Gurur kırılması ve aldatılmak

genelde aldatılma konularında aynı şeyleri duyuyorum.. 2 arkadaşım boşandı.. başka bir tanıdık eşiyle devam etme kararı aldı. 2 akrabamda evliliklerine devam ettiler... çocukluktan beri bu aldatma hikayelerini duyuyorum... ya ben yapamam. karakterim gereği olmaz gibime geliyor. ama devam edenleri gördükçe korkuyorum ya... farklı bir psikoloji... Allah şu heriflere akıl fikir versin :işsiz:

Sanki ayrılmayınca adam kuru ekmekle beslenecek de ekmeğine yağ sürmek istemiyorsunuz. Adam çok korkmuş da bir daha yapmayacak gibi anlatmışsınız. Bu zamana dek sizin gördüğünüz 2 kişi var. Öncesi bile vardır belki. Çok pişman bir adam da yok karşınızda. Sizce uslu uslu evinde mi oturacak? Devam edecek yapmaya.

Kaç yıldır birliktesiniz bilmiyorum ama bu süreçte köpek olmayıp başka kadınlara giden adam neden nasıl ve niçin bu saatten sonra size köpek olsun?

Gerçekten sevmediği için yapar.
Ben sevmemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.yine linçleneceğim ama aynı anda birkaç kişiyi gerçekten sevmek mümkün.eşini sevmese niye evlensin.neden bu kadar katı bir tek eşlilik kuralı var anlayamıyorum.tamam öyle her uçana kaçana atlasınlar demiyorum ama ilişki yaşamaya değecek kişilerle aynı anda yürütülebilir bence.linçleyen linçlesin.ben de farklı düşünüyorum.bana ilgisi ve sevgisi yeterliyse, bana yeterli vakit ayırabiliyorsa sorun yok benim için.dünyaya bir defa geliyoruz.30,40 sene aynı kişi.ne bir heyecan ne bir başka nefes.ben neden böyle bir insanım ya.ne vardı ki diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
genelde aldatılma konularında aynı şeyleri duyuyorum.. 2 arkadaşım boşandı.. başka bir tanıdık eşiyle devam etme kararı aldı. 2 akrabamda evliliklerine devam ettiler... çocukluktan beri bu aldatma hikayelerini duyuyorum... ya ben yapamam. karakterim gereği olmaz gibime geliyor. ama devam edenleri gördükçe korkuyorum ya... farklı bir psikoloji... Allah şu heriflere akıl fikir versin :işsiz:
Zaten yapanlari duydukca gördükce insanlar bundan cesaret aliyolar sanirim

Seven adam aldatmaz aldattıysa da pişman oldum diyip köpek olmaz. Hatta siz barışın 1 ay sonra konuyu açın sana güvenemiyorum vs diye umrunda bile olmaz hatta uzatma işte der üstede çıkar. Sular durulunca bidaha aldatır boşuna uzatmayın yani ekmek bal falan gereksiz düşünceler anın kızgınlığıyla boşayacaksınız gidecek.
Ayrıca bildiğim kadarıyla affedilmiş kanıtlı boşanma sebepleri 6 ay sonra geçerliliğini kaybediyor.

Ben sevmemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.yine linçleneceğim ama aynı anda birkaç kişiyi gerçekten sevmek mümkün.eşini sevmese niye evlensin.
Bir insan iki kisiyi ayni anda sevemez.Ama aldatmanin zerre ilgisi yok askla,sevgiyle bence.Cinsiyetle de alakasi yok.Tamamen karakterle ilgili aldatmak.

boşanmaların çoğunda suç olmaktan çıktığı bir sürü dava var. hakime başka türlü kanıt elde edilemeyeceğini ispatlanması gerekiyor. avukatlar hallediyormuş o kısımı
Hmmm bak bunu bilmiyordum. Daha dün akşam haberde duydum ses kaydı aldatmaya kanıt değildir diye

Ben çocukken 90li yıllardan bahsediyorum böyle aldatılan bir kadın olunca komşu kadınlar toplaşıp aman nikahını verme sürüm sürüm sürünsün derlerdi anlamazdım. Kadınların hala bu kafada olmalarını, boşanmanın erkeğe verilecek bir ödül olduğunu sanmaları çok çok üzücü. Kayıp giden sizin hayatınız arkadaşm farkında mısınız? İhanete uğrayan sizsiniz. Boşanarak bu adami hayatınızdan atarak kendinizi ödüllendirmek dururken evli kalıp onu cezalandıracaginizi mi sanıyorsunuz? Adam zaten yiyecegi haltı gene yiyor. Bosaninca başka ilişkileri olur ya da olmaz ne hali varsa görsün de adam zaten sizle nikahliyken yiyor her haltı
Halbuki aldatan erkeği boşamak çok güzel bir ceza. Peşinde koşulsun istiyorsa al sana fırsat. Adamı boşa hem o peşinden koşsun hem de başka kaliteli adamlara şans vermiş olursun.
Ben de hiçbir zaman anlamıcam bu nikah verme muhabbetini.
E iyi nikahını verme madem boynuzlan dur.
Adam hem diğer kadına gitsin hem sana gelsin ooohhh misss

Kendinizi kandirmayin sizi iki kisiyle aldatan etrafinizda kopek olmaz olsa he bu duzeldi diye bagriniza basarsiniz seven insan aldatmaz sevmiyor demekki kabullenin

Ben sevmemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.yine linçleneceğim ama aynı anda birkaç kişiyi gerçekten sevmek mümkün.eşini sevmese niye evlensin.neden bu kadar katı bir tek eşlilik kuralı var anlayamıyorum.tamam öyle her uçana kaçana atlasınlar demiyorum ama ilişki yaşamaya değecek kişilerle aynı anda yürütülebilir bence.linçleyen linçlesin.ben de farklı düşünüyorum.bana ilgisi ve sevgisi yeterliyse, bana yeterli vakit ayırabiliyorsa sorun yok benim için.dünyaya bir defa geliyoruz.30,40 sene aynı kişi.ne bir heyecan ne bir başka nefes.ben neden böyle bir insanım ya.ne vardı ki diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.

Tamam sen kendi evliliginde boyle yaparsin biz kendi evliligimizde katiyiz. Ya sabir...

Aynı anda 3,4, 5 kişiyi gerçekten, içten sevmek mümkün.kendim yaşadım.
Gercekten ilgincsiniz.Iki kadin bir adam ask cekilir aradan.5 kisiyi ayni anda icten sevmek nasil oluyor.Hangisi daha cok ilgi gosterince onami gidiliyor?Bu aldatmak degil midir?
Konuyu dagitmak istemiyorum.Konu sahibi adamin ekmegine yag surmek istemiyorsa keske camasirlarini yikamasa,temizligini yapmasa,karnini doyurmasa.

İçinde kör bir kuyu var senin, ne atsan dolmuyor, çok üzülüyorum başına iş açacak bu sevgi açlığın. Şunu başkası yazsa böyle demem, ama sen saklayamıyorsun be o içindeki sevilmemiş çocuğu. İçim buz gibi oluyor seni okuyunca.

Back
X