bu kadar köpürdüyse ya çok gizli sırları varEvet sevgilimden ayrılalı 7 gün oldu. Evet aramızda ayrılık kelimesi dahi geçmedi eşyalarını topladı gitti.. Bütün sosyal hesaplarda ayrıldığımızı zaten görebiliyorum. . Bende kapattık bütün hesapları .. Ben ona kendimden çok güvenirken. . O sadece telefonundan kendi feysime girecegimi soyledim tamam dedi. SAKASINA FEYSIN ACIK KALMIS DIYINCE 24 YASINDA ADAM USTUME YURUDU RESMEN BAGirDI KOLLARIMI TUTTU.. KORKTUM.. COK KORKTUM..neden feysime girdin diyerek bana kızdı düşünebiliyor musunuz? ama ben feysi ne bile girmemistim. . Sadece şaka sına yaptım onu sinirli görünce birden suratı değişti.. Çok sinirliydi. . Benim gözümün içine bakan aşık adam canavar gibiydi .. Sonra sinirle gitti gelmedi.. 7 gün oldu gerçekten seven adam hemen böyle bitiririmi beni suçlu görmese gelirdi. . ( ARKADAŞLAR KONUYU ANALTMAK DURUMUNDAYIM KONU TEKRARI DEĞİLDİR !!! .. SADECE AKIL ALMAK İSTİYORUM BUNUN DIŞINDA LÜTFEN YAZMAYIN .. BEKLEMELİMİYİM .. yoksa vazgeç o çocuktan mi diyeceksiniz .. Buna benzer şeyler yaşayanlar var mi
Bende öyle düşündüm canım yaaBence bir haltlar karıştırıyor. Yoksa neden bu kadar tepki versinki
Sürekli yanımdaydi neden bunu yaptı anlam veremiyorum çok üzülüyorum buraya yazınca rahatliyorumbu kadar köpürdüyse ya çok gizli sırları var
yada bir kaç kişiyi birden idare ediyor
Bu 3. Konum insan yazınca rahatliyor rahatsız oluyorsaniz yazmayın kzuum :))7 gunde 27 konu ..
yeter allahaskina kendini yiprattigin
nedir dunyada tek adammi ozelligi ne
istemiyor iste anla yoluna bak adamdan baska seylerde var bu dunyada
Sevdiğini bilmesem. . Beklermiyim.. onun bekeldigimden haberi bile yokk susuyorum sadece gururdanNeden bu adamı bekliyorsun ki?
Adamın seni sevmediğini görmüyor musun?
Yazınca rahatliyorum kankaaO çocuğu boşver canısı
Ne bu be kaçıncı konu oldu :)
Sevdiğini bilmesem. . Beklermiyim.. onun bekeldigimden haberi bile yokk susuyorum sadece gururdan
Eee sanırım bakar körsün.Sevdiğini bilmesem. . Beklermiyim.. onun bekeldigimden haberi bile yokk susuyorum sadece gururdan
Bu 3. Konum insan yazınca rahatliyor rahatsız oluyorsaniz yazmayın kzuum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?