Gururum kirildi...

Ya densiz böyle birinin yaptığına nasıl üzüldünüz.Allaha şükredin sevgili kulu olmalısınız ki adamın gerek yüzünü görmüşsünüz.Bir insan nasıl böylesi sığ olabilir Allah kurtarmış.

Diyetle ve sporla verebileceğin kilolar için seninle böyle dalga geçen daha doğrusu arkadan atıp tutan bir adam için çokta üzülme bence.Umrunda olmasın.Zararın neresinden dönersen kardır.İlerde evlendiğini düşün ve trafik kazası geçirdiğini düşün,yüzünün de kaza da kötü hale geldiğini düşün,adam koşarak uzaklaşır.O zaman yalnız kalacağına şimdiden şutla en iyisi.
Ve sağlığın için kesinlikle spor diyet yap.
Benimde arkadaşım tiroid hastası.yavaş çalışıyor.fakat kafaya taktı.diyetisyene gitti.2 aydır da diyetini uyguluyor .sabredersen sonucunda başarıya ulaşırsın

Ya yanlışlıkla gonderse ne, direkt gonderse ne? Hangisi biribirinden daha kötü ya da iyi ki? Cok ikiyüzlü ve asagilik biriymis. Keske bir sey deseydiniz. Beğenmiyorsan ısınamadım dersin olur biter. Arkanizdan dalga gecmeye çalışmış resmen. Ay ne kadar igrenc insanlar var ya hayret bisey.
Siz hiç uzulmeyin lutfen. Aglamayin da. Kilo verilir de karakter kazanilir mi? Les gibi biri yuzunden akan gozyaslariniza yazik.:anne:

Kıyamam sana ben canım. Böyle seyler acıtır ben kilolu bir insan olduğum icin ( ki sen kilolu değilsin balık etlisin) benimde basıma geldi böyle seyler bir an acitir sonra geçer hiç takma.

Çok şanslısın..Çünkü öküzlüğünü ilk günden belli etmiş ne de güzel olmuş.. Ayrıca herkes 90-60-90 olmak zorunda mı? Hiç üzülme... Kilolu falan değilsin.. Öyle ağır diyetlere girme.. Allah karşına öyle birini çıkarır ki senin o taktığın kilonu gözü görmez... Öteki öküz de fizik olarak idealindeki birini bulur da hayrını göremez emin ol... Üzülme..

Tatlım benim eşime ablası beni gösterdiğinde bu ne yaa bilmiyor musun zayıf sevdiğimi, bu resmen balina demiş :bicak: Evet baya baya bunu demiş. Uzun bir süre de buluşamadık bu yüzden. Sonra ablası hakkımı helal etmem bir kere görmezden diyince, zar zor aylar sonra buluştuk. 165 boy 81 kiloydum, şimdi daha kiloyum. Bir de yaşımı yalan söylemişler, 25 demişler 30 idim, duyunca şok oldu. Neyse eşim 3 yıl peşimden koştu, zar zor evet dedim ben ona, söylediği şey; uzaktan gelirken resimden de iri, ne yapsam da kalksam demiş, oturdun merhaba dedin, ben ne yapsam da bununla evlensem demiş. 3 yıl sonra söz taktım öyle böyle koşmadı peşimden.. yani kilo boy faso fiso..Bir vurulmaya bakıyor!! Şimdi de ye tosunum ye diyip işten gelirken bir sürü abur cubur alıyor:eek:

Yillar önce en yakin arkadasim bir baskasina beni cekistirirken yazdigi mesaji telefonu bozuk oldugu icin butun rehberine yollamisti ve tabi ki banada:işsiz: onu hatirladim...

Uzulmeyin terbiyesizin , densizin tekiymis.. Gercek yuzunu de Allah hemen ortaya cikarmis.. Kendinizle barisik olun o kaybeder.. Kilolu da degilsiniz ayrica.

Diyelim yanlış oldu
Siz boyle ucuz bir insanla muhatap olmaya devam edecek misiniz ?

Diyelim yanlış oldu
Siz boyle ucuz bir insanla muhatap olmaya devam edecek misiniz ?

Cok sasiriyorum. Ben mi ifade edemedim insanlara. Insanlar mi anlamiyor.

Her ikisi de igrenc. Yanlislikla atmasi da bilerek atmasi kadar tiksindirici.hatta daha fazla bana gore. Beni ortaminda dalga konusu etmis. Siz bana hala gelip yanlislikla olsa konusur musunuz demissiniz. Ben onu ozellikle belirttim ki kendi ortaminda beni alay konusu ypacak kadar cirkin. Bunu anlayin diye.
Diger yorumlarimda da ifade ettim tekrar anlattim. Umarim anlatabilmisimdir. Bunu anlatmak bile yeterince tuhaf. bana bunu yapanla konusmayacagimi anlatiyorum.
Sorunuzu bile garipsedim kaldi ki konusmak ne demek. Cok cirkin cokn terbiyesiz bir hareket.

Son düzenleme:
Bana konusacak misin diyen arkadaslarim. Asla. Ne demek konusmak.
O adam icin uzulme diyen arkadaslarim o adam icin uzulmedim. Onunla konusmayacagim diye de uzulmedim hatta boyle bir seye sevindim olayin sokunu atlattiktan sonra.
Sadece cok incindim ilk duydugumda insanlarin bu kadar cirkinlesmelerine cok uzuldum. Kilom konusunda hassasiyetim olunca uzuntum katlandi. Beni anlayanlara cok tesekkur ederim.

Yanlis gondermesiyle direkt gondermesi de igrenc.Burada sana oyle bilerek gondermistir diyenler cikti o yuzden yanlislikla oldugunu belirttim. Ki daha igrenc. Bana gore bi nevi onun yaptigini kucultmek onun bana bilerek gondermesini kabul etmek. Baska ortamlarda benim kilomla dalga gecmesini goz ardi etmemeniz icin yanlislikla oldugunu belirttim. Yoksa karaktersizlik her iki durum icin de ayni.

Dun bir arkadasim araciligiyla biriyle gorustum. Gorucu usulu oldu.
Bulustuk sohbet ettik guzel ve normal gecti. Numaralarimizi aldik. Dun aksam mesaj geldi ondan. Resim gondermis
Resimde cok asiri kilolu kadin altinda da, buna benziyodu lan. Cok korktum
Yanina da bir suru gulucuk koymus Arkadasina atacagi mesaji bana atti. Sonradan ozurler diledi, saka yaptim alinmadn dmi diyerek durumu toparlamaya calisti kendince.
Kendimi igrenc hissediyorum. Arkadasim dedigim insana da ayri kirginim. Kendisini de severdim, cok iyi bi kizdi gozumde.
Ona da soyledim. O saka yapmistir vs vs ayni seyleri dedi kisacasi.

Gururum kirildi , cok uzgunum. Benim neyime bulusmak. Dun butun gece agladim.

Not: 165 boyunda 70 kiloyum.

Kizlar waptan bana guzel bir gundu tesekkur ederim gbi bisey demisti ben de tesekkur ettim. Hissediyorum eminim hatta yanlislikla gonderdigine.
Kilo bir sorun veya kusur değil öncelikle bunu bilmeni isterim şöyle düşün sen kalbini tertemiz açmışken o sana kötü kalbiyle bakmış kusur olan bu iki aylık bir diyet ile düştük gibi olursun üzüldüğüne değmez tatlım

Kilo bir sorun veya kusur değil öncelikle bunu bilmeni isterim şöyle düşün sen kalbini tertemiz açmışken o sana kötü kalbiyle bakmış kusur olan bu iki aylık bir diyet ile düştük gibi olursun üzüldüğüne değmez tatlım

Cok tesekkur ederim. Kusur olan onun karaktersizligi. Beni zayif karnimdan vurdu bu konuda ozguvensizim. :(
O yuzden cok kirildim yoksa adamin ne kadar kotu oldugunu daha o dakka anladim. Anlamamak mumkun mu.
Iyi ki olmus da ortaya cikmis. Cok tesekkur ederim.

Günaydın.. Bu senin için bir şans olmuş bence, adamın karakterini (pardon, karaktersizligini) ilk başta öğrenip, ilerlemeden,seni daha çok üzmeden bitirmis oldun. Allah ayağına dolastırmis, inşallah sana yaşattığını o da yaşar misli misli..

Günaydın.. Bu senin için bir şans olmuş bence, adamın karakterini (pardon, karaktersizligini) ilk başta öğrenip, ilerlemeden,seni daha çok üzmeden bitirmis oldun. Allah ayağına dolastırmis, inşallah sana yaşattığını o da yaşar misli misli..

Gunaydin. Ya bana onu atmasaydi,Iyi ki atti da gercek yuzunu gormus oldum.
Amin insallah yasar ve bi daha kimseye yapamaz bu pisligi.
Cok tesekkur ederim.

Cok tesekkur ederim. Kusur olan onun karaktersizligi. Beni zayif karnimdan vurdu bu konuda ozguvensizim. :KK43:
O yuzden cok kirildim yoksa adamin ne kadar kotu oldugunu daha o dakka anladim. Anlamamak mumkun mu.
Iyi ki olmus da ortaya cikmis. Cok tesekkur ederim.
Özgüvensiz olma sakına öyle insanlar tanıyorum ki 90 kilo ile hava o biçim neden çünkü kilo bence bir özgüven eksikliği olmasın sen kendini şayet böyle görürsen herkes zamanı gelince buradan vurmaya çalışır sen öyle mutlu olduğunu ve bir eksikliğinin olmadığını düşün bende dişleri mi sıkıntı yapardım tel taktırdım düzeldi hiçbir şeyin çözümü YOk değil

Back
X