Gururumu ayaklar altına alıp ben aradım . Telefonu açtı ve konuşmak için buluştuk .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Cumartesi günü ilgisizliği yüzünden konuşmayı kesmiştim . Her yerden engellemiştim .bana attığı mesaj sadece 12 şubatta onun haricinde asla yazmadı . Sevgililer gününde çiçek göndermiş ben mutlu olayım diye .. bu akşam çok ağladım dayanamadım aradım aradan 5 gün geçmişti . Telefonu son dakika açtı efendim dedi . Dedim napıyorsun. Ben oturuyorum dedi . Bende oturuyorum dedim . Neden böyle yapıyorsun dedim . Ben çok üzülüyorum dedim . Yarın konuşuruz dedi . Sonra vazgeçti gel şimdi konuşalım dedi . Bir yerde konuştuk gecenın 10:30 unda . O ağladı ben ağladım .. neden bunu yapıyorsun dedi .. bi insan nasıl engeller aklım almıyor dedi bir daha yaparsan yokum dedi . Ergensin ve bencilsin dedi. Birde benim gelmemi bekliyorsun dedi . İnsan neden sevdiğine acı çektirir dedi . Annem çok rahatsız oldu bu süreçte dedi . Paramı kaptırdım dedi bi siteye . Sana asla yazmazdım dedi . Beni aramasaydın sana yazmayacaktım dedi . Eğer böyle bir daha yaparsan giderim dedi . Bende özür diledim engellemem hataydı dedim . Şu an barıştık . Ancak çok sürer mi bilmem . Gerçekten ben mi çok çocukcayım

Evet engellemek dogru olmamis olgun insan gibi konusup anlatsaydin nelerden huzursz oldugunu eger duzelmezsede açıklayıp bitirecekdin israrla seni aramamis ki engelleyesin bu arada bu para kaptirma anne hastalığı falan gercekligini bir arastirin

Önceki konularınızdan da anlaşılacağı üzere siz adamı çok daralıyorsunuz. Resmen kaç dakika kaç saat yazmadı diye süre tutuyorsunuz. Bence kendinize bi meşgale bulun hem adamı hem kendinizi biraz rahat bırakın

Sana dökecek dillerim kalmadı zorunlu. Tek bir sorum var. Mülakatı nasıl geçtin söyler misin? Patır patır insan eledikleri mülakatlarda muhakeme yeteneği bu kadar zayif birini nasil seçtiler çok merak ediyorum. Taktik verirsen faydalanırız.
Torpillen tabiykisi...

Torpillen tabiykisi...
Eğer öyleyse yazik yazik emek verenlere, bu uğurda canından vazgeçenlere...

Sinava çalışıyorum, tek korkum mülakat. Kendimi iyi ifade eden, ortalama bir genel kültür bilgisine sahip biriyim. Ama cok korkuyorum. Ya yapamazsam ya olmazsa diye. Sonra bakıyorum boyle biri atanmış. Umudum tamamen yerle bir oluyor.

Yanlış hatırlamıyorsam mesele 4 saatte bir kez arayıp birkaç kez mesaj atmasıydı. Gerçekten ergen gibi davranıyorsunuz. Yapmayın artık. Gayet normal bir sıklık 4 saatte 1 arama birkaç mesaj. Hatta bence çok.

Yanlış hatırlamıyorsam mesele 4 saatte bir kez arayıp birkaç kez mesaj atmasıydı. Gerçekten ergen gibi davranıyorsunuz. Yapmayın artık. Gayet normal bir sıklık 4 saatte 1 arama birkaç mesaj. Hatta bence çok.
Oda öyle söyledi ben her dakika yazamam ki belki duştayım dedi . Kendine bi meşgale bul beni deneme dedi . Özür bile dilemiyorsun dedi .

Haklı, ben olsam sizden saniyesinde ayrılırdım. Ya büyüyün, düzelin ya da darlamayın bence adamı.
O adam ayrilmaz.

Bütün cinsel kusurlarina ragmen seviliyor ve vazgecilmiyor.

Parası yok, zorunlu ona iyi kötü bakiyor. Sevdigi pastadan aliyor, yemek yapıyor.

Önceki konularda borcum var falan demisti adam. Simdi yine bir siteye para kaptirdim demis. Büyük ihtimalle kumar oynuyor ve zorunludan para koparma derdinde.

Peaceful diye bir uye vardi onun yuzunden burda ne olaylar cikmisti sinir hastasi etmisti bizi. Bu uyeden de ayni hissiyati aliyorum. Şu adami bir sal ya.
Ismini verip rencide etmek istemiyorum ama bir zamanlar yerden yere vurulan bir youtuber vardı.

Ucuz makyaj malzemeleri ve sıradan bir hayatı olan.

O kızın vibe'ını veriyor bana da. O seviye bir saflık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X