fırın sütlaç yaparken tepsiye su dolduruosunuz sonra guveclere koydugunuz sütlacı tepsiye yerleştiriosunuz sık sık kontrol edin yanmaması için üzeri normalde kızarır yada yumurta sürerler ama ben şeker serpiyorum karamelize oluyor tadıda rengide guzel oluyor
ben kullanıyorum canım fırın sütlaç yapıyorum
ben yumurta sarısı katarım fırın sütlaca koymadanda yapıyorum ama güzel kızarmıyor
et yemeklerini kavurup porsiyonluk olarak onlara paylaştırıp fırına koyabiliyosun üstüne kaşar falanda koyarsın çok şık oluyor
ben çok severek kullanıyorum
ama hiç buzdolabına koymak için muhallebi yapıp denemedim ama zararı olacağını düşünmüyorum
:hulya:
canım sana zahmet bana sütlaç tarifini verebilirmisin?a.s.
canım koku falan olmaz bence deneteşekkür ederim kızlar mesela puding yaptım diyelim ona koysam koku falan sinermi?
canım ben daha çok göz kararı yapıyorum ama nişasta ve pirinç unu ile koyulaştırıyorum ikisinin karışımını daha çok seviyorumcanım sen nasıl yapıyosun sütlacı?
fırın sütlaç, mantarlı,tavuklu ve etli güveçler porsiyonluk olarak kullanımında bugüne kadar hiç kokusu sinmedi ama:) bence çok hoş bir görüntü veriyor
kızlar sütlacı normal tencere yapın. güveçlere koyun, sonrasında azcık şekeri ocakte eritip karamelize edip sütlacın üzerine döküp fırına verin. süper bir görüntü ve tat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?