Gurursuz muyum ? Neyim ben ..

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
İyi gecele kızlar
İçimde Cözümleyemediğim bişeyler var konu nişanlım
Nişanlıyım ve kendisi iş kolik
Doğru düzgün önemli birşey olmadığı sürece aramak aklına gelmez, işi çok yoğun ve bana karşı çok ilgisiz

Uzun yıllar görüşerek evliliğe adım attık evlenmek istemiyordum aslına bakarsanız beni korkutuyordu evlilik ama öyle sevgi dolu aşkla yaklaştı ki son zamanlar işte dedim ;
bu adama ömür verilir,
hasta olsa başucunda beklenir
kuru ekmek te olsa yeriz ...

ben hala kuru ekmekte ciddiyim doğrusu bazen oluyorlar KESK'e diyorum evimiz kira olsa bi yerde çalışsa az olsa maaşı kıt kanaat geçinsek ama akşam gelse sohbet etsek bi cay demlesek ne bileyim çok ucuk hayallerim olmadı hiç..yeterdi de sevdiğim olsun yanımda

öyle değilmiş ama ne acı ki ...
nişanlandıktan sonra aşk pıtırcığı biricik nişanlım hanzoya dönüşünce gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldım..

Sabahtan akşama kadar çalışıyor kendını ait dükkan elamanları var bütün işler ona bakıyo beklıyorum aksam olsun ozlem giderlim konuşalım akşam gelince dinlenmek nefes almak 1stıyor.

Yatma vakti hergun 1saat konuşurduk önceden, günlük olayları tartışırdık .
şimdi konuşamaz olduk 10 dk sonra uyumaya başlıyor.. duymuyor, dinlemiyo dalıyo

Sinir kırizi geciyorum tabi bende sabah öğlen akşam konuşmuyoruz özlüyorum ilgi sevgi görmüyorum hırçınlaşıyorum ...
iletişim sıfır kaç kez nişan atmayı düşündüm

Cesaretsizim çok seviyorum
ondan başkası nasıl sevilir bilmiyorum hayallerim birtek o var ama dayanamıyorum artık doğru düzgün öpmüyor bile beni ..

hergece beni sevmiyor Musun? soğdun mu ?tiksiniyor musun? saatlerce soru soruyorum ağlıyorum ezık gibi hakim olamıyorum kendıme karakterim zayıf kavga ettiğimizde bile uyku uyuyamıyorum yemek yemıyorum elim ayağım dermanım kesiliyor

Dünya merkezim o sanki oysa öyle alışmış ki nasıl olsa yanımda diye ilgi alaka göstermiyor önceden aynımda çok ıyıydı 2haftadır yanımdadır hep yorgun ve bitkin

Misal tartıştık asla ben aramam o arayana kadar özür dileyene kadar beklerim ama işin Aslı saatlerce bekliyorum tel tek parça oluyorum hiç bişey yapmak istemiyorum gelsin diye kapılara bakıyorum ama aramıyorum sormuyorum

Oda aradığında benı karşıda bulacağını biliyor..

Gurursuz hissediyorum her seferinde o yüzüğü çıkartıyorum arkasında duramıyorum arkamı donup gıdemıyorum parmağımda buluvermiyorum geri ..
yarın gelinlik provam var ve bende hevesin H si bile YÖK gitmiycem zaten ilgisiz diye tartıştık insan ilgilenir bu tam tersi benden daha çok sınırlenıp tel kapatıyor vurup kafayı uyuyo gamsız .. bunları düşününce ne gelinlik ne düğün hiç biley istemiyorum kaçasım var ama dayanamam özlerim

Cözum yok yollar kapalı napmam gerek bilmiyorum ufacık seylerde yıkılıyorum

Ben bunu nasıl yenebılırım nasıl vazgeçilmez olabilirim nasıl ??

Son düzenleme:
Hey çok üstüne düşüyorsun. Adam da boguluyor bence. Bi sakin bi Relax. Çok arama sende görüşelim deme bakalım. Onda suan beni bırakmaz nişanlim edasi var belli.
Gurursuz değilsin seviyorsun ..

Adamın senden soğuduğu, seni sevmediği fikrini kafandan at. Belli işte, tüm gün çalışıp yoruluyor, kendini buna inandırırsan rahatlarsın. İkinci olarak birini böyle hayatının merkezine koymak çok tehlikeli. Kendine bir iş bul. Bir şeyler üret, çalış, eşinden başka sevdiğin bir şey yok mu? Düşünecek başka şeyler bulduktan sonra sağlıklı bir şekilde ilişkini gözden geçir, birlikte zaman geçirmek istiyorsan ağlayarak, adamı darlayarak değil de net ve kararlı bir şekilde söyle, gerekiyorsa sen zaman yarat.

Nişanlandığınız andan iki dakika sonra adam takım elbisesini çıkarıyor ve içinden yemyeşil HULK mı çıkıyor?
Nasıl nişanlanınca birden değişti oluyor konu yani, canlandıramıyorum ayol.
Ya da yoksa... adamlar aslında hep böyle de tatlı aşkla gözü kör olmuş kızlarımız işler ciddiye binmeden adamları bir türlü tanıyamıyor, sonra da seviyorum deyip ayrılamayarak yanlış evliliklere mi gidiyor?
Yüzyılın sorusu.

Elde etme derdindeyken heycan varken herşey çok güzel oluyo ama ;

çocukları düşünün mesela nasıl hayalini kürüyor günlerce bi arabanın yada bebeğin herşeyi yapıyor sahip olmak için sonra alınıyor bir gün o bebek ama artık heycan bitti aldı çünkü artık benım ağlama sızla yalvarmalar bitiyo rutine bağlıyor herşey ... sanırım

Sanırım ben bunun dozunu ayarlayamıyorum bişeyler eksik .. güzellikle söylüyorum olmuyor kızıyorum kavga edıyorum olmuyor ..

Düğüne 2ay kaldı çalışmıyorum evde kendimi bişeye vereceğim bişey yok ki hoş mutsuzların ben bişey yapmam mutluysam harikalar yaratabilirim bencede çok tehlikeli ama onleyemiyorum hastalık gibi

Ayrıca çalışıyor yoruluyor ama ben napıyım özlüyorum konuşmak istıyoum

Belki de kafasında "Ben evlilik düğün için bu kadar daha çok çalışmaya başladım onun için birikim yapmaya çalışıyorum" diye bir düşünce vardır. Açık açık sordunuz mu ne değişti nişandan sonra diye? Belki farkında değildir biraz olumlu düşünmeye çalışın. Kuru ekmeğe razısınız siz ama belki o size Kuru ekmek yedirmeye razı değildir?

Öyle bile olsa ben bu adamla hiçmi konuşmayacağım hiçmi iki çift laf etmeyim özlüyorum sordum işler çok yoğun diyor öncedeyse yoğundu bunun birde evliliği var korkuyorum sürekli tartışıyoruz dırdırcı oldum

Hey çok üstüne düşüyorsun. Adam da boguluyor bence. Bi sakin bi Relax. Çok arama sende görüşelim deme bakalım. Onda suan beni bırakmaz nişanlim edasi var belli.
Gurursuz değilsin seviyorsun ..

Peki bıraz fıkır verir misiniz neler yapıyım napmalıyım ?

Peki bıraz fıkır verir misiniz neler yapıyım napmalıyım ?

Valla evliliği berbat giden bir insan sana ne kadar yardimci olur bilmiyorum canım. Ama üstüne düşmé. Kaçan kovalanir.
Yüzde yüz emin değilseniz nisanlinizdan evlenmeyin. Ve lütfen kör aşik olmayın.

Değişmeyecek biliyorsun değil mi ?
Üstelik yorucu bir işi varmış, beklentilerini azaltırsan sorun ortadan kalkacak gibi.
Ne istediğine iyi karar ver sonra iş işten geçmiş oluyor malesef.
Çocuk oyuncağı değil evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…