Gurur kırılması ve aldatılmak

ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum

Sanki ayrılmayınca adam kuru ekmekle beslenecek de ekmeğine yağ sürmek istemiyorsunuz. Adam çok korkmuş da bir daha yapmayacak gibi anlatmışsınız. Bu zamana dek sizin gördüğünüz 2 kişi var. Öncesi bile vardır belki. Çok pişman bir adam da yok karşınızda. Sizce uslu uslu evinde mi oturacak? Devam edecek yapmaya.

amacım onu etrafımda köpek etmek

Kaç yıldır birliktesiniz bilmiyorum ama bu süreçte köpek olmayıp başka kadınlara giden adam neden nasıl ve niçin bu saatten sonra size köpek olsun?

Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar

Gerçekten sevmediği için yapar.

acaba kocam tarafından eskisi gibi üzerine daha çok titrenilen ve daha çok sevilen olabilmek adına ne yapabilirim bu durumu nasıl değiştirebilirim

Buda eski konunuzdan tam 1 yıl 3 ay önce yazdığınız bir kısım. Bu sürede başarılamayan kendinize bağlamayı nasıl başaracaksınız? Lütfen kendinizi kandırmayın. Ayrıca 6 yıllık evlilik 5 yıllık sevgililik varmış. Yazıl günah daha ömrünüzü harcamayın bu adama.

Ne yapacağımı bilmiyorum demişsiniz ya. Bence ne yapılması gerektiğini biliyorsunuz ama o konfor alanı çok güvenli geliyor sanırım.
Bir de değil, iki ayrı kadın var ve bu midesize katlanmak için hiçbir gerekçe makul olamaz.

Ben çocukken 90li yıllardan bahsediyorum böyle aldatılan bir kadın olunca komşu kadınlar toplaşıp aman nikahını verme sürüm sürüm sürünsün derlerdi anlamazdım. Kadınların hala bu kafada olmalarını, boşanmanın erkeğe verilecek bir ödül olduğunu sanmaları çok çok üzücü. Kayıp giden sizin hayatınız arkadaşm farkında mısınız? İhanete uğrayan sizsiniz. Boşanarak bu adami hayatınızdan atarak kendinizi ödüllendirmek dururken evli kalıp onu cezalandıracaginizi mi sanıyorsunuz? Adam zaten yiyecegi haltı gene yiyor. Bosaninca başka ilişkileri olur ya da olmaz ne hali varsa görsün de adam zaten sizle nikahliyken yiyor her haltı

Sevmiyor ki seni seven insan derken ?

Sen aldatsan o seni süründürürdü ama cesetini,

Boşanmak dışında hiç bir tavsiye veremem sana ama yüzüklerin efendisi gollum’san bilemem yüzük parmağımda ne olursa olsun bi tipsin sanırım, yok ayrılmazmış da yok ekmeğine yağ sürmüş de Yazıklarına anca kendini inandırırsın, kocan bulunmaz Hint kumaşı değil o kadınları da senden kıstığı paralarla besliyor yoksa suratına bakmazlar emin ol

Ekmegine yag surmek derken? Karnini doyurup, kirli camasirlarini yikadiginiz adam pırıl pırıl karni tok sekilde sizi aldatmaya gitmiş. Bir kiside degil, 2 kisi bulmus nasil etrafinizda kopek edeceksiniz(bu deyimi hic sevmiyorum)? Adamin umrunda degil ki. Sizin yikayip utulediginiz gömlekleri giyip sizi aldatmaya gitmis bu ne kadar acı farkinda misiniz?

Adamı bağlamak için çocuk yapma gibi parlak bir fikriniz vardı sizin, ne olur vazgeçtim deyin.

Ayy bir de cocuk mu verecekmiş

doğru aldatan gözü dışarda heriflerin kucağına bebek verince kesin eve bağlanırlar(!)

aldatmaları 10 katına çıkacak cinsellik de sekteye uğradığı, vücudu bozulduğu için daha çok hak görecek adam ve çocukla daha zor boşanır diye daha çok aldatacak, kendi de bal gibi biliyor ama hırs yapmış konu sahibi, cocuk umrunda değil diğer kadınlar daha az tercih etsin cocuklu adamı diye yapacak.

Sevmiyor ki adam
Sevse aldatmaz zaten. Siz de kendinizi kandırmayın,ayrılmak istemiyorsanız da yüzgöz olmayın bu sefer gözünüze soka soka aldatır

Aldatılmaya tepkin kendini kandırmak üzerine kurulu bu şekilde yaparsan o devam edecek sen bu bahaneleri , yalanları yutmak için bir ömür kendinle mücadele edececeksin kendin yutunca tüm suçlu metresler olacak birde metreslerle mücadele edeceksin bunu kendine yapma lütfen.
Her koşulda devam etmeyi kafana koyduysan bile gerçeklerle devam et ki yaşayacaklarına önceden gardını alabilmiş hazırlıklı bir şekilde yakalan.
Bir insan bedelini ödemediği bir suçu tekrar eder böyle böyle nihayetinde birinede aşık olacak bunun ötesi berisi yok

Katılıyorum,

konu sahibi diyor ki ‘ ben o kadar değersiz kötü biriyim ki benle evli kalmak adama zulüm, benden boşanmak ise adama ödül bu ödülü ona vermeyeceğim’ yoksa boşayıp ekmeğine yağ sürmüyecem demez kendine değer veren bir insan

Bu aldatma olaylarında hep söylediğim birşey vardır kimisine kırıcı geliyor ancak doğrusu bu. Aldatan adamı yakaladığınızda ayrılmayacaksanız lütfen kendi psikolojinizi bozarak araştırmayın. Aldatıyorsa ayrılırım diyorsanız incik cincik bulun ancak muallakta kalacaksanız ve affetme ihtimaliniz var ise irdelemeyin, kendinizi üzmeyin. Çok geçmiş olsun

Belli ki siz bu adamla devam edeceksiniz.Dikkat edinde hastalik kapmayin bari.Korunun.

boşanmayıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum diyen iki arkadaşım eşleri tarafından ortada bırakıldı... ikiside en sonunda boşanmak zorunda kaldırlar. ilk öğrendiklerinde bıraksalardı bu kadar yıpranmamış olacaklardı...

zor bir psikoloji. ben bile bile yaşayamazdım sanırım... aynısını kadın yapsa affedecek erkek çok azdır..

Pişman falan değildir.yakalanmasa en ufak bir pişmanlık hissi yoktur onda.bence yapan hep yapar.

Ekmeğine yağ sürmeme bahanesiyle gurursuz mu olacaksınız. Ayrıca nafaka tazminat alarak bırakın yağ sürmeyi; elindeki ekmeği bile alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…