Kaynim yuzunden dustugumuz zor durum...

Eşime bende izin vermezdim böyle bir durumda. Benim evladımın babasız kalma ihtimalinden daha önemli olmazdı onun kardeşinin pislikleri.
An keşke söylemek istediğimi anlayop öyle yorum yapsaydınız. Kim izin verirki eşine böyle bir durumda. Ama kaynını da göndermez.. Gitsin istemez çünkü birşey olsa eş kişisi bizden bağmsz olarak "keşke gitseydimmm😭" diye kendini üzecek.. bunu belirtmek istedim. Anlaşılamadı ne fayda.. iyi geceler

Herkes kendi yaptığından sorumlu oğlunun yapmayacağına çok güvenen kv neden eşinizin de gitmesini istiyor ? Demek haksız olabileceğini düşünüyor . Eşinize izin vermeyin araya kaynayabilir .

Kardeşlerinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben kardesimi böyle bir ortamda tek bırakmam. Ya gitmesine izin vermem ya bende giderim. İşinize gelince de kardeşler birbirine zor günlerinde destek olur vs dersiniz. Kardeşine bisey olsa ömür boyu onun vicdan azabıyla yaşayacak. Zaten ben kardesi haklı yaptıgı doğru demiyorum. KV nin terbiyesizliği o konuda haklısınız.
evli kadinla ilişki yaşayan 4 çocuklu kardeşimi elimle gotürür o adama veririm, şeytanın sol bacağına kardeş diyip acınmaz, hiç de vicdan azabı duymam

Boyle durumda suçlu olan benım kardeşim olsa onu bile asla yalnız bırakmazdım. Eşinizin kardeşi o ve bu günlerde yanyana olmayacaklarsa neden varlar?
Valla kusura bakmayin kim olursa olsun boyle bi durumda esime bisey olursa kimse beni ilgilendirmez cunku zor durumlarimda oldu esim tayin nedeniyle diarda kaldi 1 sene beni ne aradilar ne sordular herkes ne yaptiysa pisliginde bogulsun

O adam telefon kayıdi cikartirir ..öyle boynuzlandigi adamla karısını yan yana getirip yeminlemi ikna olacakmış Allah'ım sana geliyorum ya adam çok saf ya da kaynin kocan kvaliden çok saf aklını başına alsınlar adam öldürmeye çağırıyor bunun ötesi berisi yok sakin kocanın gitmesine izin verme gerekirse polisi ara

Kardeşlerinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben kardesimi böyle bir ortamda tek bırakmam. Ya gitmesine izin vermem ya bende giderim. İşinize gelince de kardeşler birbirine zor günlerinde destek olur vs dersiniz. Kardeşine bisey olsa ömür boyu onun vicdan azabıyla yaşayacak. Zaten ben kardesi haklı yaptıgı doğru demiyorum. KV nin terbiyesizliği o konuda haklısınız.
Bu zor gün değil ki .. Yaptığı serefsizligin karşılığını alacagi gün . Millet uckuruna sahip çıkamıyor diye ne diye edebi ile evinde oturan adam ölsün çocukları yetim kalsin. Sizin gibi her pisliği yaptığı halde 'ama o benim kardeşim ne olursa olsun yanındayım ' diyenler yüzünden yüz buluyor böyleleri . Kardeşim de olsa babamda olsa tek yaptı hatayı tek çekecek cezasını

Siz cumleten akil tutulmasi mi yasiyorsunuz
Bunca sene fanusta mi yasadiniz
Adam kayninizi zarar vermek icin cagiriyor cok cok cok yuksek ihtimalle
Kaynana zaten kibirden önünü göremedigi icin gitsin diyor ama burada akli selim kimse yok mu ya bu adam bizi neden cagirsin mesele yeminse telefonda edelim diyen
Su an kayninizin yedigi haltlardan daha buyuk bir meseleniz var
Caniniz!
Sakin sakin kimse gitmesin
Hatta izinizi kaybettirin mumkunse

emine bulutun o adamla bulustugu yerde bir suru insan vardi. lutfen kalabaliklara güvenmeyin.

Orası öyle, gözünü karartmış cani ruhlu birine kalabalık vız gelir ama olay acısından bi nebze olsun tenha bir yerde görüşmekten daha güvenilirdir diye düşünüyorum.

Benim zaten baştan anlamadığım kaynı neden gitmek istiyor, gidip ne yapacak görüştüğü kadının namusunu mu koruyacak? Ya da o kadının evliliğini mi sağlam tutmaya çalışacak? Niye bulaşıyor ki evli bir ciftin işine. Adam kötü niyetli olmayabilir belki hakikaten olgunca konuşacaktır ama bunun kaynına ne faydası var ? Adam inansa ve eşiyle barışsa kaynının bundan çıkarı ne?
Banane sizin ilişkinizden deyip adamı engelleyebilir. Tehdit hakaret olursa şikâyet edebilir...

Eşiniz Gitmesin.Sakin sakin konuşup dağılacaklarını tahmin etmiyorum böyle bir buluşma olursa haberlerden izleriz muhtemelen.Eşinizde arada kaynayıp yaralanabilir veya ölebilir

Bence eşiniz de kayniniz da gitmesin. Benzer bir olayi bir komsumuz yasadi. Kadin aksam vakti evden cikmis sevgilisiyle parkta buluşmaya. Kocası ve kendi babası da arkalarindan gitmiş. Tabi bi arbede yaşanmış ve kadının sevgilisi bıçak çıkartmış. Babası elinden almaya çalışırken sevgili bicaklaniyor ve ölüyor. Baba uzun yıllar hapis cezası aldı, eş birkaç sene. Kayınvalidenin istiyorsa büyürsün kendi gitsin ama eşinizi asla göndermeyin.

Aksam esimin dayisi var onlara gittiler adamda demis gorusmeYyin konusmahin demis bende esime soyledim gitme tamam kardesin ama ya bu adam cok saf ya da aklindan kotu seyler geciriyo k.v aradi sen.ne bicim kardessin buyuk kaynimida aramis hep birlikte gidin diye onun yerine gitmeyinde 4 oglu var hepsine gidin yslniz birakmayin diyo esimde sinirlendi yeter artik gitmeyin diyecegine hepimizi gonderiyosun o zaman sen git dedi anne olsaydin bizi dogru yonlendirirdin dedi neyse arkadsaini aramislar sen gel ne soyleyecrksen sana soylesin demisler biz yuzyuze gorusup ne yapcaz demis bakalim artik Rabbim kimseyi seytana iydurmasin simdi cok pisman ama is isten gecti insallah guzellikle biterde bizde kurtuluruz

Elti baya b.yinsizlik yapmış. Kadınlar kulübünde de bazen üyelere böyle müthiş fikirler veren sivri zekalılar oluyor git kocasına söyle diye. Nerde yaşadıklarının farkında olmadıklarından tabi. İnş cinayet falan çıkmaz. Bence ikisi de gitmesin. Polise haber verin

Back
X