- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.313
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyelim yanlış oldu
Siz boyle ucuz bir insanla muhatap olmaya devam edecek misiniz ?
İlk gunden boyle bisey yapmasi cok iyi olmus ne oldugunu gormussun
Kilo bir sorun veya kusur değil öncelikle bunu bilmeni isterim şöyle düşün sen kalbini tertemiz açmışken o sana kötü kalbiyle bakmış kusur olan bu iki aylık bir diyet ile düştük gibi olursun üzüldüğüne değmez tatlımDun bir arkadasim araciligiyla biriyle gorustum. Gorucu usulu oldu.
Bulustuk sohbet ettik guzel ve normal gecti. Numaralarimizi aldik. Dun aksam mesaj geldi ondan. Resim gondermis
Resimde cok asiri kilolu kadin altinda da, buna benziyodu lan. Cok korktum
Yanina da bir suru gulucuk koymus Arkadasina atacagi mesaji bana atti. Sonradan ozurler diledi, saka yaptim alinmadn dmi diyerek durumu toparlamaya calisti kendince.
Kendimi igrenc hissediyorum. Arkadasim dedigim insana da ayri kirginim. Kendisini de severdim, cok iyi bi kizdi gozumde.
Ona da soyledim. O saka yapmistir vs vs ayni seyleri dedi kisacasi.
Gururum kirildi , cok uzgunum. Benim neyime bulusmak. Dun butun gece agladim.
Not: 165 boyunda 70 kiloyum.
Kizlar waptan bana guzel bir gundu tesekkur ederim gbi bisey demisti ben de tesekkur ettim. Hissediyorum eminim hatta yanlislikla gonderdigine.
Kilo bir sorun veya kusur değil öncelikle bunu bilmeni isterim şöyle düşün sen kalbini tertemiz açmışken o sana kötü kalbiyle bakmış kusur olan bu iki aylık bir diyet ile düştük gibi olursun üzüldüğüne değmez tatlım
Günaydın.. Bu senin için bir şans olmuş bence, adamın karakterini (pardon, karaktersizligini) ilk başta öğrenip, ilerlemeden,seni daha çok üzmeden bitirmis oldun. Allah ayağına dolastırmis, inşallah sana yaşattığını o da yaşar misli misli..
Özgüvensiz olma sakına öyle insanlar tanıyorum ki 90 kilo ile hava o biçim neden çünkü kilo bence bir özgüven eksikliği olmasın sen kendini şayet böyle görürsen herkes zamanı gelince buradan vurmaya çalışır sen öyle mutlu olduğunu ve bir eksikliğinin olmadığını düşün bende dişleri mi sıkıntı yapardım tel taktırdım düzeldi hiçbir şeyin çözümü YOk değilCok tesekkur ederim. Kusur olan onun karaktersizligi. Beni zayif karnimdan vurdu bu konuda ozguvensizim.
O yuzden cok kirildim yoksa adamin ne kadar kotu oldugunu daha o dakka anladim. Anlamamak mumkun mu.
Iyi ki olmus da ortaya cikmis. Cok tesekkur ederim.