Gurursuz muyum?

Uhibbuka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
216
253
53
35
Kızlar bir kaç konu daha önce açmıştım ama içimi böyle kemiren bir konu var eşimle boşanma aşamasındayim boşanmaya karar verip babamın evine geldigim süre zarfında es dost bizi çok barıştırmaya uğraşti eşimde evi terk ettikten sonra sadece bı kaç defa mesaj attı eve ne zaman döneceksin diye bnde bitti donmicem dedim bana dediği şey gelirsen gel ev burda diyor.yani çok da umrunda değil demek istiyor.son konusmamiz bu .
Daha sonrasında bir daha ne arayan oldu ne kızını soran ama ben istemediğimi söylediğim halde isde eşimi tanıyanlar eşimi arayıp barışın şöyle böyle dedi eşimde bitti bu iş fln demiş babam da aramış isde konuşalım fln die ama yine karşı taraf bir tepki vermemiş tabi ben bunları sonra öğreniyorum çok kızdım babama fln ama biliyorum herkes iyi niyetli yuva bozulmasın diye uğraştı
Ama karşı taraf öyle havalandı ki sanki ben istiyorum da o istemiyormus gibi oldu.gururum çok kırıldi herkes eşin iş de seni almaya gelmedi diyor istemedi seni diyorlar halbuki boşanmayi isteyen bnm ama ailemin ve akrabalrin tavrı ile bu konuma düştüm.

Unutulur gider 1 sene sonra .kimseye dert anlatmayin.uzulme gurursuz olmadin onlar senden habersiz yapti oyle der gecistirirsin barismasin ayyyy haspam sen tam toparla ayri eve cik düzen olsin adam arkandan bakacak baba evindesin diye öyle rahat .. ayri eve cikinca sen artik tam özgür kadin olacaksin karşının vayy haline
Bir kere annem dediki niye erken gelmedin daha erken bosansaydin vs
Dedim ki bi benim hayatım istediğim yer ne zaman ne ise ozaman bosanirim tıpkı evliliğe karar verdigim giibi ben karar veririm dedim
Yine birkere dediki millet konuşuyor bilsin istemiyorm dedim ki
Bennn boşanıyorum sen değil millet tabiki bilecek neyi sakliyorsun dedim
Yani bizde bana herkes destek annemle surekli derdimi anlatma sorunum var
Oluuor oluyor malesef hep oluyor olacakta buu takii tam duzen oturana kadar

Kocan barışmak istemiyor, umursamıyor seni. Başkaları ara yapmaya çalışsa ne olur şimdi arayı yapsalar bu koca 10 gün sonra yine istemiyorum der.

Boşanırken özellikle erkekler çirkefleşiyor. Çocuklarımın babasınınevden kovdum ben boşadım ona rağmen o sanki hint kumaşıymış da onu kaybetmişim gibi söylemler de bulunuyormuş. Arada istisna vardır ama yaptığınız yemekten mahrem hayatınıza kadar laf edebilir hazırlıklı olun boşanma böyle birşey maalesef

Aslında üzerinden baya geçti bu olayların davam bitti maddi manevi tazminata fln kazandim sanırım karşı tarafa bu biraz koydu hala kendini böyle kaf dağında fln siniyor

Ailen saçmalamış, kesinlikle boşan , daha fazla kı...ç nı kaldırmayın şu sünepe adamın...

Kocanin gurur yaptigini düsünüyorum aslinda senin istedigini güzel dile getirmesini erkeklik egosu izin vermiyor bence sende gurur yapiyorsun ikinizde gurur yapmayi birakin icinizde sevginiz varsa birbirinize karsi yuvanizi dagitmayin yeniden baslayin yikmak kolay. cift taniyorum yillarca tartisma vs ayri kalma ne olduysa oldu onlardan mutlusu yok asklari saygi sevgileri filizlendi birbirine gicik zit giden eslerden eser kalmadi sizde neden olmasin birakmayin derim esinizi biraz cesaret verin birbirinize hersey hakkinizda en hayirlisi olsun

İyide konunun sizinle ne alakasi var ki siz neden gurursuz olasiniz bekleyin bir yuva yikiliyorda iki taraf icinde yıkılıyor birazda o düşünsün bunlari

sizin yaptığınız hiçbir şey yok her şeyi çevrenizdekiler yapmış. siz gurursuz değilsiniz <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…