Kaynim yuzunden dustugumuz zor durum...

allah allah sanki orduda cenke gidiliyor, itin biri uçkuruna sahip çikamadı diye niye ben karımı doğacak çocuğumu canımı riske atayim ki? zaten bu ahlaksızlığı baştan beri kv körüklemiş, insan olsa yapma oğlum derdi, o gitsin bence , kaynın da eşin de gitmesin kv yalnız gitsin, anlatsın şimdi adama yakışıklı oğlunun yediği hurmaları
Kardeşlerinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben kardesimi böyle bir ortamda tek bırakmam. Ya gitmesine izin vermem ya bende giderim. İşinize gelince de kardeşler birbirine zor günlerinde destek olur vs dersiniz. Kardeşine bisey olsa ömür boyu onun vicdan azabıyla yaşayacak. Zaten ben kardesi haklı yaptıgı doğru demiyorum. KV nin terbiyesizliği o konuda haklısınız.

Ne demek istediğimi anlamayanlar beğenmedim atıyor .. komik oluyorsunuz. Açklayayım hemen. Kaynın tek gitse risk. Eşinle gitse yine risk. Bilemedm.. Doğru olan ya hç gitmesnler ya da direk polisi arasnlar. Umarm artk anlarsnz. iyi geceler 🙋‍♀️

Buluşma yerinide adam söylediyse sakın gitmesinler. Gerçi karakolun önü olsa buluşulmaz. Kaynın istiyormu gitmeyi?

Kardeşi yüzünden adamın başına bir iş gelse ailesi dağılsa daha mı iyi. Adam niye kardeşi için hayatını riske atsın. Baba olduktan sonra her adımında ilk cocuklarını düşünmeli.
Elbette öncelik çocuklar ve ailesi. Zaten kardesin de girmemesi lazım ama illa gidecekse tek gitmemeli bence.

Sakın gitmesin eşiniz, adam karısına inanmayıp kaynınıza mı inanacak? Başka amaçla çağırıyor. Belki orada ciddi bir kavga çıkacak. Allah korusun eşinize bir şey olur. Ne hali varsa görsün kaynınız

Polise haber etsinler derim ben işin sonu kötü sonuçlanır. Düşünsenize adam aldattığını düşündüğü kişiyi ne için çağıracak hem bu adam nasıl haber göndermiş ben anlamadım orayı

Sayın “Kemal’im yapmaz, erkeğe oğluşuma her şey yakışır” gitsin. Zaten tanıyorlarmış. Desin bunlar çocukluktan arkadaş ya olur mu öyle şey. İmkanı yok senin eşin zaten namuslu kadın, bu da ay parçası zaten. Karışı kıskanç yanlış anlamış. Kemal’im yapmazı uygun dille anlatsın. Kadına bir şey diyemezler zaten.

Öteki türlü olmaz zaten. Saçmalamayın ya kaçıncı yüzyıldayız yine Düelloya gidiyor eşiniz, annesi de diğer oğlunu da biricik oğlunu kollamak için gönderiyor farkında değil. Gitsinler karakola kaynınızı kadın rahatsız ediyorsa şikayet etsin. Etmiyorsa da o da öbürü de bu da boşansın eşinden ne istiyorlarsa yapsınlar. Araya birileri girer kadının kocasını da sakinleştirir akıl verirler. Başka türlü adam zaten kaç kez benzer şeyleri yaşamış ancak başkası bilene kadar yutmuş oturmuş. Saçma sapan gurur yapmalar, tripler ...

Orada bir kavga çıkacak bu belli, eşiniz ara bulucu olarak mı gidecek ?Buluşma yeri kalabalık olsun veya herhangi bir karakola yakın bir konumda olsun. Eşiniz gitse ayrı dert gitmese ayrı dert, sonuçta kardeşi.

Simdi anladim.yemin etse adam.inanacak mi?sacma.gercekten gorustuler belki adam yem ogrendi yem atiyor
Ne kaynin ne esiniz gitmesin.delirmeyin

Boyle durumda suçlu olan benım kardeşim olsa onu bile asla yalnız bırakmazdım. Eşinizin kardeşi o ve bu günlerde yanyana olmayacaklarsa neden varlar?
Ne günlerde hanımefendi bu günlerde yanyana olmayacaklarsa dediginiz günler
Eşini aldattığı kadının kocasına valla yapmadık diye yemin etme günleri mi yanyana olmalı kardeşler
Siz o destek olma durumlarını biraz yanlış anlamışsınız

Ne günlerde hanımefendi bu günlerde yanyana olmayacaklarsa dediginiz günler
Eşini aldattığı kadının kocasına valla yapmadık diye yemin etme günleri mi yanyana olmalı kardeşler
Siz o destek olma durumlarını biraz yanlış anlamışsınız
Kardeşinin belki de ölüme gideceği günler hanımefendi. Lütfen okudugunuzu anlamaya çalısın. Kimseye hak verdiğim yok ama tehlikeli bir durum kardeşin gitmemesi lazım giderse de ben olsam yanında giderdim tedbir alırdım polisle giderdim , bir aile büyüğünü götürürdüm vs.

Kardeşinin belki de ölüme gideceği günler hanımefendi. Lütfen okudugunuzu anlamaya çalısın. Kimseye hak verdiğim yok ama tehlikeli bir durum kardeşin gitmemesi lazım giderse de ben olsam yanında giderdim tedbir alırdım polisle giderdim , bir aile büyüğünü götürürdüm vs.
Tabi uckuru yüzünden yediği haltlar yetmiyor ölüme giderkende 3 çocuklu karısı hamile abisini de yanında götürsün
Kardeşi ölüme gidecek yalnız gitmesin beraber ölsünler böyle günlerde yalnız bırakılmaz
Zaten kardeşler bunun için var

Tabi uckuru yüzünden yediği haltlar yetmiyor ölüme giderkende 3 çocuklu karısı hamile abisini de yanında götürsün
Kardeşi ölüme gidecek yalnız gitmesin beraber ölsünler böyle günlerde yalnız bırakılmaz
Zaten kardeşler bunun için var
Hamilelik size pek yaramamıs baya gerginsiniz, iyi geceler dilerim :anneadayı:

Ya hu kardesi niye gidiyo kimse gitmesin

Ya kardeşi yalnz giderde adam hırsına yenik düşüp onu öldürürse ? Veya yaralarsa .. ozaman eşiniz neden gitmedim diye kendini suçlu hissetmez mi ? Diğer türlü eşinizde tehlikede kalır.. bilemiyorum.. 🤷‍♀️
Eşime bende izin vermezdim böyle bir durumda. Benim evladımın babasız kalma ihtimalinden daha önemli olmazdı onun kardeşinin pislikleri.

Turkiyede yasiyoruz hangi adam gel seninle konusalim diyecek hemde esiyle iliskisi oldugundan suphelendigi birine.kayninizda esinizde gitmesin belki adam toplayacak arkadaslarini dovecek sizinkileri.bu en iyi ihtimal

Back
X