Iste boyle oldugum icin hep kaybediyorum soğuk biri olarak gorunuyorumHiç kimse için ve hiçbir şey için karakterimden taviz vermem!!!!
Haklısınız selam vermeyecek duruma geldim hatta yuzlerini bile goresim gelmiyor sadece kendimi mecbur hissettigim için çalışıyorum okadarGerginlik sizi yorar. Gerek yok. İnsanları alttan almak yerine söylenenleri kafanıza takmayaya çalışın. Mesafe koyun ama kimseyle de selam veremeyecek duruma gelebilevek kavgaya girmeyin derim. İnsanların ağzı torba değil. Konışan konuşsun. Sallamayın.
Haklısınız aynen oyle oluyo bende mesafeli olmaya calisiyorum ama soguk gorunuyorum oyle olunca sanırımMaalesef is ortamlarının boyle acı bir gercegi var
Herkes birbirinin arkasindan cok agir cueler sarfeder ama yanyana gelince hicbirsey olmamis gibi hareket ederler
Bende onceden bana dair bile olmasa ortada bir haksizlik varsa konusurdum baktim ki savundugum kisinin hicbir sey umurunda degil savunduklarim arkasindan konustuklaroyla 3 dk sonra kanka muhabbetinde herkese karsi mesafeli olmakta fayda var diye dusundum
Genelde benim uzulmemi istemez yeri gelir bende onu sert eleştiririm ama o bana göre daha cok alttan alır oyuzden beni gururlu kibirli olarak goruyor:)gurursuz oluyumda senin gibi bende mi eziliyim diye ver cevabini.
elalem oyle diyee sakin kendinden odun verme. O oyleyse sende boylesin.Genelde benim uzulmemi istemez yeri gelir bende onu sert eleştiririm ama o bana göre daha cok alttan alır oyuzden beni gururlu kibirli olarak goruyor:)
Bu en çok size zarar verir. Bu duruma geldiyseniz güçlü ve kararlarınızın arkasında durmaya devam edin. Yeni bir tartışmadan da yzak kalmaya çalışın. İnsanlar sizi sinirlendirebildiklerinde emellerine ulaşmış olurlar. Umursamazsanız rahatsız olurlar. UnutmayınHaklısınız selam vermeyecek duruma geldim hatta yuzlerini bile goresim gelmiyor sadece kendimi mecbur hissettigim için çalışıyorum okadar
Tesekkur ederim umarim dogru olani yapıyorumdurAlttan almam, hakkımda ne düşünürlerse düşünsünler... Bence doğru davranıyorsun. İnsanların senden biraz çekinmesi iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?