Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nasıl üzüldüm anlatamam size yani öyle az da değil midem bulandı bakamiyorum bile.Yani yemeklerini ayır yıka pişir ne olacak ki...Ben bütün gıdaları buzdolabına koyuyorum guverileri geçtim karınca basıyor evi gerçi koyduğum halde hala varlar ama...
Ya ama tuzlamiş içine Defne yaprağı koymuştum üstelik cam kavonozdaBende buzdolapciyim.
Üst kata hep bakliyatlari koyarım.
Evet miktar fazla ben pek nohut kuru fasülye yapmadığımdan eve almam zamanla alışırsın bende karıncalardan huylanıyordum üzerimde geziyorlar diye geçtiYa nasıl üzüldüm anlatamam size yani öyle az da değil midem bulandı bakamiyorum bile.![]()
Ayy demeyin öyle karıncadan yana bir sıkıntım yok o olsa seve seve ama bu var ya bu başka yaaaEvet miktar fazla ben pek nohut kuru fasülye yapmadığımdan eve almam zamanla alışırsın bende karıncalardan huylanıyordum üzerimde geziyorlar diye geçti![]()
Buzdolabına koy artık alışırsın derken şuanki duruma daha fazlasına değil bir iki gün geçsin sakinleş yada eşine falan yaptır o temizlesin.Ayy demeyin öyle karıncadan yana bir sıkıntım yok o olsa seve seve ama bu var ya bu başka yaaa
Tuzlanmasina rağmen öyle olmasına çok şaşırdım ya zaten.. eğer ımkanin varsa sende dolaba koy en temizi.Ya ama tuzlamiş içine Defne yaprağı koymuştum üstelik cam kavonozda
Artık herseyi koy koy o camlar kırılcak diye korkuyorumTuzlanmasina rağmen öyle olmasına çok şaşırdım ya zaten.. eğer ımkanin varsa sende dolaba koy en temizi.
Neden ban yediniz ki anlamadımBen geçen gün bu tip bir paylaşım.yaptigimda banlanmistim inşallah sizi de banlamazlar. Bence kavanozu komple atın
İnanın bendeTuzlanmasina rağmen öyle olmasına çok şaşırdım ya zaten.. eğer ımkanin varsa sende dolaba koy en temizi.
Heryerde var Defne yaprağı saçımi başımı yolmak istiyorum suan uyku muyku kalmadı bir miktar ağlayabilirmiyim?Bakliyatlarin oldugu dolaplara defne yapragi koyun
Heryerde var Defne yaprağı saçımi başımı yolmak istiyorum suan uyku muyku kalmadı bir miktar ağlayabilirmiyim?![]()
Konu dışıymışNeden ban yediniz ki anlamadım
Olur valla atmicam o fasulye yi balkonda güneşe koyup 1 saat bekletip tek tek seçiçem tiksinc minik yaratıklarIse yaradigini soyluyorlar halbuki
Bizim evde de ekmek dolabini karincalar basti limon, kahve cekirdegi vs koy dediler koyduk ama yokkgel beraber aglayalim
![]()
Derdim bu ne yapayım verirlerse versinler önüne gelene ban veriyorlarKonu dışıymış3 gün falan hemde