Gurur kırılması ve aldatılmak

Ben sevmemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.yine linçleneceğim ama aynı anda birkaç kişiyi gerçekten sevmek mümkün.eşini sevmese niye evlensin.neden bu kadar katı bir tek eşlilik kuralı var anlayamıyorum.tamam öyle her uçana kaçana atlasınlar demiyorum ama ilişki yaşamaya değecek kişilerle aynı anda yürütülebilir bence.linçleyen linçlesin.ben de farklı düşünüyorum.bana ilgisi ve sevgisi yeterliyse, bana yeterli vakit ayırabiliyorsa sorun yok benim için.dünyaya bir defa geliyoruz.30,40 sene aynı kişi.ne bir heyecan ne bir başka nefes.ben neden böyle bir insanım ya.ne vardı ki diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.

Nasıl olsun istersin ormandaki hayvanlar gibi güdüsel olarak her bulduğumuzla üreyelimmi , zaten insanı hayvandan ayıran en önemli özelliklerden biri güdülerine sahip çıkabilmek tek eşli olalım sözümüzün arkasında duralında şunlardan bir farkımız olsun bir zahmet

Tüm ekibin haberi ve rızası varsa zaten ortada sorun yok ama burada konu çok eşlilik değil ‘aldatılma’

Kimin ekmeğine yağ sürmek? O kadınlar sizi takıyor mu? Eşinizle dalgasına konuşmuşlardır. Bence boşanın gururlu olun. Manipülasyonlara kanmayın. Bir kişi hadi hata ikinci de mi hata? Evli olmasa bile onları birbirleri ile aldatmış. İğrenç bir adam mideniz hala alıyor mu? Ama bakılırsa affedip yakında çocuk bile yaparsınız aman kimsenin ekmeğine yağ sürülmesin

Kanuni gibi harem kurmuş godoş
Siz ayrilmakla kendi ekmeginize yağ surersiniz ancak.

Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum

Aynı sebeple 2 çocukla boşanmış bir kadın olarak diyorum ki; boşanın ve kendi ekmeğinize yağ sürün.
O evlilik olmuyor bir daha. Boş değil tecrübemi söylüyorum. Lütfen boşanın. Tek pişmanlığım ne biliyor musunuz? Neden ilk aldatıldığımda boşanmadığım. Ben de sizin gibi düşündüm ve ne mi oldu??? Yine yaptı. Kaçınılmaz sonu kendi koca kafam sebebiyle 2 sene daha geciktirmiş oldum sadece. Siz de affederseniz inanın o kadınlardan ayrılmayacak sadece daha temkinli davranacak.

Eklentiler

• Screenshot_20230118_154950_Chrome.webp
    Screenshot_20230118_154950_Chrome.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Ayrılıp ekmeğine yağ sürmek derken ? Yani boşanıp ne halin varsa gör sktr git aptal yok karşında demek yerine ayrılmayacaksınız ki bir daha yapmasın ya da siz öyle sanın mı ?
+düzeltme yapmak istiyorum şu an elinizdekilerle çok güzel adamı süründürüp donunu alırsınız mahkemede ama ileride affetmiş sayılacaksınız bir halta yaramayacak asıl şu an ekmeğine yağ sürüyorsunuz

Alışmış kudurmuştan beterdir konu sahibi,ekmeğine yağ mi surersiniz,kaymak mi sürersiniz bilemem ama boşanmadığınız sürece her fırsatta yapacaktır bunu.Böyle yaşayıp,giderim diyorsanız boşanmayın.

eşini sevmese niye evlensin

Mesela zamanında sevip artık sevmiyor olabilir? Bu ihtimal de var dimi? 6 yıllık evlilikte sevgi bitebilir.

diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.

Kendini konu Sahibi gibi kandırma lütfen.
Aldatmayı dünyanın sonu görmediğin için böyle değilsin. Mutlu olmama/olamama sebeplerin çok farklı.

Ben sevmemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.yine linçleneceğim ama aynı anda birkaç kişiyi gerçekten sevmek mümkün.eşini sevmese niye evlensin.neden bu kadar katı bir tek eşlilik kuralı var anlayamıyorum.tamam öyle her uçana kaçana atlasınlar demiyorum ama ilişki yaşamaya değecek kişilerle aynı anda yürütülebilir bence.linçleyen linçlesin.ben de farklı düşünüyorum.bana ilgisi ve sevgisi yeterliyse, bana yeterli vakit ayırabiliyorsa sorun yok benim için.dünyaya bir defa geliyoruz.30,40 sene aynı kişi.ne bir heyecan ne bir başka nefes.ben neden böyle bir insanım ya.ne vardı ki diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.
Ferhanscim tek esliligin birden fazla onemi var. Oncelikle bana gore cinsel hastaliklarin toplum icinde yayılmasını engellemek, bazi hastaliklar prezervatifle korunmana ragmen bulasiyor, sigil gibi.
Ikincisi ise insana verilen annelik ve babalik guduleri var. Biz burada hep cigeri 5 para etmez babalarin konularini okuyoruz ama cocugunu seven, ilgilenen, bakimini saglayan babalar var.
Babasinin kim oldugu belirsiz bir yavruya sadece anneler ebeveynlik yapar ancak cocugun gelişiminde hem anne hem baba figuru onemlidir. O zaman bana diyebilirsin ki anne çocuk sahibi olmak istediginde tek bir erkekle beraberlik kursun. Yinede baba baska kadinlarla vakit geçirirken cocugun duygusal ihtiyaçlarina yetemez.

Son olarak hayat hep ayni cizgide ilerlemiyor. Yas aldikca su an kolaylikla buldugun sevgilileri bulamayacaksin, onceligin seks ve eglence olmayacak saglik sorunlarinla ugrasacaksin, eski enerjin olmayacak. Mutlulugu coluk cocukta aramakta yanlis, insana salt mutlulugu veren evlenmek ya da cocuk sahibi olmak degil. Ihtiyacin olan duygulari esinle ya da evladinla alabiliyorsan mutlu oluyorsun.

Aynı anda 3,4, 5 kişiyi gerçekten, içten sevmek mümkün.kendim yaşadım.
Gerçekten yok öyle bir dünya. Siz hiç aşık olmamışsınız. Aşkın hasını yaşayan anlar ancak bunu. Öyle elin sümüklü Ahmet'i Mehmet'i değil, taş gibi Kıvanç Tatlıtuğ gelse bakamazsınız. Birini aşkla sevmek öyle basit bir şey değil. Kavramların içini boşaltmaktan vazgeçin. Mevzunun aldatmakla da ilgisi yok. Ben sadece aşk konusunda yorum yapıyorum. İki kişiyi aşık falan olmak gibi bir dünya yok. Sadece öyle sanırsınız. Birini seversiniz, ötekine aşıksınızdır.

Öyle 2,3 kişiden birşey olmaz pek.daha fazla kişi lazim.çok eşli kişiler hep vardı.

Kadınların maddi gücünün olduğu, sosyal baskının olmadığı hiç bir zaman kadınlar bilerek isteyerek başkası ile ikinci eşliliği kabul etmez. Ferhans Van’da ve bazı bölgelerde bu kültür olmuş ama asıl çıkış noktası bu. Bu bölgelerde de kadınların okuma yazması bile yok. Meslek yok, para yok, hayatı tanıma yok. Kabullenme var. Erkek beyninle bunu savunman her haliyle belli ediyor yetiştiğin kültürü. Başkasını anlayamıyorsun ve körü körüne savunuyorsun. Mormonlarda bile beyni yıkanabilmesi için kadınların toplum dışına çıkışlarını kısıtlamışlar. Kısıtlama olmayan hiç bir yerde onlar da kabul etmiyor. İslam dinini bahane edersen Hz Muhammet ve sonrası ile şimdikini kıyaslamak çok saçma olur. Islam’ da bile kadın kabul etmeli ve adam her eşine eşit davrananilmeli. Bu kadınla beraberken birisini kandırıp sonra manipülasyon ile kandırmayı içermiyor. Çok nadir iki üç çift çıkar onlar da normali standartı olması gerekeni veya olabiliri karşılamaz.

Aynı anda 3,4, 5 kişiyi gerçekten, içten sevmek mümkün.kendim yaşadım.
Aynı anda 3, 4, 5 kişi ile evlenmek mümkün değil ve aynı anda 3, 4, 5 kişi ile ilişki içinde olmak evlilik birliğini bozan bir şey. Evliliğin iki kişi arasında hukuki karşılığı olan bir sözleşme olduğunu anlamamız gerekiyor toplum olarak.

Sevme kısmına gelirsek 8 milyar nüfuslu dünyada aynı anda 100 kişiyi de sevdiğini söyleyen de çıkar, kendi norm dışı düşüncenizi herkese genellemeyin. Üstelik bu adamın kadını sevmediğini gösteren tek şey başka kadınlarla görüşmesi değil. Kadını ne kadar üzeceğini, inciteceğini, sağlıklarını ve evliliklerini riske atacağını bile bile gizlice başka kadınlarla görüşen, yalan söyleyen bir adam eşini sevmiyordur, o şeye sevgi denmez. Siz aynı anda 3, 4, 5 kişi ile ciddi bir ilişki içinde olmak istiyorsanız ve bu 3, 4, 5 kişinin de buna rızası varsa, kimseye yalan söylemiyorsanız, kimseyi bilerek incitmiyorsanız bu sizlerin kişisel meselesi olur, bunu kabul ederim ama burada kadından gizli yapılan incitici bir şey var. Adam evlilik yeminini bozmuş.

Ek olarak konu sahibi adamı süründürmek için evli kalırsanız siz sürünürsünüz. Süründürmek için evli kalıyorum diyerek kendinizi kandırmayın. Süründürmek istiyorsanız boşanma davası açıp aldatılma nedeniyle yüklü bir tazminat talebinde bulunursunuz, o zaman görür aldatmak ne demekmiş.

Son düzenleme:
Back
X