gözünün korkması lazım sanırım seni elde bir nasılsa bırakamaz duygusuna kapıldıysa o korkuyu yaşatman lazımmış. Nişan için okulun bitmesi gerekli 2 yıl sonra falan demişsin gözünü korkutup düzelmeler varmı diye izleyebiliirsin, birde askenden yeni gelmiş tabiki sana hakaret etmesini gerektirmez içinde bulunduğu psikoloji ama burnunu sürtüp belki bir şans daha verebilrsin...tabi bun u haketmek için peşinden koşma kapasitesişne bağlı...
BK GUZL SEYLERI HATIRLAYINCA INSAN NASIL MUTLU OLUYO DIMI ? BEKLEDIK DIYOSN IKINCI BI KISIYI SOKMADIK ARAMIZA HIC DIYOSN,O GELDI BEN GGITTIM,BEN GITTI BEN GELDIM DIYEBILIYOSN BUNLARI HATIRLAMAK COK GUZL AYNI APARTMANDA OLMASAMDA BENDE YASADIM AYNI SEYLERI AMA BAZEN OLMUYOSA OLMUYO ISTE NASIL BU IYI GUZL ANILARINI HATIRLIYABILIYSN SADECE SUANLIK ONLARI HATIRLAMAN,EVLENDIGINDE CUNKU HERSY COK DEGISICEK BIR KERE SORUMLULUK ALDIGINDA O GUZL ANILARI HATIRLAYIP SORGULUYCAKSIN CANM NEDEN ESKISI GIIBI OLAMIYORUZ DIYE.BIRDE DİCEKSINKI ZATN SEN BANA KUFUR ETTIN,DAYAK ATTIN BN BOLE OLUCAGINI SENIN DEGISEMIYCEGINI BILIYORUM AMA SEVDIM SENI DICEKSN BUNU HAKETMEDIM AMA BU BOLE DEVAM EDICEK CUNKU HAYAT SARTLARI ZORLUYCAK INSANI KOTU OLMASI ICIN MUCADELE GIRINCE ARAYA SENI BILE GORMUYCEK BAZEN GOZU EVLILIKTE KUMAR ISTE KUMAR KIM MUTLUKI ZATN BU DEVIRDI ONUDA BILMIORM :s
benimde uzan süren bir ilişkim vardı.bana bikaç defa vurdu sonrada ağladı özür diledi.ben hemen affettim tabi.yeri geldi hakaretteetti ben ine affettim.2yıl oldu ayrldk benim hayatımda başka birisi var ve gerçekten bana değer veriyor.seni anlıyorum çok zor bir de aynı apartmandasınız falan daha da güçleşir ama daha şimdiden böyle vuran insan hakaret eden insan evlenince neler yaşar.şimdi herşey taze onun gibi kimseyi sevemiyeceğini başka birinin olamıyacağını düşünüyosundur ama öyle olmuyor.belki bu süreç uzun sürecek ama elbet geçecek .dönme derim çünkü bu ilişkide saygı kalmamış.
Geçmıs olsn cnm gorusuruz..
zaten evliliği bi kabus olarak görüyodum artık iyice soğuttu beni, evlilik ne kadar uzak o kadar iyi, gerçi o kafaya koymuştu evlenicez die ama dedm yani bi insan hem bu kadar hakaret edip hemde nasıl bu benm evlenceğim insan der, küfüre hakarete gelemiyorum seni bırakmam ama bunları yaparsan gözüm görmez dedm dedğimde oldu, sabahki kadar kötü değilim
gecmıs olsn cnm tekrardn! keşke hersy bı anda yoluna gırse senın ıcın bırtanm! hersyın hayırlısı olsn.bır an once karar verırsın ne yapıck olucagına cnm
güzel düşüncelerin için çok sağol canım , barışmıcam zaman geçsin ne olucaksa olur zamana bırakmak en iyisi ama bugünden sonra nasıl ikna olurum bilmiyorum :S
cnmm 6 yıllık bir alışkanlık öyle pat diye bitecek sanmabekleyeceksin.... zaman herşeyin ilacı ama hemen geçmesini bekleme
cnmm ayrıca sevgi değil bence bu artık sen herşeyi onla yaşamaya alıştığın için herşeyin sonunda onu düşündüğün için alışkanlık olmuş bence sadece :26::26::26:
cnm en iyisi yapmışın emin ol !!! dayak küfür bu böyle gitmez elbet biryerde patlayacaktı dahada ilerlemeden anlaman ve bitirmen gerçekten çok iyi olmuş inan bana öyle pat diye olmuyor zaten daha çok nefesin kalacak ileride nefessiz kalmaktansa nefesinin kesilip yeniden gelmesi inan senin için en iyisi
herşey gönlünce olsun..... ama dönme sakın
Eğer siz çok değersiz biriyseniz, bu dünyada öylesine yaşıyorsanız, bir amacınız v.s yoksa devam edin ilişkinize.
Bunun aksiyse düşünceniz ne olursa olsun onu bir daha almayın hayatınıza.Daha nişanlı sayılırken sizlere bunu yapan adam evlendikten sonra neler yapar aklınız bile almaz.
Sakın düzeleceğim demesine aldırmayın, ağlamasına hiç aldırmayın (ağlayan erkekleri sevmiyorum, hep zayıf oluyorlar ve çok çektiriyorlar) çünkü yalan söylüyordur.
Size bunu bir saniye bile yaşatmasına izin vermeyin..
Ailenize anlatın bakalım size vurup küfür ettiğini, ne diyecekler ? !!
Tabiki geçecek bu acınız.Bu zihin oyunları, boşluktan kaynaklanan sevgi cümleleri hepsi geçecek.
Kendinize hangi hayatı kayık gördüğünüzle ilgili birazda çabuk ayağa kalkmanız.
Önce siz değer vereceksiniz kendinize.
Sizin kendinize verdiğiniz değer kadar değer görürsünüz.
pişman oldu bile ben bu kadar kırıldıktan sonra.............[
cnm bnm yha insan hep alışık oldğu şeyi yaşamaya dewam etcğini zanneder ama hayat bu şuan sana en kötü gelen durum senn için en güsel durum bnce k.bakmada cnm o manyktan kurtulmuşsun sewdiği insan en sinrli anında bile swdiğine değil kendne vurur bn böle gördm küfür hakaret o bencl seni düşünse bunların hçbirini yapmaz 6 yıla sakın acıma bu sana tecrbe olmş aynı hatayı yapmamak için yeni ilişkilerinde daha seçici ol insalar ölüme bile alışıo şmdi sana zor gelen bu duruma sen çok deil 2 ay sonra iikide yapmışım diceksn ewlenip ayrılmaktansa bu daha ii olmş
ikimiznde ilkti canım, bende senin gibi düşünüyorum bide gururum çok kırılduğı için bitrdim belki erken davrandım ama öyle sinirlendmki gururumu çok kırdı gözüm karardı işte... ya o çok farklıydı ayrı zamanlarımızda bile 3ncü bi kişiyi sokmadı arkadaşları bile der çok sadık diye, ama işte bu küfür hakaret ve vurma ilerisi için benim gözümü çok korkutuyo gözümü karartıp evlenemem
pişman oldu bile ben bu kadar kırıldıktan sonra.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?