Gururum kırıldı

aynen canım dedğin gibi bugün annemde aynı şeyi söyledi, barışcaksanda burnunu sürttür dedi, bütün gün mesaj attı üzüldüğünün farkındayım ve ayrılmama çok şaşırdı

zaten evliliği bi kabus olarak görüyodum artık iyice soğuttu beni, evlilik ne kadar uzak o kadar iyi, gerçi o kafaya koymuştu evlenicez die ama dedm yani bi insan hem bu kadar hakaret edip hemde nasıl bu benm evlenceğim insan der, küfüre hakarete gelemiyorum seni bırakmam ama bunları yaparsan gözüm görmez dedm dedğimde oldu, sabahki kadar kötü değilim

kafamın içinde dönenleri sen yazıya dökmüşsün... birde o kadar emek verdikki çok koyuyo ya şu an

bılmıyorum yazılanları ne kadar dıkkate alıp uygularsın..
fakat ben yınede yazacagım..
dayak başladımı bırkez..
hele bırde ardı geldıyse ıkıncı kez..
devamınında gelecegını unutma sakın..
oyle yurumuyor hayat, kuru bır sevdayla..
herşeyıyle seveceksın,seveceksen eger..
adam gıbı adam olacaksın..
kızdıgında kendını frenleyemıyorsan eger..
sorun sendedır karşındakınde degıl..
once kendını ınsan et..
sonra karşındakıne yardım et..
yapamıyorsanız eger..
ya yardım alırsınız yada bıtırırsınız..
hataların ardına sıgınıp aglayarak..
evlılık yurumez..
yuruturuz dıyorsanız..
secım sızın demekten başka bırşey gelmez elımızden..

gecmıs olsn cnm tekrardn! keşke hersy bı anda yoluna gırse senın ıcın bırtanm! hersyın hayırlısı olsn.bır an once karar verırsın ne yapıck olucagına cnm

gecmıs olsn cnm tekrardn! keşke hersy bı anda yoluna gırse senın ıcın bırtanm! hersyın hayırlısı olsn.bır an once karar verırsın ne yapıck olucagına cnm

güzel düşüncelerin için çok sağol canım , barışmıcam zaman geçsin ne olucaksa olur zamana bırakmak en iyisi ama bugünden sonra nasıl ikna olurum bilmiyorum :S

güzel düşüncelerin için çok sağol canım , barışmıcam zaman geçsin ne olucaksa olur zamana bırakmak en iyisi ama bugünden sonra nasıl ikna olurum bilmiyorum :S

en iyisini yaparsın cnm bencede barışma derm umarım hislerine engel olabilrsin umarım yenik düşmezsin umarımmm

ilerde daha çok ağlıcama şimdi ağlarım, mantığın baskın çıkması en iyisi belkide, o yaptı o kaybetti beni şimdi düzeltebilcekse düzeltsn ne diyim aşktan gözü kör olmuş herşeyi yutan bi kız olmak istemyorum ilerde pişman olmak istemiyorum

cnmm 6 yıllık bir alışkanlık öyle pat diye bitecek sanma bekleyeceksin.... zaman herşeyin ilacı ama hemen geçmesini bekleme

cnmm ayrıca sevgi değil bence bu artık sen herşeyi onla yaşamaya alıştığın için herşeyin sonunda onu düşündüğün için alışkanlık olmuş bence sadece :26::26::26:
cnm en iyisi yapmışın emin ol !!! dayak küfür bu böyle gitmez elbet biryerde patlayacaktı dahada ilerlemeden anlaman ve bitirmen gerçekten çok iyi olmuş inan bana öyle pat diye olmuyor zaten daha çok nefesin kalacak ileride nefessiz kalmaktansa nefesinin kesilip yeniden gelmesi inan senin için en iyisi
herşey gönlünce olsun..... ama dönme sakın

alışkanlık değil sevgim yernde bunu biliyorum hatta eminim, ama işte vurmak küfür hakaret orda donup kalıyorum ki bunlara rağmen devam etseydim kendmden şüphe ederdim kendime saygım kalmazdı, ya bide artık evliliğe ramak kalmıştı üstnde konuşulduğu oluyodu hayat ne tuhaf ya en kötü günüm bu olsun buna şükür ediyorum yinede

Eğer siz çok değersiz biriyseniz, bu dünyada öylesine yaşıyorsanız, bir amacınız v.s yoksa devam edin ilişkinize.

Bunun aksiyse düşünceniz ne olursa olsun onu bir daha almayın hayatınıza.Daha nişanlı sayılırken sizlere bunu yapan adam evlendikten sonra neler yapar aklınız bile almaz.

Sakın düzeleceğim demesine aldırmayın, ağlamasına hiç aldırmayın (ağlayan erkekleri sevmiyorum, hep zayıf oluyorlar ve çok çektiriyorlar) çünkü yalan söylüyordur.

Size bunu bir saniye bile yaşatmasına izin vermeyin..
Ailenize anlatın bakalım size vurup küfür ettiğini, ne diyecekler ? !!

Tabiki geçecek bu acınız.Bu zihin oyunları, boşluktan kaynaklanan sevgi cümleleri hepsi geçecek.

Kendinize hangi hayatı layık gördüğünüzle ilgili birazda çabuk ayağa kalkmanız.
Önce siz değer vereceksiniz kendinize.
Sizin kendinize verdiğiniz değer kadar değer görürsünüz.

Son düzenleme:

çok çok çok teşekkür ederim okudukça güç buluyorum herşeyden önce ben önemliyim eğer göz yumarsam kendime saygımı kaybederim, bu sürecin çok sancılı geçicegni biliyorum daha üzülcemi ağlıcamıda biliyorum nasıl geçiçeği hakkındada hiç bi fikrim yok zaman sadece zaman

Erken mi?

Bu ilk şiddeti değil ki, öyle bile olsa "Olaylar bu noktaya gelmeden neden bana vurana kadar bekledim, ilk yanlışında yol verseydim bana el kaldıramazdı" diyerek geç kaldığınıza pişman olmalıydınız...

Sadık... Sevdiğini iddia ettiği kişiye sözlü-fiili şiddet uygulayan adam sadık olsa ne olacak? Bu sadakat daha kötü değil mi? "Başkasına küfretmeyeceğim, başkasına vurmayacağım, hayatım boyunca hırsımı senden alacağım" yemini mi bu? Kadına şiddetin dozunu ayarlayamayarak karısını öldüren adamların içinde de vardır sadık olanlar hatta çoğu "Ya benimsin ya toprağın" mantığındadırlar, eşleri ilk aşklarıdır ama bu sonucu değiştiriyor mu?

pişman oldu bile ben bu kadar kırıldıktan sonra.............

Buna salt pişmanlık demek eksik olur... Daha çok iç hesaplaşma gibi... "Ne yaparsam yapayım benden vazgeçmezdi, daha evvel de hırpaladım ben bu kızı ne oldu da benim gibi harika birinden ayrılacağını söyledi, hayret" tarzında şişirdiğiniz egosunun yan etkileri gibi görünüyor... Terk edilen erkeklerin çırpınışı aşk ve pişmanlıktan ziyade vazgeçilmezliklerine vurulan darbenin acısıdır...

Yazdıklarınızı okurken düşündüm... Ben, arkadaşlarım, bu forumdaki birçok kullanıcı... Şiddet görmedik ilişkilerimizde... Bu bizim harika insanlar olmamızdan mı ileri geliyor? Hayır... Belki içimizde sizden daha kötü kalpli, daha aksi, daha huysuz, daha çekilmez olanlarımız var... Buna rağmen şiddet görmememiz size haksızlık değil mi?

Galiba bu adaletsizliği ortadan kaldırmanın tek yolu var... Dua edelim, bizim sizin kadar gözümüz kararmasın, siz de bir daha bu muameleyi göreceğiniz insana çift sayılı şanslar vermeyin... Amin...

geçecek....
güzel güzel nefeste alacaksın tabi kii...
kendine haksızlık ve saygısızlık etme...
daha sevgiliyken vurmak hakaret etmek (ki evlide olsanız farketmez) ne demek....
bu kadar ezdirme kendini...
insan gururu için yaşar....
lütfen kaybetme.....

bende 3ay önce bitirdim 6 yıllık ilişkimi kendimi derrslerime verdm arkadaşlarıma verdim zamanımı geçirdim.şmdi aklıma geliyo evet ama gitmesi cok uzun sürmüo.cünkü 6 yıl dile kolay ama kalbe zor.yaşanan cok sey varsada hepsini tek bi kötü gün silebiliyo.cok canım yanmıştı bnmde son olayda o da yapamayacagımı sandı ama o güçü buldum kendimde ve bitti.

geçmeyen bişey yok ama zaman gerek sadece ... ve tabi gurur cok yardımcı bu konuda.onu degil kendi gururunu düşün.bn küfür tokat falan yaşamadım ama benmkilerde bana yetti işte tekrar dönme öyle hastalıklı bi ilişkiye emin ol kendini daha iyi hissedecksin 6 sene boyunca boguldugunu anlayacak nefes alıcaksın bi süre sonra... herşey senin için iyi olur umarım..

Herşeyi tüketmiş yüzgöz olmuşunuz.Evliliğinizde pek parlak olacak gibi değil.Hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsun.

orta da dayak var ,küfür var, hangi sevgi? nasıl bi sevgiymiş bu Allah aşkına? olsa olsa hastalık, alışkanlık derim ben buna.. daha şimdiden sana vurmasına izin verip birde üstüne buna rağmen ilişkine devam edebilmek .. evliliğe giden bir ilişki demişsin bir de bütün bunlara rağmen.. yarın birgün dayakdan hastanelik edip sonra özür dilediğinde de kabul ederim diyebiliyosan devam et tabi. Daha şimdiden bu derece taviz verilmesini anlayamıyorum ya.. dövsem de sövsem de gitmeyen birisi .. karşı tarafa iyi koz vermişsin ama biraz saygın varsa kendine toparlan arkadaşım.. bu kadar basit değil birşeyler.. sensin değerli olan kendini ezip de başkasını yüceltme gözünde.. değmez.. gerçekten seven vurmayı bırak bakmaya kıyamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…