Gururum kırıldı

kubra91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
2.281
8
158
6 yıllık bi ilşkm var, aileler akrabalar cümle alem biliyo ailelerde birbne cok yakın nişanlı gibiyz desem yeridir çok şey yaşadık çok şey paylaştık,çok sevdik,ilk aşktık, herşeyn ilkni birbrmzle yaşadık ilk birbrimizi sevdik biz. şu an çok kötüyüm hızlı hızlı geçmek istiyorum, o çok sinirlidir bana vurduğuda oldu sonra çok üzüldü çok ağladı , çpk küfür etti yalvardım yapma dayanamıyorum diye hakaretler deseniz o biçim... 21 yaşındayım. askere gitti kısa dönem ve düzelcegine dair söz verdi mayısta geldi iyidik ama korktuğum oldu ilk ciddi kavgada patladı öyle ağır konuştuki ayrıldığımızı aileme açıkladım gururumu kırdı çünkü, bunu yapamıcamı düşünüyodu, biliyorum beni çok sevdiğini ve sonradan çok üzülceni ama gururumu kırdı, belki bu küçük bi sorun ama ben dedmki bi kişi olsun onla evleniyim ona göre yaşadım yani hayatımı verdm kolay değil işte, herşey az önce oldu, onu bensiz beni onsuz düşünemiyorum, yardım edin geçicekmi dayanamıyorum nefes alamıyorum çok canım acıyo

6 yıllık bi ilşkm var, aileler akrabalar cümle alem biliyo ailelerde birbne cok yakın nişanlı gibiyz desem yeridir çok şey yaşadık çok şey paylaştık,çok sevdik,ilk aşktık, herşeyn ilkni birbrmzle yaşadık ilk birbrimizi sevdik biz. şu an çok kötüyüm hızlı hızlı geçmek istiyorum, o çok sinirlidir bana vurduğuda oldu sonra çok üzüldü çok ağladı , çpk küfür etti yalvardım yapma dayanamıyorum diye hakaretler deseniz o biçim... 21 yaşındayım. askere gitti kısa dönem ve düzelcegine dair söz verdi mayısta geldi iyidik ama korktuğum oldu ilk ciddi kavgada patladı öyle ağır konuştuki ayrıldığımızı aileme açıkladım gururumu kırdı çünkü, bunu yapamıcamı düşünüyodu, biliyorum beni çok sevdiğini ve sonradan çok üzülceni ama gururumu kırdı, belki bu küçük bi sorun ama ben dedmki bi kişi olsun onla evleniyim ona göre yaşadım yani hayatımı verdm kolay değil işte, herşey az önce oldu, onu bensiz beni onsuz düşünemiyorum, yardım edin geçicekmi dayanamıyorum nefes alamıyorum çok canım acıyo

Aşk falan değil bu!!!!
Sadece hastalık!
Normal olan hiç bir insan dayak yediği,hakaret,küfür işittiği kişiyi sevemez.
Ailen seni tedavi ettirsin.

Aşk falan değil bu!!!!
Sadece hastalık!
Normal olan hiç bir insan dayak yediği,hakaret,küfür işittiği kişiyi sevemez.
Ailen seni tedavi ettirsin.

belkide dediğin gibidr hastalıktır bilmiyorum
bende senin gibi düşünürdüm insan küfür ettiği vurduğu insanla olurmu diye
ama sonradan farklı oldu işte, bilmiyorum ya

kubra cnm bence umrunda olmasın dıycem sana ne okadar burda soz solesmde belkı tesırı olmuycak cunku 6 sene bır ılıskı yasamıssın ben 2 sene yasadıgım halde ayrıldık ve onu hala dusunuyoken sen nasıl bırakablıceksın bılmıyoum ama degmıycegını bır erkek ıcın bılıyorm cnm :ssenın aklındakı ne yapmak ıstedıgın ? bır onu sorsm snaa

kubra cnm bence umrunda olmasın dıycem sana ne okadar burda soz solesmde belkı tesırı olmuycak cunku 6 sene bır ılıskı yasamıssın ben 2 sene yasadıgım halde ayrıldık ve onu hala dusunuyoken sen nasıl bırakablıceksın bılmıyoum ama degmıycegını bır erkek ıcın bılıyorm cnm :ssenın aklındakı ne yapmak ıstedıgın ? bır onu sorsm snaa

yorum yaptığın için çok teşekkür ederim gercekten cok ihtiyacım vardı, ben böyle olsun istemedm sonuçta evliliğe yürüyoduk kolay değil işte seneye okulum bticekti en fazla 2 seneye nişan yapılırdı çünkü herkez bu gözle bakıodu artık bizde bunun konuşmalarını yapıoduk, ya ben çok seviyorum ama gururum çok kırıldı bu yüzden aileme açıkladım ayrıldık die, kafam allak bullak, canım çok acıyor nasıl nefes alıcam bilmiyorum

ya bizimki ilşkiden öteydi biz aynı apartmanda oturuyoruz herşeyi beraber yaşadık beraber paylaştık çok yakın olduk sevgiliden öte, nasıl böyle oldu ya şaşkınım ve ne hissetceğimi bilmiyorum

yerimde başkası olsa derimki ne üzülüyosun kızım bi erkek için baksana nasıl üzmüş seni boşver gitsn hak ettgni bulmuş senin gururun yokmu küfrü hakareti yutuyosun derim... ama gel gelelim kendme gelince kalbme bişey saplanıyo sanki

canım seni anlıyorum sevmişsin 6 yıl var arada. ama sakın sakın dönme ona. niye dersen daha evlenmeden döven bir erkekten hayır gelmez. evlenince sana kim bilir ne yapacak.
dayak ve aldatmada pişmanlık falan kabul edilemez çünkü bak çevrene yapan mutlaka tekrar yapıyor...

canm alışkanlıktn sebep baglılıgınız bırde aynı apartmandaymıssınız ya ıste hem o daha zor hemde daha guzl bır durum sole bır soz varya gozden uzak olan gonulden de ırak olur bu dogru bır soz bende unıdeykn beraberdm ve ssuann unı bıttı bıttıkten sonra ancak 3 ay surebıldı ılıskımız sonrası gelmedı ıste ...o yuzdn hem dezavantaj senın ıcın hemde avantaj suan avantajlı degılsın hersyın yoluna gırebılmesı ıcın bence senın aılen yada onun aılesıne durumu acıp yanı kım yardım edebılıcekse sıze karsılıklı konusmanız en dogrusu olur kendı kendıne karar aldıgın ıcın belkıde mutsuzzsun suan ama sevdıgınde ayıp etmıs dogrusu :S eger sevıyosn bence bu gorusmeyı bır buyugunle ayarla derm ıycene enıne boyuna konusun derım kaybetmek zor ama kaybettıgınde kabullenmesı dahada zor cunku bırde herzmn yuzyuze geldıgın kısıyle ama evlendıgınde sorun yasıycagını dusunuyosan cunku burdan bole gozukuyo ne olur kendını heba etme bır erkek ıcın omur boyu hayatını zından etme :S

direk kesin bitti gözüyle bakmışsın hiç mi düzelme umudu yok?
ayrıca 6 yıllık ilişki ve ilk aşkın sakın gözünün kör olmasına izin verme aşk,sevgi vs evlendikten sonra bunlardan daha öte birşeylerin olması lazım aranızda ileride aynı eve girdiğinizde şiddet,küfür vs olabileceği olasılıklarını düşün ve bu yüzden evliliğine bitiren bir sürü insan görüyoruz
21 yaşındayım yazmışsınn sevgilin kaç yaşında onunda mı ilk aşkı, erkekler biz bayanlar gibi değil sanırım bizler ilk aşkımızla ilk elimizi tutanla ilk öptüğüzle hayatımızı birleştirelim ve sonlandıralım istiyoruz ama onlar bir süre sonra sıkılabiliyorlar herkes bir değil tabiki
benimde 5 yıllık ilişkimi erkek arkadaşım bir sıkıldım la bitirdi. Çok zor günler geçirdim ama asla barışalım dön demedim sonra kendi döndü tıpış tıpış sonra yine olmadı. Sen sevginden eminsen eğer onun sevgisini ölç bakalım gerçekten sevgimi besliyor yoksa yılların verdiği alışkanlık mı... Herşeyin hayırlısı olsun eğer gerçkten bittiyse düzelme umudu yoksa kötü taraflarını düşün ve ondan soğutmaya çalış kendini...

canm alışkanlıktn sebep baglılıgınız bırde aynı apartmandaymıssınız ya ıste hem o daha zor hemde daha guzl bır durum sole bır soz varya gozden uzak olan gonulden de ırak olur bu dogru bır soz bende unıdeykn beraberdm ve ssuann unı bıttı bıttıkten sonra ancak 3 ay surebıldı ılıskımız sonrası gelmedı ıste ...o yuzdn hem dezavantaj senın ıcın hemde avantaj suan avantajlı degılsın hersyın yoluna gırebılmesı ıcın bence senın aılen yada onun aılesıne durumu acıp yanı kım yardım edebılıcekse sıze karsılıklı konusmanız en dogrusu olur kendı kendıne karar aldıgın ıcın belkıde mutsuzzsun suan ama sevdıgınde ayıp etmıs dogrusu :S eger sevıyosn bence bu gorusmeyı bır buyugunle ayarla derm ıycene enıne boyuna konusun derım kaybetmek zor ama kaybettıgınde kabullenmesı dahada zor cunku bırde herzmn yuzyuze geldıgın kısıyle ama evlendıgınde sorun yasıycagını dusunuyosan cunku burdan bole gozukuyo ne olur kendını heba etme bır erkek ıcın omur boyu hayatını zından etme :S

o kadar güzel konuşmusunki beni anladığın için çok teşekkür ederm, biz aynı apartmandayz ama hep özledk birbirimizi okulu için başka şehirdeydi bekledk birbrimiz hep o geldi ben gittim ayrı kalmadık. ve dedğin gibi evlilikten zaten korkan bi insandım o beni iyice soğuttu ve bunu onunla konuştum bana söz verdi bunu beraber aşıcaz görürsün seni hiç üzmicem sonuç ortada sudan çıkmış balık gibiyim

evet kendı basıına gelınce ınsanın farklı oluyo tabi ama kalbıne soz geçirmen gerekiyo bence bu durumda dayak ve kufur oldugu ıcın cnm ::S ama bır yolunuda bulabılıcegını dusunuyosan demende dedıgım gıbı bır dene derm herkesın 1 sansa ıhtıyacı vardır sen o sansı vermısın askere gıtmeden once ama tekrarlamıs bır kere daha verebılırsn ama ıyı dusun !

direk kesin bitti gözüyle bakmışsın hiç mi düzelme umudu yok?
ayrıca 6 yıllık ilişki ve ilk aşkın sakın gözünün kör olmasına izin verme aşk,sevgi vs evlendikten sonra bunlardan daha öte birşeylerin olması lazım aranızda ileride aynı eve girdiğinizde şiddet,küfür vs olabileceği olasılıklarını düşün ve bu yüzden evliliğine bitiren bir sürü insan görüyoruz
21 yaşındayım yazmışsınn sevgilin kaç yaşında onunda mı ilk aşkı, erkekler biz bayanlar gibi değil sanırım bizler ilk aşkımızla ilk elimizi tutanla ilk öptüğüzle hayatımızı birleştirelim ve sonlandıralım istiyoruz ama onlar bir süre sonra sıkılabiliyorlar herkes bir değil tabiki
benimde 5 yıllık ilişkimi erkek arkadaşım bir sıkıldım la bitirdi. Çok zor günler geçirdim ama asla barışalım dön demedim sonra kendi döndü tıpış tıpış sonra yine olmadı. Sen sevginden eminsen eğer onun sevgisini ölç bakalım gerçekten sevgimi besliyor yoksa yılların verdiği alışkanlık mı... Herşeyin hayırlısı olsun eğer gerçkten bittiyse düzelme umudu yoksa kötü taraflarını düşün ve ondan soğutmaya çalış kendini...

ikimiznde ilkti canım, bende senin gibi düşünüyorum bide gururum çok kırılduğı için bitrdim belki erken davrandım ama öyle sinirlendmki gururumu çok kırdı gözüm karardı işte... ya o çok farklıydı ayrı zamanlarımızda bile 3ncü bi kişiyi sokmadı arkadaşları bile der çok sadık diye, ama işte bu küfür hakaret ve vurma ilerisi için benim gözümü çok korkutuyo gözümü karartıp evlenemem

kızlar hastaneye gidicem bir buçukta randevum var hazırlanmam gerek geldğimde tek tek cevap yazıcam herkeze, çok teşekkür ederim yazdıklarınızı okumak yalnz olmadığımı hissettirdi, biliyorum insanların daha ciddi sorunları var ama buda benim hayatımı etkiliyo sıradan bi ilişki değildiki... çok teşekkür ederm size geldğimde yazıcam

ikimiznde ilkti canım, bende senin gibi düşünüyorum bide gururum çok kırılduğı için bitrdim belki erken davrandım ama öyle sinirlendmki gururumu çok kırdı gözüm karardı işte... ya o çok farklıydı ayrı zamanlarımızda bile 3ncü bi kişiyi sokmadı arkadaşları bile der çok sadık diye, ama işte bu küfür hakaret ve vurma ilerisi için benim gözümü çok korkutuyo gözümü karartıp evlenemem

gözünün korkması lazım sanırım seni elde bir nasılsa bırakamaz duygusuna kapıldıysa o korkuyu yaşatman lazımmış. Nişan için okulun bitmesi gerekli 2 yıl sonra falan demişsin gözünü korkutup düzelmeler varmı diye izleyebiliirsin, birde askenden yeni gelmiş tabiki sana hakaret etmesini gerektirmez içinde bulunduğu psikoloji ama burnunu sürtüp belki bir şans daha verebilrsin...tabi bun u haketmek için peşinden koşma kapasitesişne bağlı...

o kadar güzel konuşmusunki beni anladığın için çok teşekkür ederm, biz aynı apartmandayz ama hep özledk birbirimizi okulu için başka şehirdeydi bekledk birbrimiz hep o geldi ben gittim ayrı kalmadık. ve dedğin gibi evlilikten zaten korkan bi insandım o beni iyice soğuttu ve bunu onunla konuştum bana söz verdi bunu beraber aşıcaz görürsün seni hiç üzmicem sonuç ortada sudan çıkmış balık gibiyim

BK GUZL SEYLERI HATIRLAYINCA INSAN NASIL MUTLU OLUYO DIMI ? BEKLEDIK DIYOSN IKINCI BI KISIYI SOKMADIK ARAMIZA HIC DIYOSN,O GELDI BEN GGITTIM,BEN GITTI BEN GELDIM DIYEBILIYOSN BUNLARI HATIRLAMAK COK GUZL AYNI APARTMANDA OLMASAMDA BENDE YASADIM AYNI SEYLERI AMA BAZEN OLMUYOSA OLMUYO ISTE NASIL BU IYI GUZL ANILARINI HATIRLIYABILIYSN SADECE SUANLIK ONLARI HATIRLAMAN,EVLENDIGINDE CUNKU HERSY COK DEGISICEK BIR KERE SORUMLULUK ALDIGINDA O GUZL ANILARI HATIRLAYIP SORGULUYCAKSIN CANM NEDEN ESKISI GIIBI OLAMIYORUZ DIYE.BIRDE DİCEKSINKI ZATN SEN BANA KUFUR ETTIN,DAYAK ATTIN BN BOLE OLUCAGINI SENIN DEGISEMIYCEGINI BILIYORUM AMA SEVDIM SENI DICEKSN BUNU HAKETMEDIM AMA BU BOLE DEVAM EDICEK CUNKU HAYAT SARTLARI ZORLUYCAK INSANI KOTU OLMASI ICIN MUCADELE GIRINCE ARAYA SENI BILE GORMUYCEK BAZEN GOZU EVLILIKTE KUMAR ISTE KUMAR KIM MUTLUKI ZATN BU DEVIRDI ONUDA BILMIORM :s

Dogru yoldasın. unutucaksın . 4 yıllık ılışkım bıttı bu sebeplerden dolayı sımdı çook mutluyum ayrılalı 1 yıl oldu ve ben 9 aydır baskasıyla çıkıyorum el ustundeyım .
Geri dönme

benimde uzan süren bir ilişkim vardı.bana bikaç defa vurdu sonrada ağladı özür diledi.ben hemen affettim tabi.yeri geldi hakaretteetti ben ine affettim.2yıl oldu ayrldk benim hayatımda başka birisi var ve gerçekten bana değer veriyor.seni anlıyorum çok zor bir de aynı apartmandasınız falan daha da güçleşir ama daha şimdiden böyle vuran insan hakaret eden insan evlenince neler yaşar.şimdi herşey taze onun gibi kimseyi sevemiyeceğini başka birinin olamıyacağını düşünüyosundur ama öyle olmuyor.belki bu süreç uzun sürecek ama elbet geçecek .dönme derim çünkü bu ilişkide saygı kalmamış.

Back
X