merhaba önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilirler birkaç haftadır sıkıntılı, güven ve aidiyet içermeyen bir ilişkiye başlama aşamasındaydım. beyefendi birkac ay önce boşandığı için ben biraz ağırdan alma taraftarıydım ama onun isteğiyle henüz ilişkiye yeni ad koymuştuk ki benim şehir dışına çıkmam gerekti, şehir dışına cıktıgım akşam aradım ulaşamadım, 1 arama yaptım açmayınca mesaj yazdım ona da cvp vermeyınce şüphelendim whatsapptan yazdım, whatsappa bak diye msj yazdım direk baktı, gördü yazdığımı ama ona da cvp vermedi, muhtemelen yanında bir kadın vardır diye düşündüm, geceyi bekledim, gece saat ikiye kadar dönüş yapmadı çünkü kadın hala yanındaydı bende o an ona "kafan karışık galiba cunku bu davranışlar sana ait değil , eğer sana aitse hic tanımamış kabul et beni size iyi geceler" yazdım ve yolladım. ve üzerinden 4 gün geçti bugun 5.gün hala tek kelime yok.
siz olsaydınız ne düşünürdünüz, kafası karışıktır yeni boşandı üzerine cok gitmeyeyim dedim, onu kaybetmek istemiyorum ama yaşadıklarıma bana daha ilk haftalardan yaşattıklarına bakın, ben bunu haketmedim ki...
sanırım susmaktan başka bir çarem yok, herşeyin düzelebilme ihtimali olmalı diye düşünüyorum ama galiba yok,
siz olsaydınız onu kendinize bağlamak tekrar toparlamak için ne yapardınız,
ben susmayı seçiyorum şimdiliki doğru mu sizce?