Bebek Beslenmesi Gürültülü kaka , meme ile savaşma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sevk almak gerekiyor alerji bölümüne de gitmek için uygun görmesi lazım sevk vermesi için . Besin alerjisi değil gerek yok diyip kestirip attı doktor
O zaman Gastroenteroloji bölümüne gidin. Doktorların genel tavrı bu ama kıvranan sizin evladınız.
Allah kolaylık versin.

O zaman Gastroenteroloji bölümüne gidin. Doktorların genel tavrı bu ama kıvranan sizin evladınız.
Allah kolaylık versin.
Evet bi de rota aşısı var 2. Ay besin alerjisi olan bebeklere tavsiye edilmiyormuş kafam çok karışık

Bnde bugün maflor damlaya başladım günde. 6 damla inşallah işe yarar bi de sap simplex aldım ikisi beraber kullanıcam
1 hafta sonra 5 aylık olucaz. Bende sap simplex kullanıyorum biogaia ya ek olarak. Aman aman bı etki göremedim.

1 hafta sonra 5 aylık olucaz. Bende sap simplex kullanıyorum biogaia ya ek olarak. Aman aman bı etki göremedim.
Şuan ki gürültülü kakamız bu dur böyle görünen sümüksü bi yapı yok ama

Eklentiler

• 3ECA2B24-2029-4C36-94BA-970ECB956582.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 196
  • C96D2FBE-872B-4CBC-A80D-F28217EF8324.webp
    15 KB · Görüntüleme: 153
  • AE2DF7E4-72D1-4070-A697-D599CB1C5F3A.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 144
Şuan ki gürültülü kakamız bu dur böyle görünen sümüksü bi yapı yok ama
Yok canım mukus yok. Büyük ihtimalle memeyle savaş ve gaz sütün akış hızından gürültülü kakada gaz yuzundendir. Bebeğin ne kadarlık?

Fazla beslendiginden.. emzirme araligini açın agladikca önce gaz cikarmayi deneyin buna ragmen ağlıyorsa emzirin bu arada kaka yeşil mi?

Fazla beslendiginden.. emzirme araligini açın agladikca önce gaz cikarmayi deneyin buna ragmen ağlıyorsa emzirin bu arada kaka yeşil mi?
Genel de 3 saat 1 vermeye çalışıyorum eğer kaka yaptıysa uyanık kaldıysa 2 saate düşüyor tabi .

Genel de 3 saat 1 vermeye çalışıyorum eğer kaka yaptıysa uyanık kaldıysa 2 saate düşüyor tabi .
Saatli beslemiyorsunuzdur insallah? Uyuyor saati geldi deyip uyandiriyor musunuz yoksa

Evet uyandırıyorum 3 saati geçirmemeye çalışıyorum 55 günlüğü daha onun için erken değil mi
Bebeginiz 2 kilonun altinda mi dogdu? Eger oyleyse ve kuvozde bu yuzden kaldiysa baska ama.degilse Uyandirmayin. 5 6 saat bile uyur, ellemeyin. Not: 3 cocuk annesiyim

Bebeginiz 2 kilonun altinda mi dogdu? Eger oyleyse ve kuvozde bu yuzden kaldiysa baska ama.degilse Uyandirmayin. 5 6 saat bile uyur, ellemeyin. Not: 3 cocuk annesiyim
Aslında bizimkinde gaz problemi olduğu için uyku düzenimiz tam yok emdikten sonra biraz uyuyor sonra gaz geliyor onu çıkartana kadar uğraşıyorum sonra gene rahatlama gelip uyuyor tabi bu süre zarfında hep sallama şeklinde olduğu için sallama durunca kendisi uyanıyor hemen bariz onu tamamen deliksiz uykusundan uyandırmıyorum . Zaten gündüzleri deliksiz uykumuz hiç yok . Geceleri deliksiz uyuyor ama ben 3 saatte bir uyandırıyorum kafam karıştı şimdi yanlış mı yapıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…