Haklısınız uzun uzun yazmadım çünkü bir önceki konuda anlatmıştım paraları kavga ettikten sonra böyle yaptı çünkü ailesine gönderiyorduSizden neden para saklıyor peki bu çok onur kırıcı bi davranış tabiki kabul edilemez birde madem ayrılmıyorsunuz oturup konustunuzmu nr olacak bundan sonra diye yıllarca bu şekilde devam edemezsiniz bi çıkış yolu olmalı ya ayrılıp hayatınıza bakacaksiniz yada orta yolu bulup devam edeceksiniz arafta kalmak yorar insanı ha birde beni düşünmeyen benden para kaçıran adamı sevemem zaten o yüzden yüreğim hemen soğur çünkü olacak birşey degil
Okumadım önceki konunuzu malesef erkekler böyle evleniyor çoğunun göbek bağı hala kopmuyor peki neden para gönderiyor ailesine ihtiyaclarimi var yaşlılar mı sebebi neHaklısınız uzun uzun yazmadım çünkü bir önceki konuda anlatmıştım paraları kavga ettikten sonra böyle yaptı çünkü ailesine gönderiyordu
Parfümeri parası bile olsa yollar benim eşim öyleler onlar acıma yok malesef yeter deyincede bu hale geldik ben buyum işine geliyorsa deyip evden gitti döndü döneli de bu haldeyizOkumadım önceki konunuzu malesef erkekler böyle evleniyor çoğunun göbek bağı hala kopmuyor peki neden para gönderiyor ailesine ihtiyaclarimi var yaşlılar mı sebebi ne
Peki ücret nasıl ödenecek biliyormusunuz çünkü yine eşimden istemek zorunda bırakacak bu durum beni ve belkide dalga geçicekTürkiye den online seans yapan bir psikolog bulmanızı öneriyorum.
2 çocuğum var onu nasıl bana bağlarım bunun varmı bir formülüO zaman fazla yapacak birşey kalmamış sizin evliliginzde adam sorumsuz belli ihtiyaç olur tabi gönderilirde böyle lüzumsuz şekilde sürekli gönderip durması haklısınız ne diyim peki çocuk varmı yoksa hiç durmadan önünuze bakmak daha mantikli
Sağolun Sadece düştüğüm ruh hali beni böyle düşüncelere itiyor 11 sene boyunca bağlanmayanı şimdimi bağlayacağım laf işte benimki deVerdigi paraya ses çıkarmazsanız brlki baglanir ha dogru bi yolmu bence değil ama.iki çocuk var ortada umarım arkadaşlar daha ise yarayacak fikirler verirler Allah kolaylık versin size insallah
Malesef yok bide çalışmama izin vermez çünkü zaten onunla çalışıyordum başka bir yere izin vermez biliyorumCocuklarina bakicak birileri var mi ? varsa bi is bulup calisin kocanizin parasina ihtiyaciniz kalmaz
İzin vermezki hatta yumurta çiftliğinde iş buldum olmaz dedi bide dalga geçtiİse girin çalışın kendi paranızı kazanın. Çok kötü hissederdim ben de olsam. Sise uygun bi iş elbette vardır
Hayır 10 sene olduYeni mi taşındınız yurtdışına?
Neden hala dillerine adapte olamadınızki ?Hayır 10 sene oldu
Dil yetiyor bana anlıyorum konusuyorum ama bana yetecek kadar yani bir psikologla anlaşamayız gibime geliyorNeden hala dillerine adapte olamadınızki ?
Hem artık oranın vatandaşısınızdır büyük ihtimal, boşansanız güzel bi standardınız olur.
Çok çok iğrenç ya saklamak ne demek nasıl bi tavır öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?