Gurursuz muyum?

summers

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
268
45
118
İstanbul
merhaba önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilirler birkaç haftadır sıkıntılı, güven ve aidiyet içermeyen bir ilişkiye başlama aşamasındaydım. beyefendi birkac ay önce boşandığı için ben biraz ağırdan alma taraftarıydım ama onun isteğiyle henüz ilişkiye yeni ad koymuştuk ki benim şehir dışına çıkmam gerekti, şehir dışına cıktıgım akşam aradım ulaşamadım, 1 arama yaptım açmayınca mesaj yazdım ona da cvp vermeyınce şüphelendim whatsapptan yazdım, whatsappa bak diye msj yazdım direk baktı, gördü yazdığımı ama ona da cvp vermedi, muhtemelen yanında bir kadın vardır diye düşündüm, geceyi bekledim, gece saat ikiye kadar dönüş yapmadı çünkü kadın hala yanındaydı bende o an ona "kafan karışık galiba ,size iyi geceler" yazdım ve yolladım. ve üzerinden 4 gün geçti bugun 5.gün hala tek kelime yok.

siz olsaydınız ne düşünürdünüz, kafası karışıktır yeni boşandı üzerine cok gitmeyeyim dedim, onu kaybetmek istemiyorum ama yaşadıklarıma bana daha ilk haftalardan yaşattıklarına bakın, ben bunu haketmedim ki...

herşeyin düzelebilme ihtimali olmalı diye düşünüyorum ama galiba yok,

siz olsaydınız ne yapardınız,
ben susmayı seçiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşım etrafta erkek kıtlığı mı var da sen yeni boşanmış bir adamla,sıkıntılı, güven ve aidiyet içermeyen bir ilişkiye başlıyosun?
Çok saçma bence,neden göz göre göre böyle bi savaşa giriyosun.
Dışarda daha az sorunlu normal insanlar var.
Açıkçası adamın da seni pek salladığını düşünmüyorum.
Belli ki senle olmak istemiyor.
Çünkü istese 5 gündür en azından bi msj atardı.
Yoluna bak derim seninle muhattap bile olmayan bi adamı daha kendine bağlama derdine düşüyosun.

Son düzenleme:
merhaba önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilirler birkaç haftadır sıkıntılı, güven ve aidiyet içermeyen bir ilişkiye başlama aşamasındaydım. beyefendi birkac ay önce boşandığı için ben biraz ağırdan alma taraftarıydım ama onun isteğiyle henüz ilişkiye yeni ad koymuştuk ki benim şehir dışına çıkmam gerekti, şehir dışına cıktıgım akşam aradım ulaşamadım, 1 arama yaptım açmayınca mesaj yazdım ona da cvp vermeyınce şüphelendim whatsapptan yazdım, whatsappa bak diye msj yazdım direk baktı, gördü yazdığımı ama ona da cvp vermedi, muhtemelen yanında bir kadın vardır diye düşündüm, geceyi bekledim, gece saat ikiye kadar dönüş yapmadı çünkü kadın hala yanındaydı bende o an ona "kafan karışık galiba cunku bu davranışlar sana ait değil , eğer sana aitse hic tanımamış kabul et beni size iyi geceler" yazdım ve yolladım. ve üzerinden 4 gün geçti bugun 5.gün hala tek kelime yok.

siz olsaydınız ne düşünürdünüz, kafası karışıktır yeni boşandı üzerine cok gitmeyeyim dedim, onu kaybetmek istemiyorum ama yaşadıklarıma bana daha ilk haftalardan yaşattıklarına bakın, ben bunu haketmedim ki...

sanırım susmaktan başka bir çarem yok, herşeyin düzelebilme ihtimali olmalı diye düşünüyorum ama galiba yok,

siz olsaydınız onu kendinize bağlamak tekrar toparlamak için ne yapardınız,
ben susmayı seçiyorum şimdiliki doğru mu sizce?

Ne zamandır tanıyordunuzki onu? boşanmadn öncemiydi arkadaslığınız . bence kendi haline bırak eğer başka kadınsa boşanmanın verdiği özgürlük hissiyle bu yaptıgına devam edecektir ama kadın yoksa belkide ilişkinizi gözden geçiriyordur belki oda sizle olmayacağını anlamıştır. ben olsam onu bağlama için bişey yapmazdım bırakırdım kendi haline. Ama emin ol arar geri seni isterse üstünden yıl geçsin. bence sende üstüne düşme

Arkadaşım etrafta erkek kıtlığı mı var da sen yeni boşanmış bir adamla,sıkıntılı, güven ve aidiyet içermeyen bir ilişkiye başlıyosun?
Çok saçma bence,neden göz göre göre böyle bi savaşa giriyosun.
Dışarda daha az sorunlu normal insanlar var.
Açıkçası adamın da seni pek salladığını düşünmüyorum.
Belli ki senle olmak istemiyor.
Çünkü istese 5 gündür en azından bi msj atardı.
Yoluna bak derim seninle muhattap bile olmayan bi adamı daha kendine bağlama derdine düşüyosun.

haksız sayılmazsın adamın umrunda değilim ama bunu bilmek onu özlememi engellemiyor onu düşünmemi ya da aptal aptal bende kalan kitabını seyretmemi engellemiyor... duygularına söz geçiremezsin bazen ya öyle bir durum işte,

merhaba önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilirler birkaç haftadır sıkıntılı, güven ve aidiyet içermeyen bir ilişkiye başlama aşamasındaydım. beyefendi birkac ay önce boşandığı için ben biraz ağırdan alma taraftarıydım ama onun isteğiyle henüz ilişkiye yeni ad koymuştuk ki benim şehir dışına çıkmam gerekti, şehir dışına cıktıgım akşam aradım ulaşamadım, 1 arama yaptım açmayınca mesaj yazdım ona da cvp vermeyınce şüphelendim whatsapptan yazdım, whatsappa bak diye msj yazdım direk baktı, gördü yazdığımı ama ona da cvp vermedi, muhtemelen yanında bir kadın vardır diye düşündüm, geceyi bekledim, gece saat ikiye kadar dönüş yapmadı çünkü kadın hala yanındaydı bende o an ona "kafan karışık galiba cunku bu davranışlar sana ait değil , eğer sana aitse hic tanımamış kabul et beni size iyi geceler" yazdım ve yolladım. ve üzerinden 4 gün geçti bugun 5.gün hala tek kelime yok.

sanırım susmaktan başka bir çarem yok, herşeyin düzelebilme ihtimali olmalı diye düşünüyorum ama galiba yok,

siz olsaydınız onu kendinize bağlamak tekrar toparlamak için ne yapardınız,
ben susmayı seçiyorum şimdiliki doğru mu sizce?

Gurursuz falan değilsin,sadece mücade ediyorsun..ama tek taraflı nereye kadar?
Bağlamak için özel bişeye gerek yok,sana karşı birşeyler hissediyorsa bağlanır zaten.
Susmak en mantıklısı,yaptığın doğru.
Cvp vermezse lütfen artık üstüne gitme,boşver.

Ne zamandır tanıyordunuzki onu? boşanmadn öncemiydi arkadaslığınız . bence kendi haline bırak eğer başka kadınsa boşanmanın verdiği özgürlük hissiyle bu yaptıgına devam edecektir ama kadın yoksa belkide ilişkinizi gözden geçiriyordur belki oda sizle olmayacağını anlamıştır. ben olsam onu bağlama için bişey yapmazdım bırakırdım kendi haline. Ama emin ol arar geri seni isterse üstünden yıl geçsin. bence sende üstüne düşme

bende oyle yapmayı planlıyorum en azından tadını çıkarsın yapmak istediği her neyse, kalıcılığı istediğinde zaten arar , aramazsa da zaten aynı şeyi istemiyoruz demektir diye düşünüyorum. bu yüzden susmayı tercih ediyorum, ama bir akıl hastası gibi günde 4 saat onu düşünmeden edemiyorum

Koşarak uzaklaş, ardına bile bakma... Yeni boşanmış. Şu an alemlerin dibine dalayım, kaldırabildiğim kadar hatun kaldırayım modundadır o adam. Dört gün olmuş arayıp sormayalı. Hiç bence bekleme. Bundan sonra da ararsa zaten kürkçü dükkanı misali arar. Şimdi sen tekrar arar da barışmaya çabalarsan ya da o aradığında yelkenleri suya indirirsen emin ol bir daha hiç değerin olmayacak. Hem onun gözünde, hem kendi gözünde. Ne zaman isterse çekip gidecek nasıl olsa döndüğünde kabul edeceğini düşünerek... Tekrarlıyorum, koşarak uzaklaş...

birde görüştüğü kız sürekli faceden özgürlük mesajları yazıyor yok aşkta özgürlük olmalı yok tek başınalık olmalı yok bağlılık olmamalı karşılık beklenmeden sevilmeli mutlu edilmeli vs. sırf başına bela olmayacak ciddi bir ilişki olmayacak diye bu kadar düz bir kadını nasıl tercih eder anlayamıyorum,

Koşarak uzaklaş, ardına bile bakma... Yeni boşanmış. Şu an alemlerin dibine dalayım, kaldırabildiğim kadar hatun kaldırayım modundadır o adam. Dört gün olmuş arayıp sormayalı. Hiç bence bekleme. Bundan sonra da ararsa zaten kürkçü dükkanı misali arar. Şimdi sen tekrar arar da barışmaya çabalarsan ya da o aradığında yelkenleri suya indirirsen emin ol bir daha hiç değerin olmayacak. Hem onun gözünde, hem kendi gözünde. Ne zaman isterse çekip gidecek nasıl olsa döndüğünde kabul edeceğini düşünerek... Tekrarlıyorum, koşarak uzaklaş...

kendisini affetmeyeceğimi düşündüğü için aramıyor olamaz mı? çünkü birkaç kişisel eşyası bende, en azından onlar için arardı diye düsünüyorum

kendisini affetmeyeceğimi düşündüğü için aramıyor olamaz mı? çünkü birkaç kişisel eşyası bende, en azından onlar için arardı diye düsünüyorum

Kadınların ortak zayıflığıdır ayrılmalara, aramamalara, aldatmalara kendi çapında bir bahane aramak. Sana değer verseydi, affetmeyeceğini bile bile arardı arkadaşım. Herşeyi göze alıp arardı. Ama yine de sen bilirsin.

Kendine bağlamak için bişey yapmak mı :53:
Ben olsam fersah fersah kaçarım arasa bile açmam

Ama ben hala bi kadınla olduğunu nerden anladığınızı çözemedim.

Kendine bağlamak için bişey yapmak mı :53:
Ben olsam fersah fersah kaçarım arasa bile açmam

Ama ben hala bi kadınla olduğunu nerden anladığınızı çözemedim.

cevap vermemiş olmasını başka neye bağlayabilirim? mutlaka cevap verirdi , ayrıca evine en son gittiğimde şarap ve küllük vardı, ki kendisi sigaradan nefret eden biridir,

cevap vermemiş olmasını başka neye bağlayabilirim? mutlaka cevap verirdi , ayrıca evine en son gittiğimde şarap ve küllük vardı, ki kendisi sigaradan nefret eden biridir,

Neden ki
Konuşmak istemiyo da olabilir senle
Bi kadın olması şart değil bence

Ama ne olursa olsun, ben bitirirdim
Benle konuşmak istemeyene ben selam bile vermem

Neden ki
Konuşmak istemiyo da olabilir senle
Bi kadın olması şart değil bence

Ama ne olursa olsun, ben bitirirdim
Benle konuşmak istemeyene ben selam bile vermem

bende vermıyorum zaten, vereceğimi de sanmıyorum o aramazsa asla!

Gurursuz degilsin , savasiyosun ama biyere kadar..
Madem yazmiyo sende yazma ..
Aramiyosa sende arama ..

Belkide bosanmanin verdigj , ozgurlugu yasamak istiyor..
Ama tabiki senin yerinde olsam, Bende merak ederdim
sebebini neden boyle yapiyor diye....
ustelemeninde bir anlami yok ama ... madem o susup kenara
Cekiliyo sende oyle yap...

Dunyadaki tek erkekte o degil , bosver daha fazla ustelemeden kenara cekil...

daha iliskinin basinda , sessiz sakin cekip giden ilerde
Daha cok canini yakabilir...

bence o ararsa cevap filan verme en doğrusu bu,seni ciddiye almıyo cevap vermiyo 5 gün olmuş yani ve başkasıyla görüşğünü söylüyosun daha ne

Gurursuz degilsin , savasiyosun ama biyere kadar..
Madem yazmiyo sende yazma ..
Aramiyosa sende arama ..

Belkide bosanmanin verdigj , ozgurlugu yasamak istiyor..
Ama tabiki senin yerinde olsam, Bende merak ederdim
sebebini neden boyle yapiyor diye....
ustelemeninde bir anlami yok ama ... madem o susup kenara
Cekiliyo sende oyle yap...

Dunyadaki tek erkekte o degil , bosver daha fazla ustelemeden kenara cekil...

daha iliskinin basinda , sessiz sakin cekip giden ilerde
Daha cok canini yakabilir...

aramayacağım ama inan bana dünyadaki diğer erkeklerin hepsi anlamını yitirmiş durumda benim için, anlaşıldı bu maaşta içkiye gidecek :D

bikaç aylık bir ilişki için 2 konu yeterli bir cevap sanırım adı konmamış ilişki hevesi bu sadece bikaç gün daha görüşme unutursan zaten boşu boşuna kendinizi hırpalamak için, erkek olsun ilişki olsun yeter demek için başlamayın ikili ilişkileri benim kanaatimdir.

gorustugu kiz derken ? gorustugu biri olduguna emin misin? ama su durumda ne olursa olsun bu adamdan uzak dur adam ne istedigini bilmiyor iste arasa bile sen acma o telefonu artik

Back
X