Gururumu ayaklar altına alıp ben aradım . Telefonu açtı ve konuşmak için buluştuk .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar gecenin bu vakti dertlendim . Gerçekten paylaşacak arkadaşım da yok . Yazıyorsunuz okuyorum . Çok da mutlu oluyorum
Bakınız mazoşist nedir :

mazoşist
RUHBİLİM TERİMİ•SACHER MAZOCH’UN ADINDAN
ad · sıfat
  1. 1.
    aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse).
Yüzünüze yüzünüze vurulan gerçeklerden mutlu oluyorsunuz demek🤔

Cumartesi günü ilgisizliği yüzünden konuşmayı kesmiştim . Her yerden engellemiştim .bana attığı mesaj sadece 12 şubatta onun haricinde asla yazmadı . Sevgililer gününde çiçek göndermiş ben mutlu olayım diye .. bu akşam çok ağladım dayanamadım aradım aradan 5 gün geçmişti . Telefonu son dakika açtı efendim dedi . Dedim napıyorsun. Ben oturuyorum dedi . Bende oturuyorum dedim . Neden böyle yapıyorsun dedim . Ben çok üzülüyorum dedim . Yarın konuşuruz dedi . Sonra vazgeçti gel şimdi konuşalım dedi . Bir yerde konuştuk gecenın 10:30 unda . O ağladı ben ağladım .. neden bunu yapıyorsun dedi .. bi insan nasıl engeller aklım almıyor dedi bir daha yaparsan yokum dedi . Ergensin ve bencilsin dedi. Birde benim gelmemi bekliyorsun dedi . İnsan neden sevdiğine acı çektirir dedi . Annem çok rahatsız oldu bu süreçte dedi . Paramı kaptırdım dedi bi siteye . Sana asla yazmazdım dedi . Beni aramasaydın sana yazmayacaktım dedi . Eğer böyle bir daha yaparsan giderim dedi . Bende özür diledim engellemem hataydı dedim . Şu an barıştık . Ancak çok sürer mi bilmem . Gerçekten ben mi çok çocukcayım
Yo gördüğüm en olgun kadınsın sen

Zorunlu hiç merak etmiyoruz inan.
Yani hem de hiç.
İster ayrıl, ister barış.
Bize ne.
Hanımlar bu kadını biz besliyoruz.
Kimse umursamadigi müddetçe kendi çalıp kendi oynar
Boş verin.
Benim rafine olmayan zevklerim var. Böyle konular okumaya geliyorum. Hayvanat bahçesini etik bulmadığım için gitmiyorum. Onun gibi bir şey. Çok farklı bir yaşam görüp ağzımı açarak izliyorum.

Cumartesi günü ilgisizliği yüzünden konuşmayı kesmiştim . Her yerden engellemiştim .bana attığı mesaj sadece 12 şubatta onun haricinde asla yazmadı . Sevgililer gününde çiçek göndermiş ben mutlu olayım diye .. bu akşam çok ağladım dayanamadım aradım aradan 5 gün geçmişti . Telefonu son dakika açtı efendim dedi . Dedim napıyorsun. Ben oturuyorum dedi . Bende oturuyorum dedim . Neden böyle yapıyorsun dedim . Ben çok üzülüyorum dedim . Yarın konuşuruz dedi . Sonra vazgeçti gel şimdi konuşalım dedi . Bir yerde konuştuk gecenın 10:30 unda . O ağladı ben ağladım .. neden bunu yapıyorsun dedi .. bi insan nasıl engeller aklım almıyor dedi bir daha yaparsan yokum dedi . Ergensin ve bencilsin dedi. Birde benim gelmemi bekliyorsun dedi . İnsan neden sevdiğine acı çektirir dedi . Annem çok rahatsız oldu bu süreçte dedi . Paramı kaptırdım dedi bi siteye . Sana asla yazmazdım dedi . Beni aramasaydın sana yazmayacaktım dedi . Eğer böyle bir daha yaparsan giderim dedi . Bende özür diledim engellemem hataydı dedim . Şu an barıştık . Ancak çok sürer mi bilmem . Gerçekten ben mi çok çocukcayım
Yapış yapış az yapismissin adama. Acınacak haline sevinip gurur gibi kavramlar dan uzak yaşamama ve hayatına böyle devam etmeni destekler ömür boyu 404 japon yapıştırıcısı şeklinde yaşamanı niyaz ederim

Sana dökecek dillerim kalmadı zorunlu. Tek bir sorum var. Mülakatı nasıl geçtin söyler misin? Patır patır insan eledikleri mülakatlarda muhakeme yeteneği bu kadar zayif birini nasil seçtiler çok merak ediyorum. Taktik verirsen faydalanırız.
Vallahi ya nasıl atandı bize taktik verse ya ben de onu merak ediyorum

Sen kendine iç boşaltma topigi açsana zorunlu. Hergun gelişmeleri yazarsın,isteyen de sana yorum yazar,böylece bdvyi amacı dışında kullanmamış olursun:KK51:

Sıradaki konu başlığı; aglaşmamizdan sonra bir daha ses çıkmadı. Aradım acmadi. Engelledim, işyerinde yanıma gelmedi. 3 gün, 8 saat, 4 dakika ve 10 saniyedir yazmadı. Acaba beni sevmiyor mu?

Tüm konulariniza hakimim çok şükür dünyadaki tek erkek o sizde o sizin elinizden gidince hayat bitecek gibi davranan bir ergensiniz inanılır gibi değil gerçekten

Sana dökecek dillerim kalmadı zorunlu. Tek bir sorum var. Mülakatı nasıl geçtin söyler misin? Patır patır insan eledikleri mülakatlarda muhakeme yeteneği bu kadar zayif birini nasil seçtiler çok merak ediyorum. Taktik verirsen faydalanırız.
Sence nasıl geçti 😎 ah sırtım o mülakatlardan daha Türkçe konuşmaktan aciz kimler kimler geçiyor hepsini biliyoruz Allah hesabıni sorsun geçen hakem heyetine gittim yemin ediyorum karşimdaki adamın ne konuştuğunu anlamiyorum gençte içimden dedim bunlar bu işlere giriyor he

Sence nasıl geçti 😎 ah sırtım o mülakatlardan daha Türkçe konuşmaktan aciz kimler kimler geçiyor hepsini biliyoruz Allah hesabıni sorsun geçen hakem heyetine gittim yemin ediyorum karşimdaki adamın ne konuştuğunu anlamiyorum gençte içimden dedim bunlar bu işlere giriyor he
Biri beni bununla suçlasaydi ve ben de emegimle girmis olsaydim, ortalığı yıkardım. Tek kelime etmeyerek sükut ikrardan gelir diyor. Allah bilir bunun anlamını bile bilmiyordur.

Bir şey soracağım. Bu sitede tek ilişki yaşayan sen misin? Her birimiz eşlerimiz, sevgililerimiz hakkında 3 güne bir konu açsak forum çöplükten geçilmez. Peki senin biZden farkın ne? Bence hiç normal değilsin.
Bir de sadece bu adam hakkında konu açıyorsun? Herhangi bir üyenin her hangi bir derdine yorum yaptın mı? Ne kadar ben odaklı bir dünyada yaşıyorsun.
:KK9::KK9::KK9:
En sinir olduğum üye tipi. Can havliyle her şeyin konusunu açar,sonra rahatlar ne sorulara cevap verir, ne gelişmeleri paylaşır. Başka başka insanlara da yorum yazmaz, yaralı parmağa isemez. Sonra hayatında bir olay olunca yine can havliyle konu açar, yine sorulara cevap vermez...
Sadece sorunlarından bahsedip asla 'sen nasılsın?' demeyen , çeneni yorup verdiğin örgütlerin birini bile dinlemeyen bu yüzden mütemadiyen yapayalnız olan bir insan olduğuna eminim
Hiçbir arkadaşı onu çekmiyordur, bu çocuk en azından para soguşleyecegi için ve oral keyfi için hala yanında diye bunu aşk saniyordur.
Yazık , gerçekten iğrenç bir hayat

Afferin böyle devam ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X