her apartmandaki her çocuğun annesi çocuktur yapar dese apartmanlar yaşanabilir yer olur mu? Kendinizi böylesine haklı görüp durumu normalleştirmeniz gerçekten şaşırtıcı. Size göre çocuk belki çok ses yapmıyor ama onu bir de komşuya sormak lazım

Gecenin birinde rüyasından uyanıp, honkure honkure ağlayan bir oğlum var..
Komsularimdan Allah razı olsun valla, her zaman çocuk bu ne kusuru derler..
11 de tepinmeleri hoş değil ama..
Bazen oluyorsa idare edilmeli..

Çok ilginç. O kadar karşı düşünceye rağmen "acaba hata bende mi? Ben mi yanlış davranıyorum?" öz eleştirisi yapmamışsıniz. Hala kendinizi haklı görüyorsunuz. Pes doğrusu.

komşuluk hakkından dem vuruyorsunuzda tek taraflı değil sizde biraz gözetin o hakkı. gecenin 11’inde 6 tane çocuğun gürültü yapmasıda gözardı edilecek birşey değil. Benim alt kat komşunun çocuklarınında sesi sürekli bizim evde ama belli bir saatten sonra sesleri çıkmıyor çocukların. karşılıklı tahammül gösteriyoruz birbirimize.

Üst katımıza küçük çocuğu olan bir aile taşındı. Çocuk geceleri uykusundan uyanıp ağlıyor, bazen akşamları ağlama krizlerine giriyor, evde tepinip sinir krizi geçiriyor ama çocuk sonuçta. Hatta babam üst kattaki kadınla konuşması için annemi gönderecekti. Çocuğun sesinden rahatsız olmuyoruz çocuğa sus diye bağırmasın yazıktır demesi için. İğneleme gibi olur diye konuşmadık :KK70:

Sadece bir güne özel olan gürültü için polis çağırmak abartı geldi bana. Her gün çocuk böyle gürültü yapsa insanlar sizi 11’e kadar çekmek zorunda değil derdim ama sadece bir gün. Komşuyla yüz göz olmamak için çocuklu kalabalık grupları eve davet etmemek en iyisi olur. Alt kattaki daire boş diye ses yankı yapıyor sanırım bundan rahatsız oluyor. Daha dikkatli olun, komşunuza sinirlenmeyin. Onun da evinde ne yaşanıyor bilmiyoruz sonuçta.

Her yerde var böyle şeyler maalesef. Çocuk işte sizinde yapabileceğiniz çok bir şey yok yani. Dur dedikten sonra yapmaya devam ederse dövecek haliniz yok yani. Aynı şey o komşunuzun başına da gelebilirdi. Anlayışlı bir insansa konuşularak halledilir yani bir şey yok bunda. Ama komşunuz arsızsa allah yardım etsin uğraşmak zor. Kapı gıcırtısına polis yollar kapının önüne :KK3:

Kendinizi nasıl bu kadar haklı gorebiliyorsunuz inanamiyom. ..o sizin çocuğunuz komşunun değil elbette tahammül etmek zorunda değil ...alt kat bis olduğu için zaten hepten yankı yapıyordur ama sizin hep saati hoş görmeniz de bir ayrı ...hayatınızın her alanında hep boyle ben merkezci misiniz?
Yanlış mı alintiladiniz? Konu sahibi ben değilim :) sizin fikrinize benzer bir fikir paylaştım bende

Kulturumuzun yozlastigi. Anlayış ve tahamuulun kalmadığı bir toplum olduğumuzu sayenizde daha iyi anladım. Hepinize teşekkür ediyorum. Konum kapanabilir Mune Mune

Hanımefendi yozlaşmayan kültürde gürültü yapan çocuk kitlesine ses çıkarmamak, alttan almak mı var?ne saçma şey söylediğiniz.
Bence yozlaşan siz gibi komşuluk hakkı nedir bilmeyen duyarsız insanlardır

Bir kat altım bos
Benim cocuklarim 9 da uyuyor.ve diger evlerden gelen tum seslerde duyuluyor.11 cocuk icin gec bir saat.fakat misafirlik durumlarinda idare edilebilir.cocuk sesi icin kimsenin kapisina gitmedim kimsede bana gelmedi.surekli ses varsa rahatsiz edici cocuk seside olsa 9dan sonra sessiz etkinlik yapilmali

Abimin yan komşusu var.iki muhabbet kuşumuzun sesine taktı.bilerek kapısını her geliş gidişinde sert bir şekilde çarpıyor hayvancıklar sıçrıyorlar durdukları yerde.öyle çok öten hayvanlar değiller zaten ikiside dişi.

Kimse sizin şartlarınıza uygun yaşamak zorunda değil. Ben hasta olsam, migrenim tutmuş olsa “ amaan canım arada bir oluyor nasılsa evi yıksınlar” diyip gürültünüzü çekmek zorunda mıyım?
Ben evi yikmiyorum pardon da. Kin
Konuşmayı denediniz mi? Mesela bir caya çağrın. Belki ona çok gürültü gidiyordur yinede. Belki kendi kendine sinirlenip polisi çağırdı bu yüzden. Insanlar tanıdıkları çocuklara karşı daha tahammül ediyorlar. Denemekte fayda var
Peki siz ve misafirleriniz ne yapti bu durumda cocuktur yapar mi dediniz?
😄 Komiksiniz ne sandiniz peki. Tabi ki uyardık uyardık uyardık. Hayret birşey ya nasıl böyle bir algı oldu sizde gece onbiri olanda haklıydı diyorum

Back
X