• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven Gerçekten Tek Kullanımlık mıdır?

Selaaam,

Kızlar ya eski konumu okuyanlar bilir, bilmeyenler "Aşk evliliği oldu mecburi evlilik" konu başlığı altında okuyabilir.

O olaydan sonra bana geriye kalan;
eşime güvenemiyorum, heran arkamdan birşeyler gizliyormuşcasına paranoyaklık, babasının her aramada "ne dedi" diye sorma gereğini duyma... Kısacası; hayatım hep diken üstünde.

Durduk yere ağlıyorum. Herşeyden ziyade o olaydan sonra eşim bana pişmanım hata yaptım evet birdaha olmayacak gibi sözler de sarfetse olmuyor, güvenemiyorum!

Telefonunu 8 senedir elime bile almazdım. Şimdi fırsat kollar oldum.. Bu durum beni rahatsız ediyor. 8 senedir (6 sene sevgili/2seneye yakın nişanlı) ilk defa bana o yanlışı yaptı ama hep yapacakmış gibi oluyorum.

Eşimide sık boğaz ediyorum.
"Napıyordun/noldu/nerdeydin" gibi sorularla. Herşey düzgünde gitse hep aklım bir an olsun o güne gidiyor ve içim sıkılıyor.

Bana bir çıkar yolu bulun kızlar çıldırızaaaaammmmm o_O
güven tek kullanımlıkta senin konulardan anladığım kadarıyla sende katil gibi olay mahaline çok kez dönüp dönüp gitmişti...belkide son bir şans daha vereceksin o güvene ama bu seferlik tek kullanımlık olduğunu farketmeni dilerim ;)

Bir şarkı vardı.
Niran ünsal'ındı sanırım..
-Güvenmesi yıllar alır, kaybetçesi saniyeler

Malesef yapilacak bir sey yok.. İlaci da yok.. Sadece zamann diyorum gercekten zor ya guven bitti mi kirk takla atlasalarda nafile...

Aynen. 8 senelik beraberligimde ilk defa hayal kırıklığını ve güvensizliği dibine kadar yaşıyorum. Aldatılan kadınları ne de iyi anladım.. Bide o olaydan sonra özgüvenimide kaybettim sanki. offf!!

Yeniden güvenmek için geçmişi unutmaktan başka çareniz yok.
Tek kullanımlıkmı diye klişe bir lafıda düşünmeyin artık.
Evlilikte herkes 2. bir şansı hakeder
Bunları devamlı kafanda düşünüp.. güvenip kayboldu, sevgim bitti dersen kendini yer bitirirsin
Kararsızlık ve belirsizlik çok ağır bir yüktür..
Ya bitireceksin evliliğini yada devam etmek için geçmişi düşünmeden güvenmeye çalışacaksın
Bu çok zor ben birebir yaşadım..

Tabii ki 2. Şansı onunla hâla boşanmamış olmakla veriyorum. Sevgimde bitmedi güvenim bitti. 8 senelik hatrına susup dayanıyorum ama dediğiniz gibi içim içimi yiyor. Çaresizim. Acaba tekrar olursa eşim nasıl olur diye düşünmeden yapamıyorum, evlendikten sonra ailesi onun için herşeyden herkesten önemli, abartılı bir şekilde. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama haplarla derdime çare olamaz ki onlar bile.. Güven iki hap yutmakla geri gelmicek ki.

Eşime bugün sana yeniden güvenmeyi çok istiyorum ama güvenemicem diye korkuyorum. Napmalıyım, sen bilirsin gibi sözler sarfetti. Bende benden hiç birşey gizlememekle başlayabilirsin dedim. Eşşek gibi çalışıyorum neyi gizliyim ki zaten dedi. Sanırım ya ben anlatamıyorum derdimi / yada anlamak istemiyor.

Kızlar başka akıl vereniniz yokmu ya :( tamam zaman'a bırakacağım bırakmasına ama başka çaresi yokmu eşime karşı nasıl davranmalıyım sizce?

Akıl akıldan üstündür o.O yardımmmm

geçmişe kalın bi sünger çekmekle olur ne onu nede kendinizi yiyin bitirin vazgeçin olayın üstüne gitmekten tekrar tekrar konuyu açmaktan konuşmaktan hatırlamaktan kendinizi başka şeylere yöneltin acilen bi hobi edinin ve yara bandı ceker gibi bi seferde bitiremezseniz olayı asla bitiremezsin son kez konuşun eşinizle içinizdeki herşeyi dökün bu son defa bu konuyla ilgili konuşmamız deyin gerekirse eşinizle saatlerce konuşun ağlayın sonra sarılıp uyuyun ve konu kapansın bunu yapmazsanız uzgunum hap bağımlılığına doğru gidiyorsunuz

geçmişe kalın bi sünger çekmekle olur ne onu nede kendinizi yiyin bitirin vazgeçin olayın üstüne gitmekten tekrar tekrar konuyu açmaktan konuşmaktan hatırlamaktan kendinizi başka şeylere yöneltin acilen bi hobi edinin ve yara bandı ceker gibi bi seferde bitiremezseniz olayı asla bitiremezsin son kez konuşun eşinizle içinizdeki herşeyi dökün bu son defa bu konuyla ilgili konuşmamız deyin gerekirse eşinizle saatlerce konuşun ağlayın sonra sarılıp uyuyun ve konu kapansın bunu yapmazsanız uzgunum hap bağımlılığına doğru gidiyorsunuz

Belki de en mantıklısı bu olacak. Çoğu kez konuştuk hallettik sandım ama içim hala bi tuhaf ya yine yaparsa diye.. En iyisi dediğinizi yapmak. Umarım bu çabam ona güvenme isteğim boşa gitmez. Bir daha böylesine yıkılış kabul etmez bu beden.. Çok sağolun yorumunuz için

Güven yeniden oluşabilir diye düşünüyorum şahsen, fakat mutlaka birkaç vukuatsız yıl alacaktır.

Back
X