- Konu Sahibi mylilapause
-
Bazen kalbinin sesini dinlemek mutluluk getirmiyor insana,
sen defalarca kalbinin sesini dinlemisin ve tekrar baslamisin,
mutluluk getirdi mi sana?
Ilerisini düsün, farzet evlendiniz... Anlasamiyoruz diyorsun simdiden,
ayni evin icinde oldugunuzda, yok gecim derdi, yok birbirine alismak derken bu anlasmazliklar büyüyüp dahada icinden cikilmaz hale gelmez mi sence?
Bazen inceldigi yerden kopmali, tekrar yama yapsanda o yaralar hala duruyor cünkü.
Ve bence sen ona bilerek isteyerek aci cektiriyorsan ben senin yerinde olsam ona olan askimida gözden geciririm...
Ask cok kutsal ve masum birseydir, insan asik oldugu insan bile bile aci cektirmek istemez asla. sen bu duruma geldiysem demekki o senin gercekten cok canini acitmis.
Sen aslinda sorunda kendi cevabini kendin vermisin...
Uzak durman gerektigini, aramaman gerektigi ve bu saatten sonra bu iliskinin size faydasi olmayacagini sende cok iyi biliyorsun.
Banada oluyodu, duygularima yenilip ariyordum bazen...
ama sonradan üzülen yine hep ben oldum...
O yüzden iyi düsün, sana bu iliskinin ne faydasi ne kadar zarari var bi tart.
Anlasmazliklarla, ayril baris yap boz oyunu gibi gecen yillarda seni cok yipratir bunuda bilmis ol...
arkadaşlar benim şöyle bi derdim var öyle mutsuzumki hergün aglıyorum lütfen bana akıl verin ablalrım desteginize ihtiyacım varr...ben erkek arkadaşımla 3 hafta önce anlaşmazlıklar yüzünden ayrıldım bisenelik berberligimiz vardı ama nasıl beraberlik bide bana sorun sürekli ayrılıp barışıyoduk kaç defa oldu sayamadım ayrılık sebeplerimiz hep uyuşmazlık ,,ama biribirimizi çok seviyorduk çok fedakarlık yaptık bu iişkiye çok fazla..ama ben onu çok özlüyorum şuan yaa onu en son ben terkettim aslında ona geri dönmemem gerek çünkü ayrılırken biraz kırıcı oldum ve tüm kapıları kapttım ve şuan başkasıyla birlikte oldugumu biliyo ama öle bişey yok aslında. ben onu seviyorum o benim canımı acıttı bende onunkini acıtmak istedim bu yalanı söyledim ama düşünüyorum da okadar çok ayrılıp barışmışızki artık kalbime dur demeliyim heralde olmuyosa olmuyo...anlaşamadıgımız bariz ama işte söz geçiremiyrum..profosyonel davranmak istiyorum mantıgımla hareket etmek istiyorum ama nasıl bu işin üstesinden gelicem bilmiyorum herün aglıyorum lütfen bana bi akıl verin siz olsaydınız benim gibi gurumu yapardınız yoksa kalbinizin sesinimi dinlerdinizz...şimdiden teşekkürler..
Valla şekerparem..şahsen ben hiç ıvırıp kıvırmayacağım.
Ben olsam ortada gerçekten ciddi bir problem olmadığı sürece (ihanet, yalan, şiddet, küfür vb.) ve onun da beni gerçekten sevdiğine emin olduğum sürece sevdiğimin peşinden giderim...utanmam da gocunmam da, başımı diker, seviyorum leyyn der giderim, bi Allahın kulu da beni tutamaz, tutamadı da bugüne kadar.
Hayat sevdiğinden ayrı ve yalnız yaşamak için fazlasıyla kısa...
çok seviyorsanız kalbinizi dinleyin.ona gercekleri açıklayın.sevgide aşkda yaşanılması gereken güzel duygulardır...uyuşmazlıklara gelince, neden ikide bir kavga ediyorsunuz .....
sorması ayıptır neyi paylaşamıyorsunuz.güzelcene sevmek sevilmek varken birbirinizi niye incitiyorsunuz ...birbirinizi anlamaya çalışsanız her ikinizde mutlu bir hayat yaşarsınız .sevgilerimle
canım aramızda en bştaki neden kıskançlıktı bazı konularda uyuşamıyorduk ben biraz daha mantıklıyım o ise daha duygusal bana göre ve ortak karar veremiyrduk haa oldu derken bakmışızki ayrıyız..sonra pimanlıklar....yaslar....ve tekrar beraberiz..ben bu döngüden sıkıldım çünkü 1sene içinde kaç defa ayrıldıgımızı sayamıyorum bile..son ayrıldıgımızda birbirimizi çk acıttık artık aramak istemiyorum kendimi engelliyorumm...başarabilirm umarımm..senağlama
canım bizde eşimle üniversiteden arkadaştık.ve ben o kadar kıskançtım ki eşimin bana asla yalnış yapmayacağını bile bile onu hep boğdum laflarıma.onun sabrıyla hiç ayrılmadık.ama kıskançlık haddini aşıyo.inanırmısın öyle vakit oldu annesini ablasını kıskandım.halada kıskanıyorum.ya kendini törpülemelisin yada bitirmeli.ama eninde sonunda kendimize laf geçirmemiz gerkiyo çünkü hayatta hep kıskançlıklar var.bunlar illa güzel kızlar olmuyo.kendimize dahi itiraf edemediğimiz onun yakınları sevenleri oluyo.
keşke kıskanç olmasak ne güzel olurdu hayat .....
evet canım çok haklısın törpülemek demişsinde o insanın huyu işte degişmiyo istedigin kadar ben kıskanmıcam etmicem desende olmuyo malesefkii..ben de fazla kıskancımdır incir çekirdegini doldurmucak şeylerden olay çıkarırdım kavga ederdik ama artık son olanlar yıprattı ikimizide...hem onun askerligide var onu aramamam en dogrusu zaten şuan aramazsam bidaha hiç aramam :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?