- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.033
- 698
- Konu Sahibi Bulutlaraasik
Ben sevmemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.yine linçleneceğim ama aynı anda birkaç kişiyi gerçekten sevmek mümkün.eşini sevmese niye evlensin.neden bu kadar katı bir tek eşlilik kuralı var anlayamıyorum.tamam öyle her uçana kaçana atlasınlar demiyorum ama ilişki yaşamaya değecek kişilerle aynı anda yürütülebilir bence.linçleyen linçlesin.ben de farklı düşünüyorum.bana ilgisi ve sevgisi yeterliyse, bana yeterli vakit ayırabiliyorsa sorun yok benim için.dünyaya bir defa geliyoruz.30,40 sene aynı kişi.ne bir heyecan ne bir başka nefes.ben neden böyle bir insanım ya.ne vardı ki diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.
Nasıl olsun istersin ormandaki hayvanlar gibi güdüsel olarak her bulduğumuzla üreyelimmi , zaten insanı hayvandan ayıran en önemli özelliklerden biri güdülerine sahip çıkabilmek tek eşli olalım sözümüzün arkasında duralında şunlardan bir farkımız olsun bir zahmet
Tüm ekibin haberi ve rızası varsa zaten ortada sorun yok ama burada konu çok eşlilik değil ‘aldatılma’