- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
O zaman Gastroenteroloji bölümüne gidin. Doktorların genel tavrı bu ama kıvranan sizin evladınız.Sevk almak gerekiyor alerji bölümüne de gitmek için uygun görmesi lazım sevk vermesi için . Besin alerjisi değil gerek yok diyip kestirip attı doktor
Evet bi de rota aşısı var 2. Ay besin alerjisi olan bebeklere tavsiye edilmiyormuş kafam çok karışıkO zaman Gastroenteroloji bölümüne gidin. Doktorların genel tavrı bu ama kıvranan sizin evladınız.
Allah kolaylık versin.
1 hafta sonra 5 aylık olucaz. Bende sap simplex kullanıyorum biogaia ya ek olarak. Aman aman bı etki göremedim.Bnde bugün maflor damlaya başladım günde. 6 damla inşallah işe yarar bi de sap simplex aldım ikisi beraber kullanıcam
Şuan ki gürültülü kakamız bu dur böyle görünen sümüksü bi yapı yok ama1 hafta sonra 5 aylık olucaz. Bende sap simplex kullanıyorum biogaia ya ek olarak. Aman aman bı etki göremedim.
Yok canım mukus yok. Büyük ihtimalle memeyle savaş ve gaz sütün akış hızından gürültülü kakada gaz yuzundendir. Bebeğin ne kadarlık?Şuan ki gürültülü kakamız bu dur böyle görünen sümüksü bi yapı yok ama
52 günlükYok canım mukus yok. Büyük ihtimalle memeyle savaş ve gaz sütün akış hızından gürültülü kakada gaz yuzundendir. Bebeğin ne kadarlık?
Doktorum bana alerjide önce bağırsak tepki veriyor demişti. Şuan kakasında sorun yok. Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla huzurla büyüsün.52 günlük
İnşallah çok teşekkür ederimDoktorum bana alerjide önce bağırsak tepki veriyor demişti. Şuan kakasında sorun yok. Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla huzurla büyüsün.
Sap simplexi kaç damla veriyordun ?Doktorum bana alerjide önce bağırsak tepki veriyor demişti. Şuan kakasında sorun yok. Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla huzurla büyüsün.
5 6 damla veriyorum biogaia ile birlikte kullandığım için. Tek kullanırken günde 15 damla veriyordum.Sap simplexi kaç damla veriyordun ?
Bakabilir misin bunda var gibi ama bez emdi .5 6 damla veriyorum biogaia ile birlikte kullandığım için. Tek kullanırken günde 15 damla veriyordum.
Yok yok sorun yok bence. Sen benimkini gorsen anlarsınBakabilir misin bunda var gibi ama bez emdi .
Yaa varsa fotosu görebilir miyim ..Yok yok sorun yok bence. Sen benimkini gorsen anlarsın
Fazla beslendiginden.. emzirme araligini açın agladikca önce gaz cikarmayi deneyin buna ragmen ağlıyorsa emzirin bu arada kaka yeşil mi?Bebeğim 49 günlük . Doğduğundan beri gaz sıkıntımız artarak devam ediyor her bezde kaka var gaz la bile az kaka yapıyor . Bi keresinde 18 kez gaz çıkardı anca rahatladı yarım saat gibi bi sürede . Bunun yanında MEğer kakamızda köpüklüymüş . Nasıl mı anladım popomuzda pişik vardı uzun süre açık bıraktığımda yapmıştı ozmn gürültülü kakamız meğer köpüklüymüş . Huzursuzluğu gün geçtikçe artıyor . Ön süt fazlalığı mı besin alerjisi mi çözemedim bnmle aynı şeyleri yaşayan var mı
Yok hardal rengiFazla beslendiginden.. emzirme araligini açın agladikca önce gaz cikarmayi deneyin buna ragmen ağlıyorsa emzirin bu arada kaka yeşil mi?
Genel de 3 saat 1 vermeye çalışıyorum eğer kaka yaptıysa uyanık kaldıysa 2 saate düşüyor tabi .Fazla beslendiginden.. emzirme araligini açın agladikca önce gaz cikarmayi deneyin buna ragmen ağlıyorsa emzirin bu arada kaka yeşil mi?
Saatli beslemiyorsunuzdur insallah? Uyuyor saati geldi deyip uyandiriyor musunuz yoksaGenel de 3 saat 1 vermeye çalışıyorum eğer kaka yaptıysa uyanık kaldıysa 2 saate düşüyor tabi .
Evet uyandırıyorum 3 saati geçirmemeye çalışıyorum 55 günlüğü daha onun için erken değil miSaatli beslemiyorsunuzdur insallah? Uyuyor saati geldi deyip uyandiriyor musunuz yoksa
Bebeginiz 2 kilonun altinda mi dogdu? Eger oyleyse ve kuvozde bu yuzden kaldiysa baska ama.degilse Uyandirmayin. 5 6 saat bile uyur, ellemeyin. Not: 3 cocuk annesiyimEvet uyandırıyorum 3 saati geçirmemeye çalışıyorum 55 günlüğü daha onun için erken değil mi
Aslında bizimkinde gaz problemi olduğu için uyku düzenimiz tam yok emdikten sonra biraz uyuyor sonra gaz geliyor onu çıkartana kadar uğraşıyorum sonra gene rahatlama gelip uyuyor tabi bu süre zarfında hep sallama şeklinde olduğu için sallama durunca kendisi uyanıyor hemen bariz onu tamamen deliksiz uykusundan uyandırmıyorum . Zaten gündüzleri deliksiz uykumuz hiç yok . Geceleri deliksiz uyuyor ama ben 3 saatte bir uyandırıyorum kafam karıştı şimdi yanlış mı yapıyorum .Bebeginiz 2 kilonun altinda mi dogdu? Eger oyleyse ve kuvozde bu yuzden kaldiysa baska ama.degilse Uyandirmayin. 5 6 saat bile uyur, ellemeyin. Not: 3 cocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?