Ah canım ne güzel tespitler yapıyorsun sen öyleHamilelik size pek yaramamıs baya gerginsiniz, iyi geceler dilerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım ne güzel tespitler yapıyorsun sen öyleHamilelik size pek yaramamıs baya gerginsiniz, iyi geceler dilerim![]()
An keşke söylemek istediğimi anlayop öyle yorum yapsaydınız. Kim izin verirki eşine böyle bir durumda. Ama kaynını da göndermez.. Gitsin istemez çünkü birşey olsa eş kişisi bizden bağmsz olarak "keşke gitseydimmmEşime bende izin vermezdim böyle bir durumda. Benim evladımın babasız kalma ihtimalinden daha önemli olmazdı onun kardeşinin pislikleri.
emine bulutun o adamla bulustugu yerde bir suru insan vardi. lutfen kalabaliklara güvenmeyin.Buluşma yeri kalabalık olsun
evli kadinla ilişki yaşayan 4 çocuklu kardeşimi elimle gotürür o adama veririm, şeytanın sol bacağına kardeş diyip acınmaz, hiç de vicdan azabı duymamKardeşlerinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben kardesimi böyle bir ortamda tek bırakmam. Ya gitmesine izin vermem ya bende giderim. İşinize gelince de kardeşler birbirine zor günlerinde destek olur vs dersiniz. Kardeşine bisey olsa ömür boyu onun vicdan azabıyla yaşayacak. Zaten ben kardesi haklı yaptıgı doğru demiyorum. KV nin terbiyesizliği o konuda haklısınız.
Valla kusura bakmayin kim olursa olsun boyle bi durumda esime bisey olursa kimse beni ilgilendirmez cunku zor durumlarimda oldu esim tayin nedeniyle diarda kaldi 1 sene beni ne aradilar ne sordular herkes ne yaptiysa pisliginde bogulsunBoyle durumda suçlu olan benım kardeşim olsa onu bile asla yalnız bırakmazdım. Eşinizin kardeşi o ve bu günlerde yanyana olmayacaklarsa neden varlar?
Bu zor gün değil ki .. Yaptığı serefsizligin karşılığını alacagi gün . Millet uckuruna sahip çıkamıyor diye ne diye edebi ile evinde oturan adam ölsün çocukları yetim kalsin. Sizin gibi her pisliği yaptığı halde 'ama o benim kardeşim ne olursa olsun yanındayım ' diyenler yüzünden yüz buluyor böyleleri . Kardeşim de olsa babamda olsa tek yaptı hatayı tek çekecek cezasınıKardeşlerinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben kardesimi böyle bir ortamda tek bırakmam. Ya gitmesine izin vermem ya bende giderim. İşinize gelince de kardeşler birbirine zor günlerinde destek olur vs dersiniz. Kardeşine bisey olsa ömür boyu onun vicdan azabıyla yaşayacak. Zaten ben kardesi haklı yaptıgı doğru demiyorum. KV nin terbiyesizliği o konuda haklısınız.
emine bulutun o adamla bulustugu yerde bir suru insan vardi. lutfen kalabaliklara güvenmeyin.
Bu mümkün mü bilmiyorum ama çok mantıklı.Aklı varsa yanına polis alsın gitsin eşin..