Gurur meselesi yaptım !!

mylilapause

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
1.606
1
116
İzmir
arkadaşlar benim şöyle bi derdim var öyle mutsuzumki hergün aglıyorum lütfen bana akıl verin ablalrım desteginize ihtiyacım varr...ben erkek arkadaşımla 3 hafta önce anlaşmazlıklar yüzünden ayrıldım bisenelik berberligimiz vardı ama nasıl beraberlik bide bana sorun sürekli ayrılıp barışıyoduk kaç defa oldu sayamadım ayrılık sebeplerimiz hep uyuşmazlık ,,ama biribirimizi çok seviyorduk çok fedakarlık yaptık bu iişkiye çok fazla..ama ben onu çok özlüyorum şuan yaa onu en son ben terkettim aslında ona geri dönmemem gerek çünkü ayrılırken biraz kırıcı oldum ve tüm kapıları kapttım ve şuan başkasıyla birlikte oldugumu biliyo ama öle bişey yok aslında. ben onu seviyorum o benim canımı acıttı bende onunkini acıtmak istedim bu yalanı söyledim ama düşünüyorum da okadar çok ayrılıp barışmışızki artık kalbime dur demeliyim heralde olmuyosa olmuyo...anlaşamadıgımız bariz ama işte söz geçiremiyrum..profosyonel davranmak istiyorum mantıgımla hareket etmek istiyorum ama nasıl bu işin üstesinden gelicem bilmiyorum herün aglıyorum lütfen bana bi akıl verin siz olsaydınız benim gibi gurumu yapardınız yoksa kalbinizin sesinimi dinlerdinizz...şimdiden teşekkürler..

Bazen kalbinin sesini dinlemek mutluluk getirmiyor insana,
sen defalarca kalbinin sesini dinlemisin ve tekrar baslamisin,
mutluluk getirdi mi sana?
Ilerisini düsün, farzet evlendiniz... Anlasamiyoruz diyorsun simdiden,
ayni evin icinde oldugunuzda, yok gecim derdi, yok birbirine alismak derken bu anlasmazliklar büyüyüp dahada icinden cikilmaz hale gelmez mi sence?
Bazen inceldigi yerden kopmali, tekrar yama yapsanda o yaralar hala duruyor cünkü.
Ve bence sen ona bilerek isteyerek aci cektiriyorsan ben senin yerinde olsam ona olan askimida gözden geciririm...
Ask cok kutsal ve masum birseydir, insan asik oldugu insan bile bile aci cektirmek istemez asla. sen bu duruma geldiysem demekki o senin gercekten cok canini acitmis.
Sen aslinda sorunda kendi cevabini kendin vermisin...
Uzak durman gerektigini, aramaman gerektigi ve bu saatten sonra bu iliskinin size faydasi olmayacagini sende cok iyi biliyorsun.
Banada oluyodu, duygularima yenilip ariyordum bazen...
ama sonradan üzülen yine hep ben oldum...

O yüzden iyi düsün, sana bu iliskinin ne faydasi ne kadar zarari var bi tart.
Anlasmazliklarla, ayril baris yap boz oyunu gibi gecen yillarda seni cok yipratir bunuda bilmis ol...

çok seviyorsanız kalbinizi dinleyin.ona gercekleri açıklayın.sevgide aşkda yaşanılması gereken güzel duygulardır...uyuşmazlıklara gelince, neden ikide bir kavga ediyorsunuz .....
sorması ayıptır neyi paylaşamıyorsunuz.güzelcene sevmek sevilmek varken birbirinizi niye incitiyorsunuz ...birbirinizi anlamaya çalışsanız her ikinizde mutlu bir hayat yaşarsınız .sevgilerimle

Valla şekerparem..şahsen ben hiç ıvırıp kıvırmayacağım.

Ben olsam ortada gerçekten ciddi bir problem olmadığı sürece (ihanet, yalan, şiddet, küfür vb.) ve onun da beni gerçekten sevdiğine emin olduğum sürece sevdiğimin peşinden giderim...utanmam da gocunmam da, başımı diker, seviyorum leyyn der giderim, bi Allahın kulu da beni tutamaz, tutamadı da bugüne kadar.

Hayat sevdiğinden ayrı ve yalnız yaşamak için fazlasıyla kısa...

Öncelikle ne istediğini bilmen gerekir.Aşkın için fedakarlık yapmayı göze alıyorsan sonuna kadar gitmelisin.Ayrılıp,barışmak çare değil.Sorunlarınızı çözmeniz gerekiyor.Ayrıldıktan sonra da başkasıyla çıkıyorum ,demek pek hoş karşılanmaz.Aynı şekilde sevgiliniz size öyle bir cümle kursaydı onunla ilgili tüm hayalleriniz,güzel düşünceleriniz nefrete dönerdi.

yaa ben de böyle düşünmeyi kafamdan silip atmayı okadar istiyorumki ama başaramıyor muyum acaba duygularımın esiri olmak istemiyorum ama çok acı çekiyorum ..kafamı dagıtmak için hergün gezmek başkalarıyla olmak onu unutturcak şeyler yapmak istiyorum ama en ufak bişeyde onu hatırlıyorum artık kendime kızar oldum ..o benim canımı acıttı aslında onunda beni çok sevdigini biliyorum kaç defa ayrıldık 2 ay ayrı kaldıgımız oldu dayanamıyordu birbirimize tekrardan başlıyoduk birbirimize yeminler ediyoduk aynı hatalar olmasın bidaha biz üzülmeyelim diye ama huylu huyundan vazgeçermi ???benden ayrıldıktan sonra içkiye felan başlamış bunu duyunca çok üzüldüm onun adına ..nekadar aciz oldugunu düşündüm aslında mantıgım kessnlikle hayır diyo ama kalbime söz geçirmek istiyorum artık dur demeliyim buna inşallah başarabilirim canım benim çok sagol yorumun için..a.s.

Birbirinizi seviyorsunuz,ve anlaşabiliyorsanız neden gurur yapasın ki...
hayat çok kısa canım,her anın tadını çıkarmaya bak...

Duygular mantıgı alt edip geçiyor ne yazıkki..
Sewiyorsan bence görüş konuş derim orta yolu bulun derim ama seni fazlasıyla üzen biriyse de degmez diyorum .

ilişkilerde bir kez ayırılıp barışıldımı ilişkinin büyüsü bozuluyor
onsuz da yaşanacağını anlıyoruz
bu nedenle ben ayrıldıktan sonra barışmama taraftarıyım
bence geri dönme
acın taze ama geçecek

canım o saydıkların yoktu aramızda ama çok kıskançlık vardı yani beni okul arkadaşlarımdan çok kıskanıyordu gezcegim kimlerle olcagımın kararını o verMEK İSTİYODU bende onu kıskanıyorduM haliyle ve hep buyüzden çıkıyodu anlaşmazlıklar..aslında son ayrılıgımızda çok önemli bi neden daha var o okulu bitirdi ve aralıkta askere gidicek kısa vadeli ve bana dediki içimden hep şehit olacagım geçiyo seni arkamda bırakmak istemem dedi en güzeli ayrılmak unutmak dedi bende bukadar anlaşmazlık var dedim bu böyle devam edemz dedm sen askerdeyken ayrılırsak sana çok koyar ki dedim olmaz bence uzatmadan bitirmek en güzeli dedim aslında şuan dogru kararımı verdim bilmiyorum ama anlaşmazlıklar vaken nereye kadar gidebilir ki ya.

sevgilinize hayatınızda biri olduğu yalanını söylememliydiniz bence...hem geri dönüşü yok..hemde çok çocuksu geldi bana bunuda üzüntünüze bağlıyorum..

sürekli ayrılıp barışıyorsanız ve sürekli fedakarlık gerektiren bi ilşki size geleceğe taşıyamaz eğerki fedakarlık yapmaktan bıktıysanız yada fedakarlık yapa yapa benliğinizi yitirmeye başlamışsanız..

geri dönmememnizi tavsiye ederim nacizane fikrim

bu dünyay yalnız geldik yalnız gidicez ben onsuz yapamam diye bişey yok tabiki ama biz birbirimize çok özveride bulunduk ..kendimizden ödün verdik yürütebilmek adına ve dşünyorumda bizi biz kadar sevebilcek birileri yoktur heralde..ben çevremdeki ilişkilere bakıyorum hep yalan sahte hep amaçlar başka şeyler üzerine kurulu..ama bu öyle bi insan degil..en ufak bi sevgi örnegi deniz kenarında oturuyorduk benim küpem denize düşmüştü ve çok üzüldüm ben bu denize atladı o zaman soguktu hava buz gibi ve aldı küpemi bana verdi bu benm için çok önemli mesela..yaşadıklarım aklıma geldiginde hep hüzünleniyorum ama geçer diye düşünüyorum ..

yorumlarınız için çok teşekkür ederim ....
latifeelif arkadaşım farkındayım geridönüşü olmamassı için o an öyle söylemem gerekti
evet hataydı kabul ediyorum
o an şuan böyle pişmanlık duyacagım hiç aklıma gelmezdi..
o an tek düşündügüm biran önce bitsin ne ben onu bidaha göreyim ne o beni..
ikimzde acı çekmeyelim beni silip atsın istedim o an böyle düşündüm işte..

canım aramızda en bştaki neden kıskançlıktı bazı konularda uyuşamıyorduk ben biraz daha mantıklıyım o ise daha duygusal bana göre ve ortak karar veremiyrduk haa oldu derken bakmışızki ayrıyız..sonra pimanlıklar....yaslar....ve tekrar beraberiz..ben bu döngüden sıkıldım çünkü 1sene içinde kaç defa ayrıldıgımızı sayamıyorum bile..son ayrıldıgımızda birbirimizi çk acıttık artık aramak istemiyorum kendimi engelliyorumm...başarabilirm umarımm..senağlama

sevdim 4 yıl beraber oldum, 3 haftalık evliyim.o kadar çok sevdim ki eşimi.ve halada o beni, bende onu deliler gibi seviyoruz.bugüne dek hiç ayrılmadık.çok sorunlarımız oldu belkide 2 yıl mutlu 2 yıl mutsuz vaktimizin.bizim sorunlarımız ailesiydi.ailelerin uyuşmalığı ve eşimin kendinden çok emin olması her konuda doğru düşündüğünü sanmasıydı.tabi bende ak kaşık sayılmam.hep söylendim ona karşı.susamadım hiç,hep denedim ama susamadım.nişanlandık o kadar alakalıydıki aile fertleri(teyze enişte hala amca dahil) bırakmadılar bizi bize.askerdi sınırdaydı, özlemim korkum yetmezmiş gibi ailesinide çektim.inkar edemem onlarda çok özen gösterdiler bana ta ki kuzeni nişanlanana dek.yeni gelinleri girdi atıldım köşe.aile yapılarına en farklı gelin bendim.her lafı duydum güler yüzümden ötürü.hep biz huzursuz olduk.şimdi evliyiz.sadece 3 haftalık.yalnız 1 hafta mutlu olabildik.kayınvalide herşeyde varolmaya akrabalar laf sokmaya çalıştı.huzursuz olduk.diyeceğim o ki ilişkinizi yıpratan şey hayatınızda her daim varlığını koruycaksa ki(siz başkasıyla birlikteyim demişsiniz erkek için yıllar sonrada olsa affedilemez) bence devam etmemlisiniz.sevgiliniz çok iyi bi insn olabilir.siz çok iyi olablirsiniz.yanlış olan belkide ilşknizdir.iyi insanlarda yanlış ilişkiler kurabilir.bırakın sizede onada huzur verecek insanlar girsin hayatınıza...evlilikte huzursuz olmaktansa sevgiliyken acı çekmeli diye düşünüyorum.tabi karar sizin.

canım bizde eşimle üniversiteden arkadaştık.ve ben o kadar kıskançtım ki eşimin bana asla yalnış yapmayacağını bile bile onu hep boğdum laflarıma.onun sabrıyla hiç ayrılmadık.ama kıskançlık haddini aşıyo.inanırmısın öyle vakit oldu annesini ablasını kıskandım.halada kıskanıyorum.ya kendini törpülemelisin yada bitirmeli.ama eninde sonunda kendimize laf geçirmemiz gerkiyo çünkü hayatta hep kıskançlıklar var.bunlar illa güzel kızlar olmuyo.kendimize dahi itiraf edemediğimiz onun yakınları sevenleri oluyo.
keşke kıskanç olmasak ne güzel olurdu hayat .....

evet canım çok haklısın törpülemek demişsinde o insanın huyu işte degişmiyo istedigin kadar ben kıskanmıcam etmicem desende olmuyo malesefkii..ben de fazla kıskancımdır incir çekirdegini doldurmucak şeylerden olay çıkarırdım kavga ederdik ama artık son olanlar yıprattı ikimizide...hem onun askerligide var onu aramamam en dogrusu zaten şuan aramazsam bidaha hiç aramam :çok üzgünüm:

Bi hata yapmissin, yalan soylemissin....
neden bunu telafi etmiyorsun ? pismansin, seviyorsun...aranizda kotu sorunlar olmamis, genelde de anlasiyormussunuz...neden bu hatani duzeltmeyi dusunmuyorsun ?
ona gerçekli anlatsan ?
geri donmese bile, en azindan vicdanin rahatlar...
zaten o zaman belli olur gerçekten birbirinize mi aitsiniz diye..
hakkinda hayirlisi olsun

öncelikle ara sevgilini ve deki ya ben sana yalan söyledim sadece seni sinirlendirmek için hayatımda kimse olmadı ama seni gıcık etmek için bunu söyledim de ve yalanından kurtul. İlişkinize gelince muhakemesini yapacak olan sensin şu anda sevgilin eğer eşin olsa daha farklı yorum yapardım ama bişey olmuyorsada olmuyor. Herşeyi zamana bırak ancak diyeceğim onu ara ve açıkça yalan söylediğini ifade et.

haklısın valla keşke değiştirebilsek ama olmuyo dediğin gibi.yalnız askere gidecekmiş madem biraz dikkat etmek gerekebilirçayrılığın ardındna askerde çok sıkıntılı günler geçirebilir.düzgün ifadelerle(birlikteliğimiz bizi daha çok kırıyo gibi) onuda kırmadan bi konuşma yapsan belki biraz daha rahat gider askere.canım allah sabırlar versin ikinizede.zor bi durum maalesef
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…