- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Cumartesi günü ilgisizliği yüzünden konuşmayı kesmiştim . Her yerden engellemiştim .bana attığı mesaj sadece 12 şubatta onun haricinde asla yazmadı . Sevgililer gününde çiçek göndermiş ben mutlu olayım diye .. bu akşam çok ağladım dayanamadım aradım aradan 5 gün geçmişti . Telefonu son dakika açtı efendim dedi . Dedim napıyorsun. Ben oturuyorum dedi . Bende oturuyorum dedim . Neden böyle yapıyorsun dedim . Ben çok üzülüyorum dedim . Yarın konuşuruz dedi . Sonra vazgeçti gel şimdi konuşalım dedi . Bir yerde konuştuk gecenın 10:30 unda . O ağladı ben ağladım .. neden bunu yapıyorsun dedi .. bi insan nasıl engeller aklım almıyor dedi bir daha yaparsan yokum dedi . Ergensin ve bencilsin dedi. Birde benim gelmemi bekliyorsun dedi . İnsan neden sevdiğine acı çektirir dedi . Annem çok rahatsız oldu bu süreçte dedi . Paramı kaptırdım dedi bi siteye . Sana asla yazmazdım dedi . Beni aramasaydın sana yazmayacaktım dedi . Eğer böyle bir daha yaparsan giderim dedi . Bende özür diledim engellemem hataydı dedim . Şu an barıştık . Ancak çok sürer mi bilmem . Gerçekten ben mi çok çocukcayım