- 14 Ağustos 2018
- 20.506
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.120
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
estağfurullah sen hatasızsınGerçekten. Bende bilmiyorum. Ben hatalı mıyım onu düşünüyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estağfurullah sen hatasızsınGerçekten. Bende bilmiyorum. Ben hatalı mıyım onu düşünüyorum.
Bakınız mazoşist nedir :Arkadaşlar gecenin bu vakti dertlendim . Gerçekten paylaşacak arkadaşım da yok . Yazıyorsunuz okuyorum . Çok da mutlu oluyorum
Yo gördüğüm en olgun kadınsın senCumartesi günü ilgisizliği yüzünden konuşmayı kesmiştim . Her yerden engellemiştim .bana attığı mesaj sadece 12 şubatta onun haricinde asla yazmadı . Sevgililer gününde çiçek göndermiş ben mutlu olayım diye .. bu akşam çok ağladım dayanamadım aradım aradan 5 gün geçmişti . Telefonu son dakika açtı efendim dedi . Dedim napıyorsun. Ben oturuyorum dedi . Bende oturuyorum dedim . Neden böyle yapıyorsun dedim . Ben çok üzülüyorum dedim . Yarın konuşuruz dedi . Sonra vazgeçti gel şimdi konuşalım dedi . Bir yerde konuştuk gecenın 10:30 unda . O ağladı ben ağladım .. neden bunu yapıyorsun dedi .. bi insan nasıl engeller aklım almıyor dedi bir daha yaparsan yokum dedi . Ergensin ve bencilsin dedi. Birde benim gelmemi bekliyorsun dedi . İnsan neden sevdiğine acı çektirir dedi . Annem çok rahatsız oldu bu süreçte dedi . Paramı kaptırdım dedi bi siteye . Sana asla yazmazdım dedi . Beni aramasaydın sana yazmayacaktım dedi . Eğer böyle bir daha yaparsan giderim dedi . Bende özür diledim engellemem hataydı dedim . Şu an barıştık . Ancak çok sürer mi bilmem . Gerçekten ben mi çok çocukcayım
Benim rafine olmayan zevklerim var. Böyle konular okumaya geliyorum. Hayvanat bahçesini etik bulmadığım için gitmiyorum. Onun gibi bir şey. Çok farklı bir yaşam görüp ağzımı açarak izliyorum.Zorunlu hiç merak etmiyoruz inan.
Yani hem de hiç.
İster ayrıl, ister barış.
Bize ne.
Hanımlar bu kadını biz besliyoruz.
Kimse umursamadigi müddetçe kendi çalıp kendi oynar
Boş verin.
Yine sen suçlu oldunOda öyle söyledi ben her dakika yazamam ki belki duştayım dedi . Kendine bi meşgale bul beni deneme dedi . Özür bile dilemiyorsun dedi .
Yapış yapış az yapismissin adama. Acınacak haline sevinip gurur gibi kavramlar dan uzak yaşamama ve hayatına böyle devam etmeni destekler ömür boyu 404 japon yapıştırıcısı şeklinde yaşamanı niyaz ederimCumartesi günü ilgisizliği yüzünden konuşmayı kesmiştim . Her yerden engellemiştim .bana attığı mesaj sadece 12 şubatta onun haricinde asla yazmadı . Sevgililer gününde çiçek göndermiş ben mutlu olayım diye .. bu akşam çok ağladım dayanamadım aradım aradan 5 gün geçmişti . Telefonu son dakika açtı efendim dedi . Dedim napıyorsun. Ben oturuyorum dedi . Bende oturuyorum dedim . Neden böyle yapıyorsun dedim . Ben çok üzülüyorum dedim . Yarın konuşuruz dedi . Sonra vazgeçti gel şimdi konuşalım dedi . Bir yerde konuştuk gecenın 10:30 unda . O ağladı ben ağladım .. neden bunu yapıyorsun dedi .. bi insan nasıl engeller aklım almıyor dedi bir daha yaparsan yokum dedi . Ergensin ve bencilsin dedi. Birde benim gelmemi bekliyorsun dedi . İnsan neden sevdiğine acı çektirir dedi . Annem çok rahatsız oldu bu süreçte dedi . Paramı kaptırdım dedi bi siteye . Sana asla yazmazdım dedi . Beni aramasaydın sana yazmayacaktım dedi . Eğer böyle bir daha yaparsan giderim dedi . Bende özür diledim engellemem hataydı dedim . Şu an barıştık . Ancak çok sürer mi bilmem . Gerçekten ben mi çok çocukcayım
Vallahi ya nasıl atandı bize taktik verse ya ben de onu merak ediyorumSana dökecek dillerim kalmadı zorunlu. Tek bir sorum var. Mülakatı nasıl geçtin söyler misin? Patır patır insan eledikleri mülakatlarda muhakeme yeteneği bu kadar zayif birini nasil seçtiler çok merak ediyorum. Taktik verirsen faydalanırız.
Sence nasıl geçtiSana dökecek dillerim kalmadı zorunlu. Tek bir sorum var. Mülakatı nasıl geçtin söyler misin? Patır patır insan eledikleri mülakatlarda muhakeme yeteneği bu kadar zayif birini nasil seçtiler çok merak ediyorum. Taktik verirsen faydalanırız.
Biri beni bununla suçlasaydi ve ben de emegimle girmis olsaydim, ortalığı yıkardım. Tek kelime etmeyerek sükut ikrardan gelir diyor. Allah bilir bunun anlamını bile bilmiyordur.Sence nasıl geçtiah sırtım o mülakatlardan daha Türkçe konuşmaktan aciz kimler kimler geçiyor hepsini biliyoruz Allah hesabıni sorsun geçen hakem heyetine gittim yemin ediyorum karşimdaki adamın ne konuştuğunu anlamiyorum gençte içimden dedim bunlar bu işlere giriyor he
Bir şey soracağım. Bu sitede tek ilişki yaşayan sen misin? Her birimiz eşlerimiz, sevgililerimiz hakkında 3 güne bir konu açsak forum çöplükten geçilmez. Peki senin biZden farkın ne? Bence hiç normal değilsin.
Bir de sadece bu adam hakkında konu açıyorsun? Herhangi bir üyenin her hangi bir derdine yorum yaptın mı? Ne kadar ben odaklı bir dünyada yaşıyorsun.
Afferin böyle devamCumartesi günü ilgisizliği yüzünden konuşmayı kesmiştim . Her yerden engellemiştim .bana attığı mesaj sadece 12 şubatta onun haricinde asla yazmadı . Sevgililer gününde çiçek göndermiş ben mutlu olayım diye .. bu akşam çok ağladım dayanamadım aradım aradan 5 gün geçmişti . Telefonu son dakika açtı efendim dedi . Dedim napıyorsun. Ben oturuyorum dedi . Bende oturuyorum dedim . Neden böyle yapıyorsun dedim . Ben çok üzülüyorum dedim . Yarın konuşuruz dedi . Sonra vazgeçti gel şimdi konuşalım dedi . Bir yerde konuştuk gecenın 10:30 unda . O ağladı ben ağladım .. neden bunu yapıyorsun dedi .. bi insan nasıl engeller aklım almıyor dedi bir daha yaparsan yokum dedi . Ergensin ve bencilsin dedi. Birde benim gelmemi bekliyorsun dedi . İnsan neden sevdiğine acı çektirir dedi . Annem çok rahatsız oldu bu süreçte dedi . Paramı kaptırdım dedi bi siteye . Sana asla yazmazdım dedi . Beni aramasaydın sana yazmayacaktım dedi . Eğer böyle bir daha yaparsan giderim dedi . Bende özür diledim engellemem hataydı dedim . Şu an barıştık . Ancak çok sürer mi bilmem . Gerçekten ben mi çok çocukcayım
Ahan da ben, niye sevmiyolar bu zorunluyu bilmiyorum, bana da (dogru bu kelime bu degil ama ) "degisik" geliyo.Benim rafine olmayan zevklerim var. Böyle konular okumaya geliyorum. Hayvanat bahçesini etik bulmadığım için gitmiyorum. Onun gibi bir şey. Çok farklı bir yaşam görüp ağzımı açarak izliyorum.
![]()