- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle değil ama öyle oldu malesef haklısınız bu yüzden gurursuzum diye başlık attım.utanıyorumSiz gayet her şeye razısınız.
Elinizi açıp lutfetmesini bekleyeceksiniz.
TeşekkürlerBiraz özgüvenli olmanı tavye ederim. Sana para vermek zorunda. Ama sen çekinerek istersen verirken böyle mırın kırın eder. Neden çekiniyorsun ki o senin kocan sana destek olmak zorunda bu konuda.
Senin psikologluk bir durumun yok zaten.
Kendine uğraş bulmalısın. Keyifli ol hep içinden gelmese de merak eder ne oluyor diye.
Değişiklik yap kendinde,makyaj yap kendine bak. O zaman değişebilir.
Ailem Türkiye de evet zaten tek çare bu gitmem lazım ama çocuklarımı görmeden nasıl yaşarım ki ben bunuda yapamam.Galiba sorun bende haklısınız ne diyebilirim ki tesekkkürlerNiyetim seni üzmek kırmak değil lütfen yanlış anlama ama böyle konulara çok kızıyorum ben.Yapılabilecek herşey önerilmiş.Psikolog olmaz,işe girmek olmaz,konuşsan zaten olmuyor.Nasıl bağlarım diyorsun.Bağlayamazsın.Kaldı ki,sana hırsız muamelesi yapan adamın neyini bağlayacaksın.
Ailen nerde?Ayarlasınlar biletini Türkiyeye dön.İşe gir psikoloğa git.Kurtul bu adamdan.Evlilik değil ki bu.
Yok yapamam diyeceksin buna da biliyorum.Baştan razı olmuşsun.Bu da çok üzücü.Kocan için değil kendin için yaşamalısın.O düşünsün nasıl bağlarım diye.
Zaten ezeceği kadar ezdi buradaki yanlızlık nedir inanın anlatamam çok zor ve bunuda hep kullandı bana 10 sene çalıştım ben arada okula gittim zaten 2 cocuk büyüttüm bu yüzden geliştiremedim dili tam rahata erdim artık derken bana yaptı yapacağını ben hala şokundayım hayata küstürdü beniÇalışmana izin vermiyorsa para isterken çekinmene gerek yok. Vermek zorunda, değilse çalışmanı kısıtlayamaz. Bu ne böyle habire dilenci gibi para mı istenir utana sıkıla. Sen istemeden onun düsünmesi gerek parasi var mi? Ihtiyaci var mi diye.
Ailem Türkiye de evet zaten tek çare bu gitmem lazım ama çocuklarımı görmeden nasıl yaşarım ki ben bunuda yapamam.Galiba sorun bende haklısınız ne diyebilirim ki tesekkkürler
Valla adam kendinden soğutmak için ne gerekiyorsa yapmış zaten. Şu durumda bile boşanmıyorsan biz ne desek boş.Kızlar ben eşimle kötü bir dönem geçirdim.Ne diye sorarsanız bir önceki konumda anlattım biraz.Neyse şimdi eşimle ne iyiyiz ne de çok kötüyüz.Konuşmuyoruz mecbur olmadıkça.Üzüldüğümü biliyor ama hiç umursamıyor.Hala iki yabancıyız.Ve hala benden para saklıyor hemde arabasında.Eve cebini boşaltıp geliyor arabasında gizli gözde saklıyor paralarını.Ben isteyince gerile gerile veriyor tabii.Ama benim çokkk zoruma gidiyor sanki hırsızmışım gibi aşağlanmış hissediyorum.Boşanmayı çok düşündüm ama yapamadım.Bana bu adamdan yüreğimi soğutma taktikleri verin ne olursunuz.Sizi görmeyen merak etmeyen ilgilenmeyen bir adamdan nasıl soğursunuz.Evet biliyorum terk etmek lazım ama bunu ne o nede ben yapıyoruz.Ben sevdiğimden o ise bu saatten sonra düzen bozmaktan belkide verdiğim rahatlığı kaybetmek istemediğinden ayrılmıyorzda.Ne olur bana yardım edin çok kötüyüm.Bana psikolog yardımı demeyin kaldığım ülkedeki dili tam net anlamıyorum yani anlatamacam derdimi size yazdım lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Bırakmaz her türlü çirkinliği yapar gizli götüremem şikayetle tutuklatırÇocuklarını da al bırakma.Ailenin yanında yeniden kur hayatını çocuklarınla.
Evet çok haklısınız bişeyler yapmam lazımValla adam kendinden soğutmak için ne gerekiyorsa yapmış zaten. Şu durumda bile boşanmıyorsan biz ne desek boş.
Kızlar ben eşimle kötü bir dönem geçirdim.Ne diye sorarsanız bir önceki konumda anlattım biraz.Neyse şimdi eşimle ne iyiyiz ne de çok kötüyüz.Konuşmuyoruz mecbur olmadıkça.Üzüldüğümü biliyor ama hiç umursamıyor.Hala iki yabancıyız.Ve hala benden para saklıyor hemde arabasında.Eve cebini boşaltıp geliyor arabasında gizli gözde saklıyor paralarını.Ben isteyince gerile gerile veriyor tabii.Ama benim çokkk zoruma gidiyor sanki hırsızmışım gibi aşağlanmış hissediyorum.Boşanmayı çok düşündüm ama yapamadım.Bana bu adamdan yüreğimi soğutma taktikleri verin ne olursunuz.Sizi görmeyen merak etmeyen ilgilenmeyen bir adamdan nasıl soğursunuz.Evet biliyorum terk etmek lazım ama bunu ne o nede ben yapıyoruz.Ben sevdiğimden o ise bu saatten sonra düzen bozmaktan belkide verdiğim rahatlığı kaybetmek istemediğinden ayrılmıyorzda.Ne olur bana yardım edin çok kötüyüm.Bana psikolog yardımı demeyin kaldığım ülkedeki dili tam net anlamıyorum yani anlatamacam derdimi size yazdım lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Yurt dışında nerdesiniz acaba?Ailem Türkiye de evet zaten tek çare bu gitmem lazım ama çocuklarımı görmeden nasıl yaşarım ki ben bunuda yapamam.Galiba sorun bende haklısınız ne diyebilirim ki tesekkkürler
Dil ogrenmek yetenek,istek,iyi bir okula gitmek ve surekli o dili konusma ortaminda olup piratik yapmakla ogreniliyor. Belki konu sahibinin boyle bir imkani olmamistir. Evet birde ogrenmek istemeyenler var o baska. Yurtdisinda yasayan biri olarak tecrubeyle soyluyorum.Ben anlamıyorum 10 sene yurt dışında kalıp nasıl dili sular seller gibi öğrenemiyorsunuz? Ben buna çok kızıyorum gerçekten çok kızıyorum!!
TeşekkürlerO ulkede psikolojik yardim alamiyorsaniz bile online yardimci olabilecek insanlar var buradan. Daha once hic denediniz mi bilmiyorum ama onermek istedim