Gusul Abdesti

SekerliAyran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
106
6
28
İstanbul
Merhaba size bir sey sorucam gercekten merak ediyorum ben hic gusul abdesti almiyorum acaba gunahmi? Almiyorum cunku bana sacma geliyor sirf onu yaparak mi temizlenmis olucazki sacmalik.

Google amcana bir sor istersen.Buraya yazarak değil araştırıp neden?niçin ?nasıl? diye bakarak öğrenmen mümkün.Kısa öz evet GÜNAHTIR hesabı da sorulur.Bilmeen almadıysanız elbette affeder yaratan.

Merhaba size bir sey sorucam gercekten merak ediyorum ben hic gusul abdesti almiyorum acaba gunahmi? Almiyorum cunku bana sacma geliyor sirf onu yaparak mi temizlenmis olucazki sacmalik.

müslüman birisi olmayarak söylüyorum ki eğer müslümansanız ve bunları söylüyorsanız yazık .. ama müslüman değilseniz zaten böyle bir soru sormanız saçma.. abdest bu yani, temizlenmek değil bi görev gibi düşüneceksin o zaman her banyo abdest yerine geçerdi.. :19::19:

Suyun arındırmadığı hiçbirşey Yoktur ki :19:
Allah ıslah etsin sizi:26:gusül farzdır:19:

Hoşunuza gidiyor değil mi :ssz:
kışkırıcı konular açıp ağzınızın sularını akıtarak yorumları okumak :ssz:
Yapacak işi olmayan, bomboş ruh hastaları :ssz:

Allahın emrine saçma demek büyük saçmalık .Temizlik imandan gelir ve temiz olmayan mescide giemez,mushafa dokunamaz namaz kılamaz hele ki böyle dalga geçen ise ALLAH islah etsin.Dalga geçecek konu bulmak istiyorsunuz anlaşılan ama dikkat edin dalgalar sizi kötü akıbete sürüklemesin.Mevla öyle bir dalgaya kaptırır ki tevbe edecek vakit bulamaz kıyıyı göremezseniz pişman olursunuz.Üzüldüm

Saçma buluyorsan sorma devam et
Bilmiyorum öğreneyim diyorsan saçma deyip önyargılı olma
Normalde duş almıyormusun ki , bir abdestten uzak duruyorsun
Önemli olan niyettir ki
O da Cenabetliği giderir

Son düzenleme:

Kiz bak ne diyeceğim.
Madem suyla temizlenmek saçma ya .
Yilda bir yikanalim biz :28:
Tuvaletten sonra asla su kullanma zaten :27:

Alma ozaman kardes sacma geliyosa. Ama arayis icindesin galiba.
Arastir oku, kendine Göre dogruyu bul. Buraya sorman tuhaf yani.
Ben aliyorum Kimi ilgilendirir, sen almiyosan bana ne.

Arkadasin canı sıkılmış belli burdan sana is yok şekerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gusül abdesti farzdır.Ben tabiki alıyorum ama nekadar doğru yapıyorum emin değilim.Yıllardır o şekilde biliyorum,Allah kabul etsin inşallah..

Back
X