- 6 Mayıs 2022
- 36
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Bulutlaraasik
-
Gerçekten seven insan böyle bir şey yapmaz , elinizde belli başlı kanıtlar varsa güzel bir şekilde ayrılabilirsiniz , etrafınızda köpek olsa ne olcak ki biraz süründürüp geri mi döneceksinizMerhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Ya evli erkekle birlikte olmuş paçavralarla sende sonra olsa mutlu olacağını falan mı düşünüyorsun bacım, sal ipini gitsinnnnn -itin attığını aslan kapar. Allah senin yolunu gözünü açmış şükret bu zamanların geçecekMerhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum ne demek? Gurursuz musunuz? Adam sevgisiz saygısızın zamparanın teki. Kanıtınız da varmış, okkalı bir boşanma davası açıp sorana da zamparayı rezil edeceksiniz yolunuz bu olmalı. Ne köpek etmesi? Adamın her yeri ayrı oynuyoMerhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Tabi. Ayrılmayıp ekmeğine yağ sürmek daha güzel. Donunu yıkamaya devam edin. Bu sefer nasılsa gizlemeyi öğrenir, görmez duymazsınız bile. Göz görmeyince gönül katlanır.ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum
Çok da savunma gereği duymamış, alenen kabul etmiş, ses kaydı alsaydınız.çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor
amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum.
Ses kaydı almak suçÇocuğunuz yok sanırım? Böyleyken boşanmak daha kolay.
Çok da savunma gereği duymamış, alenen kabul etmiş, ses kaydı alsaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?