• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürültülü apartmanda bebek büyütmek

Bende beyaz gurultuyle büyüttüm özellikle gündüz uykularında .zamanla evrildi tabi bu elektrik süpürgesi+ pışpış sesine sonra dandini sesine ,sonra fisfis kayıkçı şuan en son 2,5 yaş masal ile uyuyor gündüz uykularında kapı filan çalıyor uyanıyordu kapatsamda uyumaya devam ediyor sorun değil , zaten 1 saat falan uyuyor . Gecede uyudukdan sonra kapatıyorum.

Merhaba hanımlar ben bebegimi beyaz gürültü de uyutuyorum şöyle yapıyorum bebeğimin odasında lamba var ona Bluetooth aracılığıyla tablet ile bağlanıyorumTableti de başka odaya koyuyorum radyosyondan etkilenmemesi için .
apartmanda bebek uyutmak çok zor çok fazla ses var siz nasıl yöntemler kullanıyorsunuz
Merhaba. Polise şikayet edebilirsiniz. Ders çalışırken benzer sorunu bende yaşıyordum diğer haneleri rahatsız etmek de suç. Aradım sagolsun geldi çözdüler o zaman.

Bende çaresizim uyanan bebek ne kadar gelişebilir ve huysuzlanıyor. Arada bir ses olsa neyse sürekli bir ses var bir yıl sonra taşıncaz bunlar yüzünden
Sırf bunun için taşınmayı göze mi alacaksınız, gittiginiz yerde de garanti olmayabilir. Apartmanınızda ses olmaz mahalle de olabilir.
Özellikle gecede aynı sesler oluyorsa sikayet edin belki ilgilenen bi ekiple denk gelirsiniz

Katıldığım bir eğitim de yeni doğduğundan itibaren sessiz ortamda uyutma dediler Ben de öyle yaptım hatta yukardaki sese alışsın diye beyaz gürültü açmıyordum. Ama üstünde çocuk olan aileler bilir o koşma sesine her bebek uyanır Alışamaz . Bunlar başıma geleceğine bilseydim. Çatı katında bir ev tutardım neyseki taşınacağız çatı katına .Ben evlendiğimden beri buradayım
Aman çatı katları beladır oradan da uzak durun, küfü nemi su akması rüzgarda hasar görmesi bitmez. Evi bir küf basarsa yağmurdan kaçarken doluya tutulursun.
Dünyada zaten şu an bir radyasyon ağı içerisinde yaşıyoruz bir örümcek ağı gibi düşün o radyasyon ağının içinde yaşıyoruz yani tableti farklı odaya koymanız hiçbir şey değiştirmiyor ki zaten Bluetooth’la bağlıyorsunuz o da bir Bluetooth ağıdır. Aklınızda bulunsun.
Tabi siz genel olarak sesten rahatsızsanız taşının bir de altta dükkan dediniz benim deprem konusunda korkularım var altta dükkan olması beni korkutur o yüzden bence de taşının ama o kadar da sessiz ortamda uyutmaya çalışmayın biraz çevresel seslere alışık uyusun sonrasında hayatı boyunca çeker bu sorunu.
Sesler gece oluyorsa da polise şikayet edebilirsiniz kapıya gelip uyarıyorlar

Merhaba hanımlar ben bebegimi beyaz gürültü de uyutuyorum şöyle yapıyorum bebeğimin odasında lamba var ona Bluetooth aracılığıyla tablet ile bağlanıyorumTableti de başka odaya koyuyorum radyosyondan etkilenmemesi için .
apartmanda bebek uyutmak çok zor çok fazla ses var siz nasıl yöntemler kullanıyorsunuz
Ben olsam apartman sakinlerini uyarırım benim üst katımda da 3 çocuklu Bi aile var bazen aşırı abartıyorlar deprem oldu sanıyorum o derece bikaç kere yumuşak Bi dille uyardım olmadı dedim çocuktur susmaz dedim Bi süre uyarmadım ama sonra sert Bi dille uyarınca nedense ses azaldı demekki neymiş susturulabiliyomuş az da olsa

Zor apartman yaşantısı, ancak 2 ve 4 yaş çocukların uyarıdan anlayacağını sanmıyorum. Eğer gece olmuyorsa bu sesler gün içini biraz tolere edebilmelisiniz. Benim de eski yaşadığım ev gürültülüydü ancak bebeğim benim kadar etkilenmemişti.

Başka bir sebepten dolayı uykuda ses desteği kullanmak zorunda kalıyorum, normalde kolik bebek müziği kullanıyordum ama bomboş bir ses aslında (zorda kalınca yine kullanıyorum.) onun yerine klasik müzik kullanmaya başladım, 2 saatlik döngü olan bir klasik müziği indirdim. (Beethoven Moonlight sonata) en azından ruhu da beslenir diye düşünüyorum 🤣, öneririm :)

Emin olun uykusu gelince uyuyor bebekler yanımızda ve karşımızda inşaat var bizim aldığımız nefese uyanan oğlum o seste uyuyor cit çıkmasın kapıyı açalım uyanir normalde

Back
X