gurur

AkuaMarin02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
23
0
36
Adıyaman
anlamakta zorlaniyorum bazi insanlar nasil bu kadar gurursuz ve onursuz olmayi basarabiliyolar. Bugün erkek arkadasim bana eski sevgilisinin onu aradigini konustuklarini söyledi. Ona karsi bisey hissetmiyorum ben seni seviyorum aramamasini defalarca söyledim gizli nr den ariyo sen sandigimdan bakiyorum telefona dedi. Vicdamin rahat degildi sana bunu söyleyip paylasmak istedim dedi. Eski sevgilisi nisanliymis cok mutsuzmus ona yaptiklarindan pismanmis acisini simdi cekiyomus filan filan filan bunlari söylüyormus telefonda. Ne yapilir bu durumda bilemiyorum. Ben seviyormuyum onu hemde cok onunda beni sevdigine inaniyorum. Ama nerden cikti simdi bu kiz ne istiyor bizden korkmalimiyim ona güvenmelimiyim ne yapacagim bilemiyorum, hayatimda böyle biseylerle karsilasmadim ya benim etrafimdaki insnalar cok dürüsttü yada insanlarda onur gurur denen sey kalmamis.

anlamadığm bii kısım var..sen neden sevggini özel numaradan arayasınki..sen sanıp açsın...ayrıcaa ne munasebett adi kız yüzsüzlk yapıp arıyodaa sevgilin ne diye konşuyoo..bencee korkmalısınn ama o kızdan değil sevgilindenn bukadar güvenme insanlaraa nekadar zamandr berabersnz yaşlarnz ne bilmiyrm amaa ben böyle bişeyle karşılaşsamm sevgilmee aylarca çektirrdmm hattaa ayrılmaa sebebi bile olablrdi..

en kısa sürede sevgilinizin hattını değişmesini sağlayın..

tek çözüm bu gibi..

ben suan egitimim icin yurt disindayim ucuz hattan aradigim icin numara gözükmüyor. bir bucuk yildir beraberiz biz. Ona geri dönecek insan degil aslinda kendisi yani ona yaptigini bilseniz mantikli bir insan yapmaz bunu bende sevgilimi tanidigim kadariyla o karakterde bir insan degil. Ama dediniz gibi insanlara güvenmek cok zor saskin vede üzgünüm

günümüz insanı artık baya bir geniş ...dikkatli olmak lazım bu tür meshebi geniş insanlardan sen karşıdakine güveniyorsan takma derim ...önüne ilişkine bak ve güven ..çok düşünürsen işin içinden çıkamazsın ...

sevgilin hattını değiştrsin bian öncee..ve en yakınlarndan başka kmseye vermesinn o kızada msj atsın aramamasını söylesinn eğer aramaya devam ederse nişanlısını arycanı söyleyp tehhdit etsinn belki işe yarar

ona güveniyorum güvenmek istiyorum o öyle bi insan degil ya bana yapmaz bunu. o Kizdan nasil kurtulucam bilemiyorum. Numarasini degistirmesini isticem kesinlikle hatta ona bi hat alip yollicam kimseye vermicek numarasini

Eski erkek arkadaşım beni rahatsız ettiğinde bi kaç günlüğüne hatları değiştirmiştik biz ve sorun kalmadı. Benim çok eski hattım ve değiştiremiyeceğim bi numaraydı, erkek arkadaşınızın değiştirme olanağı varsa değiştirsin.
Olmazsa *253# gizli aramalara kapatması için yeterli. Kendi numarasından ararsada açmaz olur biter. Ayrıca onunla konuşması bile gereksiz. Umutlandırabilir yada en kötüsü eski hatıraları canlanabilir. Bilemiyorum. :31:

afedersin ama direkt burda kızı suçlamışsın eminol erkek arkadaşın telefonu açmasaydı kız zorla onun karşısına çıkıp bunları anlatmazdı..demekki birşeyler görüyordu anlatıyor
ben sizin yerinizde olsaydım direkt erkek arkadaşımla kavga ederdim bu konu yüzünden gurur diye birşey bu kadarda rahat olunmazki utanmadan gelip size anlatıyor birde

canım artık maalesef kadınlar çok gurursuz helede erkek aradaşın tarafından terk edildiyse o kız arar durur yediremez kendine dikkat et bak benimde erkek arkadaşıma öyleydi ,kadın arıyordu sürekli buluşalım vs yapıyordu azcık sıkıştırdım itiraf etti böyle böyle on tane cevapsız yapmış bana açmadım sonra mecburen acaba birşey mi oldu diye açtım demişti yani öyle bir arıyorlar ki on kere 20 kere adamlar açmak zorunda kalıyor neyse ben ayrıldım ondan o kadına bıraktım kendisini şimdi onla ama onlada olmayacak biliyorum bunu ileriye gitmez yani sen sen ol çocuğun hattını değiştirmesini sağla sana gelip ddürüst davranması hoş gizli kapaklı arkandan işde çevirebilirdi net tavrını koy hattını değiştirisin hayatım sorun kalmaz de bunu yap heemen .

sevgiliniz hattını değiştirsin ve isim sorgulayarak numara ögrenebileceğimz yerler var oraylada konusup numarasının kimseye verilmemesini istesin cözüm budur tabii isin icinde baska seyler yoksa

Back
X